Τι το ΄θελα να μιλήσω το πρωί για τα NSI UNO PRIMA και τη βρώμα που αφήνουν στις κάννες !!!
Το απόγευμα στο σκοπευτήριο είχε μόνο αυτά !!! ... Δεν είχε ούτε τα FALCOCCI που έπαιρνα συνήθως τελευταία, ούτε τα NSI DUE που είχε μερικές φορές, που και τα δυο μου αρέσανε πολύ !!! Και αφού δεν είχα φροντίσει να πάρω φυσίγγια απ' έξω, καλά να πάθω, αναγκαστικά πήρα κι έριξα τα UNO PRIMA !!!
Άσε που "δεν ήταν η μέρα μου σήμερα" γενικώς ... Έριξα 3 πούλες, και οι 3 απογοητευτικές, 15 - 16 - 14, αλλά δεν μπορώ να πω ότι φταίνε τα φυσίγγια γι' αυτό ... εκτός και αν επηρεάστηκα ψυχολογικά, σίγουρα δεν μου πήγε καλά όταν είδα ότι δεν είχε άλλα, όμως δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό. Τα έχω ξαναρίξει και δεν έχουν πρόβλημα στην απόδοση.
Αλλά ότι είναι "βρωμιάρικα", πράγματι το επιβεβαίωσα ξανά !!! Πολύ κάρβουνο λέμε !!!
Και ευτυχώς μου έδωσε ο Γιάννης κι έριξα μερικά του Ρουμελιώτη, και καθαρίσανε κάπως οι κάννες ...
... αλλά τα τελευταία που έριξα ήταν πάλι UNO PRIMA, και να τι αφήνουν! δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες φωτο, αλλά δίνουν μια εικόνα !!!