Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα! Το εχω σκεφτεί,χωρίς πλάκα και εγώ αλλα και με τον Βίκτωρα μέσα! Παπάδες θα έκαναν!
Ο Βικτωρας με τα ρελιαστα θα γραψει ιστορια.

Να δουμε μετα ποσο θα πουλαει ο ναυπλιωτης τα νεα φυσιγγια που πλασαρε....

ότι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βάζει την ίδια πυρίτιδα ...
Μα εγώ ξέρω πολλούς που λένε πως δεν τα αγοράζουν για τον λόγο αυτό, δεν νομίζω ότι θα ήταν και πολύ έξυπνη εμπορική κίνηση, να ισχυρίζεται κάτι που αποθαρρύνει τον αγοραστή.
Στέλιο, πριν δέκα χρόνια, γνώρισα ένα παιδί που γέμιζε την teckna στα 33γρ. Τα "ιερά τέρατα" τις ιδιογωμόσης τότε, εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους με αναφορές σε πολλά σπασμένα όπλα από κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες στο εξωτερικό κτλ, κτλ. Ήταν ένα φυσίγγι που πραγματικά σε άφηνε άναυδο με τις καταβολές του, τις αποστάσεις που τις επιτυγχανε, τις ταχύτητες και την ανυπαρξία ανάκρουσης, κυριολεκτικά έκανε μόνο θόρυβο. Τουλάχιστον με εκείνη την teckna, το φυσίγγι αυτό άφησε μια μικρή ιστορία στο Δ του Έβρου, κάνοντας τους καλυβιερηδες που το είχαν ρίξει να το ψάχνουν απεγνωσμένα όποτε έβλεπαν τον φίλο.
Οι δικές μου γνώσεις για γομώσεις είναι κάτω του μηδενός..., μήπως, λέω όμως μήπως, να αφήναμε και ένα ποσοστό στην ευρηματικότητα, στην γνώση και γενικότερα στην τόλμη του επαγγελματία;
Δηλώνω πάντως ότι και εγώ ανήκω σε όσους είναι επιφυλακτικοί με το συγκεκριμένο sporting.

Last edited:
Από τα λίγα που ξέρω η ίδιογομωση θέλει όρεξη, μεράκι, τρελά και φαντασία. Μετά εργαλεία και υλικά.

Απο τρελα να κανω και εξαγωγη.sarcastic.Απο μικρο παιδι ηθελα να δω ενα εξ ολοκληρου Ελληνικο φυσιγγι(εταιρια)και να το τριψω στην μουρη
των Αμερικανων και Ιταλων!!

Απο τρελα να κανω και εξαγωγη.sarcastic.Απο μικρο παιδι ηθελα να δω ενα εξ ολοκληρου Ελληνικο φυσιγγι(εταιρια)και να το τριψω στην μουρη
των Αμερικανων και Ιταλων!!

Eλληνικο φυσιγγι υπηρξε καποτε, δεν το αμφισβητει κανεις. Εκεινο που ηταν θεμα δεν ηταν να δεις το 1, αλλα να δεις και ενα δευτερο ιδιο, απο αυτο επασχαν τα υλικα μας

Eλληνικο φυσιγγι υπηρξε καποτε, δεν το αμφισβητει κανεις. Εκεινο που ηταν θεμα δεν ηταν να δεις το 1, αλλα να δεις και ενα δευτερο ιδιο, απο αυτο επασχαν τα υλικα μας
+ να το δεις και δεύτερο και τρίτο χρόνο... ότι καλό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι σαν το ήλιο... Ανατολή-εξαναγκασμένη δυση...

+ να το δεις και δεύτερο και τρίτο χρόνο... ότι καλό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι σαν το ήλιο... Ανατολή-εξαναγκασμένη δυση...

Θυμαμαι τον πατερα μου με την Ιντεαλ. 1 κουτακι αγοραζε και εκανε θαυματα, 1 κουτακι αγοραζε και την σκορπαγε στον κηπο. Στο τελος την παρατησε, και μεχρι και που εφυγε, παντα μου λεγε πως ασταθεστερο υλικο δεν ειχε πιασει στα χερια του

Δεν το πιστευω αυτο.Ειναι ηττοπαθεια.Μπορυμε να κανουμε πολλα αρκει να το πιστεψουμε.

Να πω εδω,οτι όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και ο Ρουμελιωτης περα από τα φυσίγγια του που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι,η εξυπηρέτηση του ήταν πάντα άψογη,με συνέπεια και τον ευχαριστώ και δημόσιος γι’αυτο! Εδω μεσολαβούν δυο μεταφορικές για να έρθουν τα φυσίγγια,έψαξε και βρήκε φτηνές μεταφορικές (5€ μεταφορικά τα 750 φυσίγγια!!!) και πάντα ήταν μέσα στις ημερομηνίες που τα φυσίγγια θα ήταν εδω!
να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα του Γιάννη.
Έχω κάνει δύο παραγγελίες στον Ρουμελιώτη και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Με έπαιρνε τηλ. να μου πεί , τότε έφυγαν , τότε θα είναι στη μεταφορική. Από την μεταφορική με πήραν να μου πουν ότι ήλθαν και πάλι ο Ανδρέας την επόμενη ημέρα που τα πήρα , να με ρωτήσει αν τα παρέλαβα και ήταν όλα οκ.
Εξαιρετικός και μπράβο του.

Επιβεβαιώνω και εγώ, γιατί όσο πιο πολλοί το λέμε τόσο λιγότερο αμφισβητίσιμο είναι και είναι σωστό τα καλά να επιβραβεύονται και τα κακά να στηλιτεύονται, αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για το customer service και το follow up του Αντρέα. Δεν ξέρω τι μπορεί κάποιος να πει για τα φυσίγγια του, αλλά για τον ίδιο και το ενδιαφέρον του για τον πελάτη και το πόσο ικανοποιημένος είναι σίγουρα τίποτα...

Το σκοπευτικο 28αρι ο Ρουμ το βγάνει σε 9αρακι??

Έτοιμο δεν έχει σίγουρα... Τις φορές που του έχω παραγγείλει, τη Δευτέρα ήταν η πιο πρόσφατη, δεν έχει... Για μεγάλη παραγγελία ίσως γέμιζε εξειδικευμένα, αλλά έτσι απλά δεν θα βρεις...

Συγμωμη για το off topic αλλα θελω πω κατι της στιγμης.
Θα γούσταρα μια βιοτεχνια φυσιγγιων με ιδιοκτήτες συνεταιρακια Στελιο & Τασο
;) :)
Εχω να στραβώσω κόσμο,θα κλάψουν μανούλες..
.very happy..very happy.
Θα γουσταρα όμως να δούλευα σε βιοτεχνια φυσιγγιων,στην συσκευασία κλπ..Με όνειρο το εργοστάσιο Δορκας..Η αδυναμία μου..:)
Αχ πυρκαλ μου...
Αχ χελιδόνι μου πως να πετάξεις..άσχετο...yelling.

Εχω να στραβώσω κόσμο,θα κλάψουν μανούλες..
.very happy..very happy.
Θα γουσταρα όμως να δούλευα σε βιοτεχνια φυσιγγιων,στην συσκευασία κλπ..Με όνειρο το εργοστάσιο Δορκας..Η αδυναμία μου..:)

Αχ χελιδόνι μου πως να πετάξεις..άσχετο...yelling.
Χαχαχαχαχαχα δεν έχεις το θεό σου .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back