Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτοιμο δεν έχει σίγουρα... Τις φορές που του έχω παραγγείλει, τη Δευτέρα ήταν η πιο πρόσφατη, δεν έχει... Για μεγάλη παραγγελία ίσως γέμιζε εξειδικευμένα, αλλά έτσι απλά δεν θα βρεις...
Θα πάρω μόνο 30αρια τότε ;) σ ευχαριστώ πολύ Γρήγορη!!

Και γιατί η επιλογή φυσιγγίου; think
24 gr είναι και τα δύο
Και γιατί η επιλογή trap φυσιγγίου; think
Το έγραψα με την λογική ότι τα υλικά είναι ίδια ,το μόνο που αλλάζει είναι το νούμερο στα σκάγια ,εγώ πήρα το 9,5 το 7,5 το δίνει ως Τραπ ,παρόλα αυτά νομίζω ότι πάνω στην κούτα έγραφε Τραπ παρολο που ήταν 9,5 τα σκάγια και για αυτό έγραψα Τραπ

24 gr είναι και τα δύο

Το έγραψα με την λογική ότι τα υλικά είναι ίδια ,το μόνο που αλλάζει είναι το νούμερο στα σκάγια ,εγώ πήρα το 9,5 το 7,5 το δίνει ως Τραπ ,παρόλα αυτά νομίζω ότι πάνω στην κούτα έγραφε Τραπ παρολο που ήταν 9,5 τα σκάγια και για αυτό έγραψα Τραπ

θεωρητικά , τα trap έχουν άλλη κατασκευή από τα skeet παρόλο που έχουν τα ίδια γραμμάρια.
τα trap είναι πολύ συγκεντρωτικά ενώ τα skeet είναι σαν διασποράς.
τελείως διαφορετικά φυσίγγια , για τελείως διαφορετικές χρήσεις - αθλήματα

.......... θεωρητικά πάντα. ;);)

Εχω να στραβώσω κόσμο,θα κλάψουν μανούλες..
.very happy..very happy.
Θα γουσταρα όμως να δούλευα σε βιοτεχνια φυσιγγιων,στην συσκευασία κλπ..Με όνειρο το εργοστάσιο Δορκας..Η αδυναμία μου..:)

Αχ χελιδόνι μου πως να πετάξεις..άσχετο...yelling.
Έχεις πάει στον Δορκά ;

Οι διαφορές μεταξύ trap - skeet φυσιγγίων είναι μόνο το νούμερο σκαγιών. Εννοείται ότι μιλάμε για τον ίδιο τύπο - ονομασία φυσιγγίου του κάθε κατασκευαστή (π.χ. B&P Competition One), γιατί οι μεγάλες κυρίως εταιρείες βγάζουν περισσότερους από έναν τύπους ... Έχω εξετάσει πάρα πολλά φυσίγγια skeet & trap σχεδόν από όλες τις εταιρείες, NSI, CHEDDITE, RC, B&P, LAMBRO, την παλιά δική μας FLY TARGET κλπ. και σχεδόν από όλους τους τύπους...
Ο Ρουμελιώτης είναι ο μόνος, από όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον, που βάζει και διαφορετικά βύσματα. Στο skeet (9,5) βάζει βύσμα τύπου piston-skeet, ενώ στο trap κανονικό κλασικό κυάθιο.
Σε όλα τα υπόλοιπα η μόνη διαφορά ήταν μόνο το νούμερο σκαγιών. Ακόμη και η δόση της πυρίτιδας ήταν ίδια (όταν ήταν κοντινές παρτίδες, της ίδιας χρονιάς) ...

Ξερει καποιος ταχυτητες απο RC2 28GR και bp sporting compak?

Αν σκέφτεσαι να τα ρίξεις έναρξη καλύτερα να βρεις κατι αλλο...δυο τύποι σκοπευτικων φυσιγγιων τα όποια κλωτσάνε σαν γαϊδούρια ειδικά το B&P

Τα εχω ρίξει χειμωνα σκοπευτήριο και μαρτυρησα να βγάλω την πουλα

Αν σκέφτεσαι να τα ρίξεις έναρξη καλύτερα να βρεις κατι αλλο...δυο τύποι σκοπευτικων φυσιγγιων τα όποια κλωτσάνε σαν γαϊδούρια ειδικά το B&P

Τα εχω ρίξει χειμωνα σκοπευτήριο και μαρτυρησα να βγάλω την πουλα
Άρα άμα δεν ήταν ακριβά αυτά είναι για μένα!!!.my man..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back