Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Tα δοκιμασαμε περσι σε συσφιξη 0.680 ιν σε Beretta/Benelli και Remi. Σε τουφεκιες σε μακρινους στοχους νομισαμε οτι θα παρει τα χαρτονια μαζι του. Καναμε και κυνηγι μπασιματα σε πολυ ψηλωμενα πουλια. Ειναι αισθητα ακομη πιο σφιχτο αποτι δινει η συσφιξη του. Δεν στελνει εκτος Αμερικης
Αυτά Παύλο πρέπει να ρίχνουν πολύ καλά και τα δράμια μου είχες πει παλιότερα.

Ο λογος που πειραξα το kicks ειναι γιατι σε πολλους συγκεντρωτηρες που κοιτουσα δεν ανοιγαν ολα τα πτερυγια αν και ηταν αρκετα γδαρμενοι. Δεν ξερω βεβαια αν θα επρεπε να ηταν σε ολους παντα ολα ανοιχτα η ειναι δικο μου κολλημα!
Αλεξ,δυστυχως ΔΕΝ ανοιγουν παντα και ολα τα πτερυγια απο τα κυαθια!!
Ισως απο χαλασμενο καλουπι η απο την πυκνότητα- δομη του πλαστικου....
Μην το χρεωνεις στο φρενατο το γεγονός που παρατηρησες...

Αλεξ,δυστυχως ΔΕΝ ανοιγουν παντα και ολα τα πτερυγια απο τα κυαθια!!
Ισως απο χαλασμενο καλουπι η απο την πυκνότητα- δομη του πλαστικου....
Μην το χρεωνεις στο φρενατο το γεγονός που παρατηρησες...
Οκ σ'ευχαριστω να εισαι καλα

Tα δοκιμασαμε περσι σε συσφιξη 0.680 ιν σε Beretta/Benelli και Remi. Σε τουφεκιες σε μακρινους στοχους νομισαμε οτι θα παρει τα χαρτονια μαζι του. Καναμε και κυνηγι μπασιματα σε πολυ ψηλωμενα πουλια. Ειναι αισθητα ακομη πιο σφιχτο αποτι δινει η συσφιξη του. Δεν στελνει εκτος Αμερικης
Αρα θα μεινω με τη χαρα

Γιαυτο τα πηρα βασικα, το δοκιμασα σε τσιχλες μια μερα με το skyfall και ειχε πολυ πλακα
Χαχαχαχαχαχα ρε Παυλο τη τσοκακια ειναι αυτα....αυτα δεν κανουν για κυνηγι αν δεν εισαι στη καλυτερη σου φορμα,ποια kikcs αυτα ειναι ακομα χειροτερα

Χαχαχαχαχαχα ρε Παυλο τη τσοκακια ειναι αυτα....αυτα δεν κανουν για κυνηγι αν δεν εισαι στη καλυτερη σου φορμα,ποια kikcs αυτα ειναι ακομα χειροτερα

Φιλε ναι γιατι τα πηραμε πολυ σφιχτα, αν καποιος το ηθελε για γενικο κυνηγι εχω την εντυπωση με Μ θα εκανε παπαδες

eyRU9R9.jpg
Δοκιμασα το kicks σημερα μετα το σκαλισμα και ολα καλα αλλα πιστευω θελει λιγο σκαλισμα ακομα

Εκτός και πιάσει, οπότε πουλάς πατέντα στην Kicks!!! .shoot.
Ηλεκτροκολληση και πάλι απο την αρχή, δεν χαλάνε αυτά;)
Στο τελος με το κολλημα που εχω με τις μακρινες τουφεκιες θα παρω τσοκ γαλοπουλας και φρενατο και θα ησυχασω

Αξιζε τον κοπο το σκαλισμα του Kicks οι συγκεντρωτηρες βγαινουν πολυ χαλια πλεον και οι κατανομες ειναι παρα πολυ ωραιες, πηρα και ενα τρυγονι το πρωι στα 40 μετρα περιπου και το εκανε σουρωτηρι με NSI 6/4
Εννοείς το supercaccia 38γρ Ν 4*6 ?

Back