Σκοπευτήριο Χανίων

ποιο λες Αρη ? αυτό που πεφτει στο κεντρο ? που φευγει διπλα από τον μαρκ ?
Αυτο που φευγει αριστερα πισω απο τον Pull λοξως απομακρυνομενο με μεγαλη ταχυτητα κ προσγειωνεται στη χαραδρα 60-70 μετρα απο τους βατηρες...

Αυτο που φευγει αριστερα πισω απο τον Pull λοξως απομακρυνομενο με μεγαλη ταχυτητα κ προσγειωνεται στη χαραδρα 60-70 μετρα απο τους βατηρες...
αν το αφησεις να περασει το κομματι του βουνου το σκαμμενο και το πατησεις μετα σπαει υπερανετα , ολοιι το χανουν στο φαγωμα και πεταγονται μπροστα ατσαλα , είναι μεγαλο πρόβλημα για τα ματια ειδικα οσων ερχονται από άλλες πολεις , το φαγωμα του βουνου απέναντι , ειδικα στο πρωτο γηπεδο

αν το αφησεις να περασει το κομματι του βουνου το σκαμμενο και το πατησεις μετα σπαει υπερανετα , ολοιι το χανουν στο φαγωμα και πεταγονται μπροστα ατσαλα , είναι μεγαλο πρόβλημα για τα ματια ειδικα οσων ερχονται από άλλες πολεις , το φαγωμα του βουνου απέναντι , ειδικα στο πρωτο γηπεδο
Ειναι ναι, αλλα δεν πιστευω οτι μονο εκει ειναι το προβλημα... Τους φοβιζει η ταχυτητα κ η αποσταση, ψυχολογικο ειναι... Με τον τροπο που λες βεβαια, βολευει γιατι θελει κ λιγοτερη προσκοπευση... ;)

Ουφφφφ

Χωνευουμε προς το παρον αν και σκεφτομαι το γλυκο που αφησα με λυπη. Καναμε αρκετες δοκιμες, οι της περα μεριας κυριως. Περασαμε πολυ ωραια, πιθανοτατα θα ξαναρθουνε τα παιδια, και θα τους μυησουμε και στο σπορτιγκ.

χαιρετε κυριοι.λοιπον σημερα ηταν μια απο τις μερες που ευχαριστηθηκα πααααααααρα πολυ.να ξεκινησω με τις ευχαριστιες μου στον jack για την ευγενικη του χορηγια των σκοπευτικων γυαλιων.οσοι πηγαινετε χωρις γυαλια μεγα λαθος.το καταλαβα σημερα.η μερα ξεκινησε με ψιλοσυννεφια και ηλιο μαζι. εβαλα λοιπον απ αυτα που ειχα διαβασει τους light purple φακους.το σχημα ηταν ενα μονο και 2 sim με φωνοπουλ πραγμα τ οποιο δεν το ειχα συνηθισει καθως και η πρωτη φορα που το εριχνα.ωραια φωτιζοταν τα πιατακια και σκουραινε το φοντο κι εκανα 18.για πρωτη φορα ικανοποιητικα.μετα αλλαξαμε σταντ και πηγαμε στο καινουργιο το υπερηψωμενο αλλα κι εκει το σχημα καινουργι με 3 μονα και ο ντουμπλες on report.πιο πολυ συννεφια κι εβαλα τους κιτρινους φακους.ρε παιδια εβλεπα τα δισκακια σαν αεροπλανα κι εκανα 23 πολυ ευκολα.τωρα απο φετος θα τα υιοθετησω και στο κυνηγι τα γυαλια.μεγαλο πραμα να βλεπεις τα παντα χωρις προσπαθεια και ταυτοχρονα να μην κουραζονται τα ματια.τσοκαρισμα στο μπαικαλ lm και mod carlsons blued.φυσιγγια lambro sporting.α σημερα για πρωτη φορα ειδα και το καινουργιο mezzo 28 8 1/2.εννοειται οτι θ αγοραστει ενα κουτακι για δοκιμη

Φιλαρακι εγω χαιρομαι που σε βολεψαν και τα ευχαριστηθηκες. Μακαρι να ειχα τα μεσα να επαιρνα τα Pilla, δυστυχως ομως δεν εχω τετοιες δυνατοτητες. Του χρονου θα δουμε πως θα μας παει, νομιζω ομως πως για αρχη καλα ειναι.

Χρονια πολλα σε ολους τους μπαμπαδες!!
Εγω το γιορτασα μαζι με τα υπολοιπα παιδια στο σκοπευτηριο!!ευχαριστηθηκα το summit στις δυο πουλες που εριξα με 22 πιατα στο κανονικο και 23 πιατα στο σχημα με τα δυο sim και το ενα μονο!περιμενουμε να γινει και κανενα βραδινο!!!χρονια πολλα λοιπον !!

Φιλαρακι εγω χαιρομαι που σε βολεψαν και τα ευχαριστηθηκες. Μακαρι να ειχα τα μεσα να επαιρνα τα Pilla, δυστυχως ομως δεν εχω τετοιες δυνατοτητες. Του χρονου θα δουμε πως θα μας παει, νομιζω ομως πως για αρχη καλα ειναι.
μια χαρα ειναι κι αυτα που θες να παρεις και κανουνε και δουλεια. παντως αν πιασω το τζοκερ θα σου κανω δωρο τα pila μαζι με το 692 το black η μηπως αλλαξες γνωμη και θες κανενα k-80??

Χρονια πολλα σε ολους τους μπαμπαδες!!
Εγω το γιορτασα μαζι με τα υπολοιπα παιδια στο σκοπευτηριο!!ευχαριστηθηκα το summit στις δυο πουλες που εριξα με 22 πιατα στο κανονικο και 23 πιατα στο σχημα με τα δυο sim και το ενα μονο!περιμενουμε να γινει και κανενα βραδινο!!!χρονια πολλα λοιπον !!
σ εχω μητσε. ο τακης μας ειπε οτι εκτος του περιφερειακου θα γινει και κατι αντιστοιχο οπως το περυσινο σε 4 η 5 κυριακες. οποτε ετοιμασου. το summit προβλεπω να βγαζει φωτια. σε διαρκεια εννοω. ποτε θα γινει αγνωστο ακομα
.pop.

σ εχω μητσε. ο τακης μας ειπε οτι εκτος του περιφερειακου θα γινει και κατι αντιστοιχο οπως το περυσινο σε 4 η 5 κυριακες. οποτε ετοιμασου. το summit προβλεπω να βγαζει φωτια. σε διαρκεια εννοω. ποτε θα γινει αγνωστο ακομα
.pop.

Ποτε θα γινει το περειφεριακο ποτε θα γινει ξερεις? Σημερα ζωγραφισες πανω!!!
δημητρη σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.δυστυχως ο τακης δεν μας ειπε ημερομηνιες.το μονο που ειπε ειναι για το πρωταθληματακι οτι θα ειναι μαλλον οπως το περυσινο και για τον περιφερειακο οτι θα ειναι μαλλον 50 πιατα.βλεπω ομως οτι και το guerini τα καπνιζει τα δισκια ευκολα

Τι έγινε πάλι Ευρι, μάγεψες τα πλήθη και πρόσφερες σκορ και θέαμα; φήμες θέλουν τις χιλιάδες των θαυμαστών σου να περιμένουν ώρες για μια φωτογραφία ή έστω ένα αυτόγραφο.........sarcastic.
Μακάρι να τα φέρει η μοίρα και να βρεθώ στο σκοπευτήριο σας με την εκλεκτή παρέα σας, θα κλαψουνε.........δισκάκια. .pop.

Τι έγινε πάλι Ευρι, μάγεψες τα πλήθη και πρόσφερες σκορ και θέαμα; φήμες θέλουν τις χιλιάδες των θαυμαστών σου να περιμένουν ώρες για μια φωτογραφία ή έστω ένα αυτόγραφο.........sarcastic.
Μακάρι να τα φέρει η μοίρα και να βρεθώ στο σκοπευτήριο σας με την εκλεκτή παρέα σας, θα κλαψουνε.........δισκάκια. .pop.
φιλαρακο μακαρι να συναντηθουμε ολοι καποια στιγμη οπουδηπτε για ενα κρασι και τι στο κοσμο.οσο για τ αυτογραφα στελνω παντου με courier υπογεγραμμενα.εννοειται οτι τους φιλους δεν τους χρεωνω
ha haaa

περαν της πλακας σημερα ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες μου γιαννη.εριχνα εντελως χαλαρα χωρις να σκεφτομαι τιποτα και με βοηθησαν και τα γυαλια.ητανε ρε παιδι μου λες και τ οπλο πηγαινε μονο του.πολυ καιρο ειχα να ριξω ετσι.αν ειχα παρει τη καμερα σημερα θα καταλαβαινες καλυτερα τι εννοω.μεγα λαθος που δεν την ειχα.πρεπει το σημερινο να το κανω copy paste στο μυαλο μου οσο μπορω

περαν της πλακας σημερα ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες μου γιαννη.εριχνα εντελως χαλαρα χωρις να σκεφτομαι τιποτα και με βοηθησαν και τα γυαλια.ητανε ρε παιδι μου λες και τ οπλο πηγαινε μονο του.πολυ καιρο ειχα να ριξω ετσι
Έτσι είναι φίλε, οταν το μυαλό είναι καθαρό και το σώμα χαλαρό όλα γίνονται πιο εύκολα. Η καλή ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο σε όλα τα πράγματα, έτσι και στη σκοποβολή.

Back