Σκοπευτήριο Χανίων

Τι έγινε πάλι Ευρι, μάγεψες τα πλήθη και πρόσφερες σκορ και θέαμα; φήμες θέλουν τις χιλιάδες των θαυμαστών σου να περιμένουν ώρες για μια φωτογραφία ή έστω ένα αυτόγραφο.........sarcastic.
Μακάρι να τα φέρει η μοίρα και να βρεθώ στο σκοπευτήριο σας με την εκλεκτή παρέα σας, θα κλαψουνε.........δισκάκια. .pop.

μια και πηγα για δοκιμες ειπα να ριξω και μια πουλα με τα καινουργια τσοκ να δω τι γινεται.παρεακι με στελιο τον συνκηνυγο μου και ολα τα καλα παιδια.παρολη την κουραση που ειχα απ το πρωι και την πιεση της δουλειας εκανα ενα τιμιο 20αρι.το θεμα ειναι οτι παλι ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες μου.αρχιζω σιγα σιγα και δενομαι με τον συντροφο παρα πολυ

Καλά τη βγάλαμε και χθες το απόγευμα στο σκοπευτήριο, η ζέστη ήταν υποφερτή, είχε κι ένα ελαφρύ αεράκι και ήταν Ο.Κ. Δεν είχε πολύ κόσμο - λίγοι και καλοί :D - ρίξαμε και 2 πούλες ως συνήθως, άλλαξε και το σχήμα ενδιάμεσα, στην πρώτη πούλα 3 μονά & 1 ντουμπλέ ον ρηπόρτ, στη δεύτερη 1 μονό & 2 ντουμπλέδες σιμ. ανά βατήρα. Τα αποτελέσματά μου ίδια και στις 2 - αρκετά καλά, αν και θα ήθελα λίγο καλύτερα ...;)
Μάλιστα επειδή μου τελείωσαν τα Lambro trap που ρίχνω τον τελευταίο καιρό, στη 2η πούλα έριξα τα Cheddite Sporting που πήρα από το σκοπευτήριο. Καμιά διαφορά, και τα μεν και τα δε μια χαρά την κάνανε τη δουλειά τους ... ;) Αλλά από 5,50 σε 7,00 ευρώ το κουτί ... είναι διαφορά !!! (... ένας φραπές κι ένα μπουκαλάκι νερό)!!! .buy buy..big smile.

ασχετα με το χαλι που θα δειτε στις τουφεκιες και ειδικα στον ντουμπλε 6-8 που ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε ποιος ειναι θα ηθελα να μου σχολιασετε τα σπασιματα οσα εκανα τελικα
Είχες και γεματα σπασιματα. Βγαλε ακόμα ενα βιντεο όποτε μπορεσεις ευρίππο.
Πάντως τετοια σπασιματα με τα μαμα τσοκ ποτε μου δεν ειδα!

ασχετα με το χαλι που θα δειτε στις τουφεκιες και ειδικα στον ντουμπλε 6-8 που ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβετε ποιος ειναι θα ηθελα να μου σχολιασετε τα σπασιματα οσα εκανα τελικα
Καλό απόγευμα! Ευρυπίδη είδα το βίντεο μερικές φορές! Δεν μπόρεσα να ξεκαθαρίσω καλά τα σπασίματα δεν φαινόταν καθαρα! Είμαι και από το iPhone..Παντως φαίνετε να έχει αλλάξει το σχήμα σε σχέση με πριν κανένα μήνα περίπου που ριχναμε εκεί και φαινετε πιο δύσκολο.ειναι όντως πιο δύσκολο με το παλιό;

καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.

Καλησπέρα, Γιάννη με πρόλαβες, τώρα τό 'γραφα κι εγώ ... το μοναδικό 25αρι, όχι μόνο της σημερινής μέρας, αλλά εδώ και καιρό νομίζω... Ήσουν φοβερός σήμερα, οι περισσότερες τουφεκιές σου ήταν κέντρο !!! Καλή η Benella, καλή η 76αρα κάννη με το πόρτινγκ, καλό το helix, αλλά άμα δεν παίζει κανείς ντρέτα, λίγο ωφελούν αυτά!!! .well done. .congrats.
Σήμερα παίξαμε στο γήπεδο που δείχνει το βίντεο του Ευριπίδη ... Εγώ έριξα 2 πούλες, από 20 έκανα και στις 2 ... ευχαριστημένος είμαι .xm.... Λίγο με χάλασε στη 2η, ότι εκεί που πήγαινα για 23αρι, έχασα 3 πιάτα στον τελευταίο βατήρα !!! Τα 2 τουλάχιστον δεν έπρεπε, τα είχα σπάσει αρκετές φορές σήμερα ...
.hit.:( .... αλλά εντάξει, όλα καλά ...:) ;)

καλησπέρα! επιστροφη πριν λιγο από το σκοπευτηριο..ειχα να παω πανω απο ένα μηνα..αρκετος ο κοσμος,ηταν και ο Στελιος εκει,τα ειπαμε και εριξε πολυ καλα από οτι ειδα! το briley helix με εντυπωσιασε...κοντα-μακρια ωραια σπασιματα και μου εδινε την εντυπωση ότι και σε πιατα που δεν ημουν καλα πανω εσπαγαν..βεβαια μου το ειχε δειξει και στον πινακα αυτό που από τα 35 μετρα η τουφεκια επιασε ομοιομορφα ολο σχεδόν τον πινακα χωρις κενα..εριξα μια πουλα..το αποτέλεσμα 25/25!!! δεν τολμησα να ριξω δευτερη...ηθελα να μεινω με την γλυκα του 25ριου...εντυπωσιαστηκα πραγματικα.
Μπράβο Γιανναρε......ενα όπλο στα μέτρα σου, ένα τσοκ που σε εμπνέει και καθαρό κεφάλι, νάτο το 25αρι.......congrats.

μπραβο γιανναρα. και σε αλλα ευχομαι

Μπράβο Γιάννη.well done. είσαι έτοιμος για την έναρξη.
Για την ιστορία με ποια φυσίγγια έριξες;

Back