Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κοψε λιγα μετρα με νουμερο 9μιση και υγρασια!
Υ.Γ. 1)
Περισυ παντος με Νο9 & 9½ ×28gr Gm3 τουφεκουσα απο το θερμοσίφωνα αλλα κ στο βουνό μετα απο 2-3 μερες με 1*...το θυμασαι;;
Με ανοιχτο τσοκ (π.χ. 3*) σε αυτη την αποσταση κ καιρικες συνθηκες δεν το εχω δοκιμασει κ πολυ...
Τις υγρασιες Μ.Ο. του Οκτώβρη, ολοι τις ξερουμε...οποτε ισως να μη συμβαινει παντα αυτο που λες...φυσικα ομως ΔΕΝ το αποκλείω.

Υ.Γ. 2)
Ξέχασα!!!
Το εγραψα κ προχθες, πως σε ξεκουρνιασμα με GP 30gr 12/67,5 μισοταπο No9½ max 30m κ τρελη υγρασια Δεκεμβρίου παλι ξερες οι τσιχλες διχως αιματα με 3*&5*..

Υ.Γ. 3)
Επισης 28/2/22 με ψιλοβροχο και 8°C 3* Sipe μισοταπο 30gr No9½ (V 1.5 400 m/s) σε ανοιχτο καρτερι στα
30m +/- μασαγα τα λογια μου μαζι με τον συνκυνηγο μου με τα σκοτώματα.

Last edited:
Υ.Γ. 1)
Περισυ παντος με Νο9 & 9½ ×28gr Gm3 τουφεκουσα απο το θερμοσίφωνα αλλα κ στο βουνό μετα απο 2-3 μερες με 1*...το θυμασαι;;
Με ανοιχτο τσοκ (π.χ. 3*) σε αυτη την αποσταση κ καιρικες συνθηκες δεν το εχω δοκιμασει κ πολυ...
Τις υγρασιες Μ.Ο. του Οκτώβρη, ολοι τις ξερουμε...οποτε ισως να μη συμβαινει παντα αυτο που λες...φυσικα ομως ΔΕΝ το αποκλείω.

Υ.Γ. 2)
Ξέχασα!!!
Το εγραψα κ προχθες, πως σε ξεκουρνιασμα με GP 30gr 12/67,5 μισοταπο No9½ max 30m κ τρελη υγρασια Δεκεμβρίου παλι ξερες οι τσιχλες διχως αιματα με 3*&5*..

Υ.Γ. 3)
Επισης 28/2/22 με ψιλοβροχο και 8°C 3* Sipe μισοταπο 30gr No9½ (V 1.5 400 m/s) σε ανοιχτο καρτερι στα
30m +/- μασαγα τα λογια μου μαζι με τον συνκυνηγο μου με τα σκοτώματα.
για απογευματινα μιλας?

Ρε παιδιά πήγε φίλος σήμερα για σκοπευτικα 28γρ. Σε μεγάλο μαγαζί των Αθηνών, και τα βρήκε απο πριν μερικές μερες επάνω 1 ευρώ... Που θα πάει αυτό το πράγμα ρε παιδιά;;;
Τα japan πήραν ολοστρόγγυλο ευρώ... Αλλά και σε άλλα φυσίγγια υπάρχουν και σημαντικές ξαφνικές αυξήσεις και σημαντικές ελλείψεις. Και αναφέρομαι σε τουλάχιστον 2-3 μαγαζιά που περνάω...

Ρε παιδιά πήγε φίλος σήμερα για σκοπευτικα 28γρ. Σε μεγάλο μαγαζί των Αθηνών, και τα βρήκε απο πριν μερικές μερες επάνω 1 ευρώ... Που θα πάει αυτό το πράγμα ρε παιδιά;;;
Δεν έχει πολλά τσιχλακια οπότε τώρα θα κτυπήσουν για σκοπευτήρια, μαύρο σε όλους ακόμα και σκοπευτήριο, μόνο Ρουμελιώτη, καρδάρα, Κένταυρος.

Δεν έχει πολλά τσιχλακια οπότε τώρα θα κτυπήσουν για σκοπευτήρια, μαύρο σε όλους ακόμα και σκοπευτήριο, μόνο Ρουμελιώτη, καρδάρα, Κένταυρος.
Ο καρδαράς έχει αρχίσει ελλείψεις πάντως... Από cervo δεν υπάρχει ούτε δείγμα σε μαγαζιά ούτε στο εργοστάσιο... Και για το star hellas επίσης κάτι μου είπαν πως άλλαξε μέταλλο και ακρίβυνε και έφτασε το imperial το δικό του...

Τα nsi τα αγόραζα 6.6€ και μέσα σε δέκα μέρες 7.7€ είναι να τρελαίνεσαι.

Τα nsi τα αγόραζα 6.6€ και μέσα σε δέκα μέρες 7.7€ είναι να τρελαίνεσαι.
Μη τρελαίνεσαι γιατί ακόμη έχουμε μέλλον όταν ολοκληρωθεί η ιστορία οι περισσότεροι θα σκεφτόμαστε πως θα τη βγάλουμε και μετά το κυνήγι,δυστυχώς .Οι περιορισμοί παντού και ο έλεγχος του κόσμου θα έρθει χωρίς επιβολή που θα χτυπήσει άσχημα αλλά με τρόπο που θα σε οδηγεί εκεί αυτόματα .Και δεν ξέρω πως δεν το κατανοούν οι περισσότεροι η ακρίβεια κάποιων πραγμάτων είναι απλά αδικαιολόγητη.Απομένουν ένα δύο τεχνητές κρίσεις ακόμη για να δουλεύουμε όλοι ολημερίς και απλά να φυτοζωούμε .Υπάρχουν κάποιες κυνηγετικές εταιρίες φυσιγγίων να πούμε που δε ξέρω αν υπάρχουν του χρόνου είναι στα όρια και πολλές άλλες ,το οικονομικό μέλλον είναι αβέβαιο για αυτά που δεν θέλουν οι κουμανταδόροι του συστήματος και λέγαμε κάποιους που τα έλεγαν προ χρόνων ότι βλέπουν φαντάσματα και τελικά οι μόνοι που κοιμούνται ορθοί είμαστε οι υπόλοιποι.Η παγκοσμιοποίηση και η αλλοίωση των πληθυσμών αυτό έχει στόχο δημιουργούμε κάτι και εκεί που θα επηρέαζε 5 εκατομμύρια επηρεάζει την μισή ανθρωπότητα αν όχι όλη.Και αυτό χάρην της εξέλιξης και του παγκόσμιου ιστού που αυτό που έχει καταφέρει είναι μεγάλες ομάδες αλλά δυστυχώς ανομοιογενείς σε όλα ενισχύοντας την εγωκεντρικότητα του καθενός ατομικά και την ακατάπαυστη προσπάθειας της προσωπικής του ανύψωσης μέσα από πακτωλούς χρημάτων δηλ (κοινωνίες με μόνη αξία την οικονομική δύναμη) με ότι αυτό συνεπάγεται,ο θάνατος σου ή ζωή μου.

Λίγο θέλουμε να λειτουργούμε όπως τη ταινία δε θυμάμαι τίτλο που περπατούσες έξω και έβριζες και έβγαινε κωλόχαρτο από μηχάνημα δίπλα με πρόστιμο . Γιατί αυτό θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.Το σύστημα συσσώρευσης χρημάτων όχι εκπαίδευση για δημιουργία παιδείας των ανθρώπων αλλά πρόστιμα για όλα και οικονομική τιμωρία.Σορυ για το εκτός θέματος.

Status
Not open for further replies.
Back