Altair Lusso
Banned
Εσείς από βόρεια δεν παίζει να πεταχτείτε Βουλγαρία να γεμίσετε ένα πορτ μπαγκαζ φυσίγγια; Δόξα τον Θεό, ελεύθερη αγορά, παγκοσμιοποιηση κτλ, το έχετε ψάξει;
Καλη η σκεψη αλλα δεν ξερω αν ειναι εφαρμόσιμη.Εσείς από βόρεια δεν παίζει να πεταχτείτε Βουλγαρία να γεμίσετε ένα πορτ μπαγκαζ φυσίγγια; Δόξα τον Θεό, ελεύθερη αγορά, παγκοσμιοποιηση κτλ, το έχετε ψάξει;
Αυτά τα πράγματα δεν θέλουν ντελάλη. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει να τα κάνουν εισαγωγή, με ότι αυτό συνεπάγεται...Αλλα και αυτοι που πηγαινουν για κυνηγι περιξ των συνορων δεν ακουσα κανεναν να εχει φερει.
Εγω που το εχω ψαξει οι τιμες σε γνωστα φυσιγγια(lambro,nsi,b&p) ειναι ιδιες με εδω μπορει και σε ορισμενα να ειναι λιγο ακριβοτερα κιολας..Σε καποια βουλγαρικης προελευσης επεζαν τα 36γρ στα 8€,αλλα τα εμπιστευεσαι?Εσείς από βόρεια δεν παίζει να πεταχτείτε Βουλγαρία να γεμίσετε ένα πορτ μπαγκαζ φυσίγγια; Δόξα τον Θεό, ελεύθερη αγορά, παγκοσμιοποιηση κτλ, το έχετε ψάξει;
Τι μεγαλύτερη μ.....α την είχα κάνει όταν βρέθηκε ο πατέρας μου Βουλγαρία και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βρίσκει Reminghton magnum μόνο σε νούμερο 1 και μηδενικά, τιμή 11€ το κουτί. Άσε του λέω μην πάρεις, θέλω 4άρια.....buy buy.Εγω που το εχω ψαξει οι τιμες σε γνωστα φυσιγγια(lambro,nsi,b&p) ειναι ιδιες με εδω μπορει και σε ορισμενα να ειναι λιγο ακριβοτερα κιολας..Σε καποια βουλγαρικης προελευσης επεζαν τα 36γρ στα 8€,αλλα τα εμπιστευεσαι?
Και τελευταιο απαγορευεται να περασεις φυσιγγια απο τα συνορα εδω εμας με 2 φυσιγγια μεσα στο αμαξι μας γυρισαν πισω,δεν μας αφησαν να παμε
Στο αμαξι,εφεδρικα για κανα ψαρονι(speed loading).Που και που στο τελωνειο κανουν ενα ελεγχο εεε και τα ειδαν κ μας ειπαν πως δεν περναν.Τι μεγαλύτερη μ.....α την είχα κάνει όταν βρέθηκε ο πατέρας μου Βουλγαρία και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βρίσκει Reminghton magnum μόνο σε νούμερο 1 και μηδενικά, τιμή 11€ το κουτί. Άσε του λέω μην πάρεις, θέλω 4άρια.....buy buy.
Τα δύο φυσίγγια πώς τα βρήκαν; Τσέπες δεν είχατε; .asking.
Στο αμαξι,εφεδρικα για κανα ψαρονι(speed loading).Που και που στο τελωνειο κανουν ενα ελεγχο εεε και τα ειδαν κ μας ειπαν πως δεν περναν.
Και πηρε το αυτι μου πως ειναι απομιμησεις τα remington που δινουν αυτοι(μαιμου δηλαδη)..Τωρα κατα ποσο αληθευει δεν γνωριζω
Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας σε άλλο θέμα θυμήθηκα ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα φυσίγγι remington shurshot που μόνο remington δεν είναι. Χαζεύοντας σε ένα τουρκικό forum με φωτογραφίες από σφαγμενα φυσίγγια υπήρχε και αυτό.
images hosting
uploading images
Το μυαλό μου πήγε αμέσως για κάποια τουρκική πουστια κάτι ανάλογο δηλαδή με κάτι φυσίγγια cheddite που είχαν μόνο το όνομα αλλά ήταν τουρκικά. Τα remington όμως αυτά αν κατάλαβα καλά από ότι γράφει, είναι ιταλικά με καψούλι nobel sport 688, πυρίτιδα f2×36 ,και κυαθιο της B&P. Βέβαια δεν έχω ξαναδεί τέτοιο remington εδώ και συνήθως η σειρά shurshot γεμίζονται σε κάλυκα με χαμηλό πάφυλα και είναι ένα από τα καλύτερα τρυγονοφυσιγγα.
Νίκο και εγώ έχω ακούσει για φυσίγγια μαϊμού. Επίσης όταν βρέθηκα με εκδρομή Βουλγαρία πριν μερικά χρόνια, πήγα να αγοράσω φυσίγγια και δεν μου έδινε κανείς. Μου ζητούσαν το "book" (ΑΚΚΟ) φαντάζομαι επειδή εκεί όποιος αγοράζει φυσίγγια καταγράφεται η αγορά στο όνομά του και πρέπει να έχει μαζί του το "book" . Έτσι κι εγώ τα λεφτά που είχα για φυσίγγια τα χάλασα σε άρβυλα και ρούχα..Στο αμαξι,εφεδρικα για κανα ψαρονι(speed loading).Που και που στο τελωνειο κανουν ενα ελεγχο εεε και τα ειδαν κ μας ειπαν πως δεν περναν.
Και πηρε το αυτι μου πως ειναι απομιμησεις τα remington που δινουν αυτοι(μαιμου δηλαδη)..Τωρα κατα ποσο αληθευει δεν γνωριζω
500άδες δίνει, όσες θες.ο κενταυρος τα 28γρ τα δικα του ,τα δινει μονο 500? ή δινει οτι ποσοτητα θελει ο πελατης..διοτι πηρα τεληφωνο μια μερα και μου ειπε 98 ευρω τα 500,και λεω μηπως δινει μονο τοσα
ηθελα καμια 250αρια για δοκιμη,ευχαριστω500άδες δίνει, όσες θες.
Οπότε το αποφασίσεις και δεν βρίσκεις κάποιο φίλο να πάρετε από μισή, στείλε μου μνμ να το κανονίσουμεηθελα καμια 250αρια για δοκιμη,ευχαριστω
ευχαριστωΟπότε το αποφασίσεις και δεν βρίσκεις κάποιο φίλο να πάρετε από μισή, στείλε μου μνμ να το κανονίσουμε
Οπότε το αποφασίσεις και δεν βρίσκεις κάποιο φίλο να πάρετε από μισή, στείλε μου μνμ να το κανονίσουμε
Ποια άγια χώματα; Εμένα η καταγωγή μου είναι από το Μαυρονέριο Δαύλειας και από την Αγνάντια ΑλεξανδρούποληςΑγια χωματα μεγαλε.