Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προς το παρον παντως, κλεινω προς τα του Μητσακου. Και η τιμη τους ειναι αρκετα δελεαστικη
Τα 5,5€ βικτωρα;εμενα δεν μου κανει σαν τιμη,κυριως λογω αυτοπεποιθησης θα προτημισω να παραμεινω στα due σε αυτα τα χρηματα!
 
Ναι, Ηλια εχεις απολυτο δικιο. Το εχω ξαναπει, τα θεωρω αρκετα αξιοπρεπη φυσιγγια, και νομιζω οτι το ποσο θα παει σε αξιοπρεπη επιχειρηματια. Φυσικα τα due δεν τα αφηνω στην ακρη, απλα προσπαθω (στα μετρα του δυνατου) να πριμοδοτησω και εναν σοβαρο Ελληνα βιοτεχνη.
 
Συμφωνω. Αν και εγω ειμαι 5.10 uno prima.
Και αυτο εξαιρετικη τιμη...ας βοηθησει καποιος ελληνας βιοτεχνης με μια καλυτερη τιμη και ενα αξιοπρεπες φυσιγγι και να στραφουμε σε αυτο....αν ειναι εφικτο ας μεταφερθει στον κυριο μητσακο το ολο project και αν μπορει να κανει κατι συμφερον για εμας και για αυτος θα ηταν ευχης εργον!
 
τα έχω ρίξει και τα δύο στο κυνήγι και μου φάνηκαν το ίδιο καλά ,αυτό που λένε πώς τα due δεν κάνουν στο κυνήγι λόγο μεγαλύτερου fps από τα prima δεν ισχύει,απλά είναι πιο μαλακό το prima με αμελητέα διαφορά

τώρα αν κάποιος μπορεί να δει την διαφορά των 1345 και 1296 fps μεταξύ των δύο φυσιγγίων τί να πω μάλλον έχει φοβερές ικανότητες
 
Παυλο, ειναι ατομο που το εμπιστευομαι απολυτα ως προς τις εκτιμησεις του. Τα Prima τα εχω ψιλοριξει, αν θεωρηθει το 1 κουτι ολοκληρωμενη γνωμη, αλλα περαν του οτι στη πουλα οντως δεν καταλαβα διαφορες, εκαναν το οπλο χαλια απο την πυριτιδα. Θα μου πεις μικρο το κακο, απλα ηταν ο μονος λογος που δεν τα ηθελα.
 
Παυλο, ειναι ατομο που το εμπιστευομαι απολυτα ως προς τις εκτιμησεις του. Τα Prima τα εχω ψιλοριξει, αν θεωρηθει το 1 κουτι ολοκληρωμενη γνωμη, αλλα περαν του οτι στη πουλα οντως δεν καταλαβα διαφορες, εκαναν το οπλο χαλια απο την πυριτιδα. Θα μου πεις μικρο το κακο, απλα ηταν ο μονος λογος που δεν τα ηθελα.
Οντως το prima βρωμιζει οπως και το b&p sporting αυτο δεν σημαινει οτι εινσι κακο....γι'συτο μην το πολυμπερδευουμε το πραγμα ας,επικεντρωθουμε στην ουσια..
 
για το sporting του Ζώτου λέγαμε την κυριακή με τα παιδιά,δεν το έχει ρίξει κανείς μας ,,,σήμερα που έχω ρεπό ίσως περάσω να πάρω 2-3 κουτιά να τα δοκιμάσω

σαν τιμή και με αυτή την πυρίτιδα είναι συμφέρουσα αγορά μένει να δούμε πώς δουλεύει
 
λοιπόν επικοινώνησα με Ζώτο

δεν υπάρχει σκοπευτικό κανένα δεν έχει κάλυκες να γεμίσει,,,λογικά στις 20 του μήνα μου είπε ,,,η τιμή των 28γρ €5,9 με την ίδια πυρίτιδα
 
Τωρα χαζευοντας βλεπω οτι ο Ζωτος βγαζει 28αρι με F2 και τιμη 5.5. Εχει καποιος αποψη;
Πέρυσι έριξα 2 κουτιά ....... μου φάνηκαν κάπως απότομα και σκληρά σαν αίσθηση , δεν έχω άποψη για το αργά - γρήγορα , γιατί η εμπειρία μου δεν επιτρέπει τέτοιες εκτιμήσεις. Αν υπάρχει μέτρο σύγκρισης θα έλεγα οτι τα prima έχουν την ποιο ισορροπημένη αίσθηση και αποτελεσματικότητα , έχω ακόμα 4 κουτιά. Του Κένταυρου πήρα 500 sporting , επίσης δεν τα χάρηκα , άλλη μια κούτα skeet μπορώ να πω οτι ήταν ποιο ισορροπημένα απο τα sporting.
Από τα Alectoris δεν έχω αρνητικές εντυπώσεις , δεν έριξα και πολλά πάντως. Επίσης καλά μου φάνηκαν κάτι cheddite με χαμηλό πάφυλα που πήρα 2-3 φορές απο το σκοπευτήριο.
 
Και τα Drago ειναι καλα, τα φερνει ο Μαυρουλης
Σε αυτά αναφερόμουν και εγώ , http://metplast.gr/proionta-site/product/cheddite-sporting/
η τιμή τους πάντως ξεφεύγει απο αυτό που συζητάμε. Οταν βγαίνει 51 ευρώ η κούτα τα prima , έστω και με τον περιορισμό της σκοπευτικής ταυτότητας, εγω δεν εχω ας πούμε . Είναι δύσκολο να βρεθεί ανταγωνισμός... Πόσο να κατέβει κάποιος στα 49-48 ευρώ ; Μόνο αν κάτι πλησίαζε τα 45 ευρώ και ήταν γενικά αποδεκτό σαν φυσίγγι θα έμοιαζε με ευκαιρία. Εκεί στοκάρεις 2000 ή 2500 .
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top