Αυτο που φευγει αριστερα πισω απο τον Pull λοξως απομακρυνομενο με μεγαλη ταχυτητα κ προσγειωνεται στη χαραδρα 60-70 μετρα απο τους βατηρες...ποιο λες Αρη ? αυτό που πεφτει στο κεντρο ? που φευγει διπλα από τον μαρκ ?
Αυτο που φευγει αριστερα πισω απο τον Pull λοξως απομακρυνομενο με μεγαλη ταχυτητα κ προσγειωνεται στη χαραδρα 60-70 μετρα απο τους βατηρες...ποιο λες Αρη ? αυτό που πεφτει στο κεντρο ? που φευγει διπλα από τον μαρκ ?
αν το αφησεις να περασει το κομματι του βουνου το σκαμμενο και το πατησεις μετα σπαει υπερανετα , ολοιι το χανουν στο φαγωμα και πεταγονται μπροστα ατσαλα , είναι μεγαλο πρόβλημα για τα ματια ειδικα οσων ερχονται από άλλες πολεις , το φαγωμα του βουνου απέναντι , ειδικα στο πρωτο γηπεδοΑυτο που φευγει αριστερα πισω απο τον Pull λοξως απομακρυνομενο με μεγαλη ταχυτητα κ προσγειωνεται στη χαραδρα 60-70 μετρα απο τους βατηρες...
Ειναι ναι, αλλα δεν πιστευω οτι μονο εκει ειναι το προβλημα... Τους φοβιζει η ταχυτητα κ η αποσταση, ψυχολογικο ειναι... Με τον τροπο που λες βεβαια, βολευει γιατι θελει κ λιγοτερη προσκοπευση...αν το αφησεις να περασει το κομματι του βουνου το σκαμμενο και το πατησεις μετα σπαει υπερανετα , ολοιι το χανουν στο φαγωμα και πεταγονται μπροστα ατσαλα , είναι μεγαλο πρόβλημα για τα ματια ειδικα οσων ερχονται από άλλες πολεις , το φαγωμα του βουνου απέναντι , ειδικα στο πρωτο γηπεδο
θελει να παρει τα b-fast.τωρα που ειδα οτι βολευουνε εστω και μ αυτα που μου εδωσε αν τα καταφερω του χρονου παω για cmask 2Ποια γυαλιά πήρε ο Βικτορας;
μια χαρα ειναι κι αυτα που θες να παρεις και κανουνε και δουλεια. παντως αν πιασω το τζοκερ θα σου κανω δωρο τα pila μαζι με το 692 το black η μηπως αλλαξες γνωμη και θες κανενα k-80??Φιλαρακι εγω χαιρομαι που σε βολεψαν και τα ευχαριστηθηκες. Μακαρι να ειχα τα μεσα να επαιρνα τα Pilla, δυστυχως ομως δεν εχω τετοιες δυνατοτητες. Του χρονου θα δουμε πως θα μας παει, νομιζω ομως πως για αρχη καλα ειναι.
σ εχω μητσε. ο τακης μας ειπε οτι εκτος του περιφερειακου θα γινει και κατι αντιστοιχο οπως το περυσινο σε 4 η 5 κυριακες. οποτε ετοιμασου. το summit προβλεπω να βγαζει φωτια. σε διαρκεια εννοω. ποτε θα γινει αγνωστο ακομαΧρονια πολλα σε ολους τους μπαμπαδες!!
Εγω το γιορτασα μαζι με τα υπολοιπα παιδια στο σκοπευτηριο!!ευχαριστηθηκα το summit στις δυο πουλες που εριξα με 22 πιατα στο κανονικο και 23 πιατα στο σχημα με τα δυο sim και το ενα μονο!περιμενουμε να γινει και κανενα βραδινο!!!χρονια πολλα λοιπον !!
σ εχω μητσε. ο τακης μας ειπε οτι εκτος του περιφερειακου θα γινει και κατι αντιστοιχο οπως το περυσινο σε 4 η 5 κυριακες. οποτε ετοιμασου. το summit προβλεπω να βγαζει φωτια. σε διαρκεια εννοω. ποτε θα γινει αγνωστο ακομα
.pop.
δημητρη σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.δυστυχως ο τακης δεν μας ειπε ημερομηνιες.το μονο που ειπε ειναι για το πρωταθληματακι οτι θα ειναι μαλλον οπως το περυσινο και για τον περιφερειακο οτι θα ειναι μαλλον 50 πιατα.βλεπω ομως οτι και το guerini τα καπνιζει τα δισκια ευκολαΠοτε θα γινει το περειφεριακο ποτε θα γινει ξερεις? Σημερα ζωγραφισες πανω!!!
φιλαρακο μακαρι να συναντηθουμε ολοι καποια στιγμη οπουδηπτε για ενα κρασι και τι στο κοσμο.οσο για τ αυτογραφα στελνω παντου με courier υπογεγραμμενα.εννοειται οτι τους φιλους δεν τους χρεωνωΤι έγινε πάλι Ευρι, μάγεψες τα πλήθη και πρόσφερες σκορ και θέαμα; φήμες θέλουν τις χιλιάδες των θαυμαστών σου να περιμένουν ώρες για μια φωτογραφία ή έστω ένα αυτόγραφο........
Μακάρι να τα φέρει η μοίρα και να βρεθώ στο σκοπευτήριο σας με την εκλεκτή παρέα σας, θα κλαψουνε.........δισκάκια. .pop.
Έτσι είναι φίλε, οταν το μυαλό είναι καθαρό και το σώμα χαλαρό όλα γίνονται πιο εύκολα. Η καλή ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο σε όλα τα πράγματα, έτσι και στη σκοποβολή.περαν της πλακας σημερα ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες μου γιαννη.εριχνα εντελως χαλαρα χωρις να σκεφτομαι τιποτα και με βοηθησαν και τα γυαλια.ητανε ρε παιδι μου λες και τ οπλο πηγαινε μονο του.πολυ καιρο ειχα να ριξω ετσι