Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

έχει κανείς να προτείνει φυσίγγια για δίκανο με patternmaster code black duck σε μολύβδινα για φάσα και πάπια????
Εγω θα σου ελεγα ναι μεν τα B&P f2 classic 34 gr ΑΛΛΑ για ποιο κρυο κ σε κατι ποιο φορτωμενο τα B&P winter 38gr , μακρια απο τα nsi super caccia !!! Πολυ "βαρια" , πολυ μπαρουτιλα κ πολυ συγκετρωτικα. προσωπικα τα B&P winter 38gr ειναι τα αγαπημενα μου. τωρα οσο αφορα το οτι ειναι δικανο κ τα 38γρμ ισως ειναι πολλα (παρολο το οτι το B&P winter ειναι μαλακο), σε 36 αρι δεν εχω αποψω μιας κ ριχνω μονο 38αρια

Εγω θα σου ελεγα ναι μεν τα B&P f2 classic 34 gr ΑΛΛΑ για ποιο κρυο κ σε κατι ποιο φορτωμενο τα B&P winter 38gr , μακρια απο τα nsi super caccia !!! Πολυ "βαρια" , πολυ μπαρουτιλα κ πολυ συγκετρωτικα. προσωπικα τα B&P winter 38gr ειναι τα αγαπημενα μου. τωρα οσο αφορα το οτι ειναι δικανο κ τα 38γρμ ισως ειναι πολλα (παρολο το οτι το B&P winter ειναι μαλακο), σε 36 αρι δεν εχω αποψω μιας κ ριχνω μονο 38αρια
Τι σε έχει πιάσει βρε Τόλη με την μπαρουτιλα, ?.very funny.

όντος Grieko..ήμουν πολύ σκεπτικός και δεν ήξερα αν θα αξίζει να δόσω τόσα λεφτά για δυο τσοκάκια αλλά τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου!
Πέτρο συμφωνω.....σε σχέση με τα μαμα τσοκ έχουν μεγάλη διάφορα.... Σε σχέση με αλλά φτενατα η ακόμα τα muller είναι σχετικα μικρές οι διάφορες τους....

καπνα και χαρακτηρηστηκη μηροδια απο tekna.
εμένα πάντως μου αρέσει η μπαρουτίλα. Όταν ανοίγω το δίκανο που και που πιάνω έναν κάλυκα στον αέρα και τραβάω καμιά τζουρίτσα χαζεύοντας τις κάνες να καπνίζου.. Η f2 είναι γλύκα η τέκνα έχει μια ξινίλα...ghe.

εγώ πάντως τέτοιο σκότωμα,προσωπικά,πρώτη φορά είδα και μιλάμε για δύσκολο πουλί όπως η φάσα..
Δεν είναι αποκλειστικά και μονο το τσοκ Πέτρο.... Είναι το φυσιγγι και το όπλο μαζί με το τσοκ.... Η αγια τριάδα....

Back