Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

το πηρα σε εξτρα φουλ και εστειλα μηνυμα στην σελιδα στο facebook μου απαντησαν σε 10 λεπτα All Kicks chokes are rated for steel. As a matter of fact if you shoot lead out of a kicks high flyer it will act like a more open choke. Kicks XFULL is rated for steel at XFULL, but if you shoot lead out of it, it will somehow act like a tight FULL

μου αρεσε η πατεντα τους για να μειωνει το shot string(ατρακτος των σκαγιων) φρεναρει δηλαδη ο συγκεντρωτηρας
Porting | Braking System
Kick’s chokes are diagonally and directionally ported at a precise, prescribed angle of 135 degrees forward of the shooter. Upon firing, these ports vent forward, slowing the recoil and better protecting the shooter, bystanders and hunting position from shock pressure, smoke and debris.
The High Flyer’s heavy porting is very similar in appearance to many of the newest compensator designs and is a long-established, ballistic improvement characteristic. 24 sharp-edged cut outs, measuring nearly ¼ inch each, are oriented to provide momentary, retrograde traction for the stressed boundaries of shotcup-wads.
Surface interruption by perforations (porting) also vibrate the wad by converting some of the otherwise wasted energy from wad stress. This vibrational energy yields a more efficient separation between the wad and pellets (author’s conceptual model based on improved pellet release and the deformation and shear of plastic components). The conical section is where the choking happens. The parallel section is where the wad-stripping action occur as the shot returns to a straight path. All KICK'S chokes are completely smooth inside the bore. There are no blocks or rings inside to deform your shot or inhibit your patterning.

να ενα απο τα βιντεο που χρησιμοποιουν το kicks high flyer....σχολιαζει μαλιστα ενας απο κατω για την αντιστοιχια συσφιξης οταν χρησιμοποιουνται μολυβδινα σκαγια

να ενα απο τα βιντεο που χρησιμοποιουν το kicks high flyer....σχολιαζει μαλιστα ενας απο κατω για την αντιστοιχια συσφιξης οταν χρησιμοποιουνται μολυβδινα σκαγια
τα Αμερικανακια , βαζουν xfull και ριχνουν στα 25μετρα. τι αποτελεσμα περιμενετε!!! και με το χειροτερο τσοκ του κοσμου να ριχνεις πατσαβουρι θα πεσει

Κ εγω δεν αμφισβητω την αποδοση της εταιρις Kicks, εχουν αλλωστε πολλους φανατικους υποστηρικτες κ θα ηθελα καποια στιγμη να τα δοκιμασω... Εχω ακουσει οτι δουλευουν μαλιστα πολυ ωραια στις Benelli...
Το θεμα ομως των εταιριων που τα εχουν υιοθετησει με αφηνει κ λιγο αδιαφορο... Αν μια εταιρια με σκοπο να διαφημιστει κ αποκτησει μεγαλυτερο μεριδιο αγορας "χαριζει" τσοκ απο δω κ απο κει, αυτο λεγεται επιθετικο marketing κ οχι κατα αναγκη πολυ καλο προιον...

παρατηρησα οτι σε ολους στο youtube οτι κανουν εκεινο το "παφ" στον αερα και μ αρεσει να το βλεπω αυτο---ειδικα αν γυρνας βιντεο φαινεται πολυ ωραια

ναι εχεις δικαιο σε αυτο που λες Αρη πολυ μαρκετινγκ και κατευθυνομενη διαφημιση παιζει....αλλα για να μαζεψει τα καλυτερα αμερικανικα duck club γυρω της πρεπει να αξιζουν...σιγουρα δεν θα δεχοταν τα δευτερα να πανε σε κατι υπο....αλλα οτι το ξεφτιλιζουν κιολας μερικοι ειναι βεβαιο....χρονια οι avian-x(zink) στην patternmaster ελεγαν τα καλυτερα λογια...πηγαν τωρα στην kicks λενε εκει τα καλυτερα....σαν ποδοσφαιριστες κανουν

Tolis ΚΑΙ Aris ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ CLUB ΧΟΡΗΓΟΣ.ΔΕΝ ΑΜΦΗΒΑΛΩ ΘΕΡΟΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΣΟΚ.ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ2 ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΟ HIGH FLYER MOD ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΝΑΥΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ ΘΕΡΙΖΕ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 3 ΑΣΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΟΝΤΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ.ΜΕ ΒΒ ΚΑΙ 3 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ XFULL CHOKE ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΕΑΣ

Σημερινή δόκιμη με 15 βαθμούς με τα Super Kill 35grσε Νο6. Οι πρωταγωνιστές , Gemini ported 3* και Anaconda Mid-range , με Benelli Vinci, σε κύκλο διαμέτρου 70 πόντων ΟΧΙ 75

Το αποτέλεσμα στα 36m Gemini 3* 188 σκάγια (με βολή εκτός κέντρου),

36m Anaconda 160 σκάγια

45m Anaconda 105 σκάγια

Το φυσίγγι είχε περίπου 330 σκάγια.

Tolis Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 36 ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΧΕΙ..ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΤΕΡΝΜΑΣΤΕΡ ΤΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Ίσως ναι λίγο αριστερά, δεν βοηθά κ το χαρτί αν ήταν 1x1 θα έκανα διόρθωση κύκλου και θα τον είχα στα 75 αντί 70 εκατοστά.
Πάντως στο χθεσινό απογευματινο με τα ελάχιστα πουλιά που είχε, πήρα 4 στις 5 ΞΕΡΕΣ πολύ καλό σκότωμα κ σε long range απόσταση 35+

Tolis το gemini είναι τελικά τίμιο και αξιοπρεπές. Αυτό που εχω παρατηρηση από προσωπικές δοκιμες, ότι αμερικανια τσοκ εβαλα στην Benelli τα μαμά τσοκ ήταν καλυτερα. Ιταλικο τσοκ σε Ιταλικο οπλο είναι ο καλυτερος συνδυασμος.

Tolis το gemini είναι τελικά τίμιο και αξιοπρεπές. Αυτό που εχω παρατηρηση από προσωπικές δοκιμες, ότι αμερικανια τσοκ εβαλα στην Benelli τα μαμά τσοκ ήταν καλυτερα. Ιταλικο τσοκ σε Ιταλικο οπλο είναι ο καλυτερος συνδυασμος.
Έτσι έτσι :-)

Κ εγω δεν αμφισβητω την αποδοση της εταιρις Kicks, εχουν αλλωστε πολλους φανατικους υποστηρικτες κ θα ηθελα καποια στιγμη να τα δοκιμασω... Εχω ακουσει οτι δουλευουν μαλιστα πολυ ωραια στις Benelli...
Το θεμα ομως των εταιριων που τα εχουν υιοθετησει με αφηνει κ λιγο αδιαφορο... Αν μια εταιρια με σκοπο να διαφημιστει κ αποκτησει μεγαλυτερο μεριδιο αγορας "χαριζει" τσοκ απο δω κ απο κει, αυτο λεγεται επιθετικο marketing κ οχι κατα αναγκη πολυ καλο προιον...
Από ότι έχω μάθει όχι απλά δουλεύουν στα μπενελι....τα κάνουνε όπλα αυτά τα τσοκ....χαχαχαχαχαχαχαχα

Ωραιος Τολη...
Παιδια μην τσιμπατε με τα βιντεο, ναι ειναι πολυ εντυπωσιακα τα καπνισματα αλλα κ εσεις αν βαλετε ενα Lοng range τσοκ κ τουφεκατε παπια στα 25 κ 30 μετρα με 2αρια κ 3αρια σκαγια το ιδιο συννεφο με πουπουλα θα δειτε... Δοκιμασμενο... ;)

Ωραιος Τολη...
Παιδια μην τσιμπατε με τα βιντεο, ναι ειναι πολυ εντυπωσιακα τα καπνισματα αλλα κ εσεις αν βαλετε ενα Lοng range τσοκ κ τουφεκατε παπια στα 25 κ 30 μετρα με 2αρια κ 3αρια σκαγια το ιδιο συννεφο με πουπουλα θα δειτε... Δοκιμασμενο... ;)
Θα δοκιμάσω με 27 βολα να δω τι πούπουλα θα βγάλει. ....χαχαχαχαχαχα

ερωτησει εχω την μ153 εχω τα τσοκ της τα μανισια 1.3.4 αστρα εγω για πιο πολυ φετιχ εβαλα ενα τζεμινι 3αρι 5 μεσα 5 εξω και τν εκανα λιγο πιο υδροβια απο 66 στους 71 ποντους σπανια εως καθολου αλαζω τσοκ μονο σε κατι εκτατες περιπτωσεις αν βαλω το φουλ δουλευω μερα νυχτα το 3αρι με διαφορετικα φυσιγκια την μερα συγκετρτητια και το απογευμα πιο πολυ διασπορας ,,, τωρα εγω σκεφτομαι δεν ξερω απο αυτα πολα,,,, απλα βλεπω τι πεφτει στο κυνηι!!! δεν ξερω απο δοκιμες σε χαρτια και τετοια οπως πολοι απο εσας ειστε εξπερ πανω σε αυτα και θελω τα φωτα σας,,,,, λεω τωρα για να αποφυγω στα απογευματινα τα διασπορα λογο τιμης φυσικα γιατι καιμε και πολλα φυσιγγια γινετε να παρω ενα τσοκ παραδειγμα απο οτι εψαξα προχειρα το καρλοσν τον κυλινδρο που ταιριαζει στα μπαικαλ και να βαζω παραδειγμα 7-8 νουμερα συγκετρωτηρια και να μου τα ανοιγει σαν τα διασπορας η θα ειναι αποτυχια ???

και αν εχετε καποια αλη γνωμη για τσοκ η για καποια αλη συνταγη ολα δεκτα !!!

συγνωμη δεν ανεφερα τα μετρα που συνηθως θελω τα σκαγια να ανοιγουν οσο γινετε ειναι απο 10 μετρα το λιγοτερο εως μαξ τα 25 με τα διασπορας δεν ειχα θεμα ειμουν καλημενος αρκετα μπορω να πω αλλα οπως αναφερα δεν συνφερουν στα 8.50 ευρω και 2 κουτια την μερα η 2 κουτια στης 3 μερες στην χειροτερη με καθημερινα κυνηγια !!

σημερα να δωσω μια εικονα πανω κατω υπολογισα ποσα φυσιγγια εχω ριξει φετος 2000 χιλιαδες πιστευω με κλειστα ματια και σιγουρα λεω πολυ λιγα !!!

ερωτησει εχω την μ153 εχω τα τσοκ της τα μανισια 1.3.4 αστρα εγω για πιο πολυ φετιχ εβαλα ενα τζεμινι 3αρι 5 μεσα 5 εξω και τν εκανα λιγο πιο υδροβια απο 66 στους 71 ποντους σπανια εως καθολου αλαζω τσοκ μονο σε κατι εκτατες περιπτωσεις αν βαλω το φουλ δουλευω μερα νυχτα το 3αρι με διαφορετικα φυσιγκια την μερα συγκετρτητια και το απογευμα πιο πολυ διασπορας ,,, τωρα εγω σκεφτομαι δεν ξερω απο αυτα πολα,,,, απλα βλεπω τι πεφτει στο κυνηι!!! δεν ξερω απο δοκιμες σε χαρτια και τετοια οπως πολοι απο εσας ειστε εξπερ πανω σε αυτα και θελω τα φωτα σας,,,,, λεω τωρα για να αποφυγω στα απογευματινα τα διασπορα λογο τιμης φυσικα γιατι καιμε και πολλα φυσιγγια γινετε να παρω ενα τσοκ παραδειγμα απο οτι εψαξα προχειρα το καρλοσν τον κυλινδρο που ταιριαζει στα μπαικαλ και να βαζω παραδειγμα 7-8 νουμερα συγκετρωτηρια και να μου τα ανοιγει σαν τα διασπορας η θα ειναι αποτυχια ???

και αν εχετε καποια αλη γνωμη για τσοκ η για καποια αλη συνταγη ολα δεκτα !!!

To προβλημα σου ειναι οτι ολες οι εταιρειες που βγαζουν τσοκακια διασπορας δεν βγαζουν για τη Baical. O κυλινδρος δεν θα σου την ανοιξει τη τουφεκια σαν τα διασπορας, αλλα αν θελεις να αποφυγεις φυσιγγια διασπορας ισως ειναι η μονη λυση.

φιλαρακι εχω δει πολλες απαντησεις σου και εισαι γνωστης να ρωτησω και κατι ακομα αν οπως το θετεις ετσι οτι δεν θα ανοιξη τοσο η τουφεκια με τον κυλινδρο οσο τα διασπορας ,, μηπως λεω μηπως τζαμπα θα παρω και τον κυλινδρο να βολευτο με το 4αρι μαμα που εχω ??? η θα εχω τουλαχιστον αρκετη διαφορα λες απο 4αρη σε κυλιδρο και αρρα κυλινδρο??? αν νωμιζεις οτι θα εχω αρκετη χαλαλι δεν εχει και κανα κοστον αμαν αμαν 33 ευρω αλλα αν ειναι τωρα ελαχιστο να μην το παιρνω τζαμπα τι λες ??

Back