D
Deleted member 2
Νικόλα μάλλον ο Μανώλης εννοεί με 2* ή 1* τσοκαρισμα,οπότε μια χαρά θα τον καλύψουν οι δοκιμές σου.
Έχετε δίκιο παιδιά, είμαι άυπνος από χτες.για τα τσοκ εννοει μαλλον νικολη ασσο ,και 2 αστρα
Νικόλα μάλλον ο Μανώλης εννοεί με 2* ή 1* τσοκαρισμα,οπότε μια χαρά θα τον καλύψουν οι δοκιμές σου.
Έχετε δίκιο παιδιά, είμαι άυπνος από χτες.για τα τσοκ εννοει μαλλον νικολη ασσο ,και 2 αστρα
Γιατι;Έχετε δίκιο παιδιά, είμαι άυπνος από χτες.
Ωραία,σ' ευχαριστώ πολύ ΝικοληΕυχαρίστως αλλά δεν έχω 2αρι ούτε 1*.
Έχω Νο4 usa δηλαδή Νο3 δικό μας. Θα κάνω μια δοκιμή μέχρι τον άλλο μήνα με 4* ~ 2*
Για τα τσοκ εννοώ Νικολη,σωστά κατάλαβαν τα παιδιαΝικόλα μάλλον ο Μανώλης εννοεί με 2* ή 1* τσοκαρισμα,οπότε μια χαρά θα τον καλύψουν οι δοκιμές σου.
Γιατι;
Μελετούσα τα baikal.Ειχε δουλεια
Φιλαρακι δεν υπαρχουν ξανθά Baikal οποτε μην ψευδεσαιΜελετούσα τα baikal.
Του Κένταυρου έχουν σίγουρα 686 ... Για τα super kill πάντως δεν έχω ιδέα !!!Παιδιά τα super kill τελικά ξέρει κάποιος υλικά ; Ενημερώθηκα ότι είναι με csb 5- fiem -688 δεν ξέρω συγκεντρωτηρα ,εάν έχει ζμ τότε δεν είναι ολόιδιο με του Κενταύρου ; Η ο Κένταυρος βάζει 686 !!
Α καλα.παει η g3000 που τα γέμιζε? Θ ακριβυνε εεεε?Παιδιά τα super kill τελικά ξέρει κάποιος υλικά ; Ενημερώθηκα ότι είναι με csb 5- fiem -688 δεν ξέρω συγκεντρωτηρα ,εάν έχει ζμ τότε δεν είναι ολόιδιο με του Κενταύρου ; Η ο Κένταυρος βάζει 686 !!
Για τα sporting λέω !!Α καλα.παει η g3000 που τα γέμιζε? Θ ακριβυνε εεεε?
Οκ.ετσι οπως το ειπες νόμιζα για τα κοκιναΓια τα sporting λέω !!
Φιλαρακι δεν υπαρχουν ξανθά Baikal οποτε μην ψευδεσαι
Τουλαχιστον 6,5 € Γιώργο!Πόσο στα δίνει; 6€ το κουτί;
Είναι πολύ καλό φυσιγγι αλλά δεν το έχω ρίξει στο κυνήγι. Λίγο τσιμπημένο στην σνάκρουση....χειμωνιάτικο θα το χαρακτήριζα. Κάποτε τα είχαμε πάρει 5,5€ το κουτί. Μετά τα πήγε 5,80....γιάυτο ρώτησα για 6. Δεν νομίζω να τα έχει πάει 6,5.Επειδη είχε και άλλα φυσίγγια έλεγε τιμές από 5,5 μέχρι 6,5 οπότε δεν ξέρω ακριβώς...αλλά και 6,5 να έχουν αν είναι καλά χαλαλι...Το θέμα είνα, είναι καλά η μπα?Γιατί από ότι κατάλαβα αυτός στα στελνει από τον Πύργο καθώς δεν υπάρχουν στην Αθήνα και λογικά θα πρέπει να να κούτα.