Δοκίμασα κ εγώ τα Lambro series 3 28gr. Μου φάνηκε γρήγορο και ποιοτικό φυσίγγι. Σε σύγκριση με το Lambro series 2 μου φάνηκε πιο γρήγορο και γενικά ποιο καλό. Υποκειμενική μου άποψη βέβαια. Αν συνυπολογίσουμε τα δεδομένα από το άνοιγμα των φυσιγγίων αυτών που έγινε σε παλαιότερο πόστ, ίσως δικαιολογείται η άποψή μου. Το series 2 βρέθηκε με κάλυκα maxam, 27,95 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,32gr καψούλι g1000 και συγκεντρωτήρα giovanni. Το series 3 βρέθηκε με κάλυκα nobelsport, 28,28 gr σκάγια, πυρίτιδα as28 1,35gr καψούλι 686 και συγκεντρωτήρα giovanni.
Εν προκειμένω αυτή η διαφορά στην πυρίτιδα 0.03 γρ παραπάνω στο series 3 και 0,33 γρ παραπάνω σκάγια και μάλιστα πιο σκληρά με αντιμόνιο 3% αλλά και το διαφορετικό καψούλι, ίσως δικαιολογούν την καλύτερη εικόνα στην πράξη, τουλάχιστον εγώ αυτό εισέπραξα. Ενώ μάλιστα έχουν ακριβώς ίδιο συγκεντρωτήρα. Η δε διαφορά στη μάρκα κάλυκα νομίζω δεν παίζει μεγάλο ρόλο παρά μόνο στο κόστος. Καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις στην παραγωγή από φυσίγγι σε φυσίγγι και δεν μπορούμε να ανοίξουμε ένα κουτί να βγάλουμε μέσο όρο, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο φυσιγγίων έστω μικρή και το series 3 είναι λίγο πιο γρήγορο και καπως πιο αποτελεσματικό μακριά. Τονίζω , ότι αυτό είναι προσωπική μου άποψη και μπορεί να είναι πιο ταιριαστά σε εμένα αυτά τα δεδομένα, ενώ σε κάποιον άλλον να άρεσε το series 2 . Έχει να κάνει και με το πως έχει συνηθίσει να ρίχνει ο καθένας.