Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Γιατρε εγω το Gemini που λεγονται τα καλυετρα δεν το εχω δοκιμασει ποτε...
Το Carlson ειναι πολυ τιμιο τσοκ, η μερα με τη νυχτα με τα μαματα, το απλο χωρις τις τρυπες...
Το Kicks ειναι αλλη κατηγορια ομως σε αποδοση στο στοχο, κ ειδικα στους στενους αυλους δουλευει ακομα πιο αποδοτικα... Απλα ειναι λιγο πιο αυστηρο σκοπευτικα...

Ειναι πιο αυστηρο σε σχεση με ενα συμβατικο τσοκ skeet θεωρω... Για να ειμαι ειλικρινης, την ακριβη συσφιξη Skeet δεν την εχω δοκιμασει, αλλα εχω δοκιμασει το IC Smoke κ ειναι πιο αυστηρο απο ενα αντιστοιχο IC, εχει πιο εντονα κεντρα κ πιο αραιη περιφερεια... Αλλα κ στο ρηξιμο, στην πραξη, η τουφεκια δειχνει να πηγαινει πιο συμπαγης στο στοχο, αυτη την αισθηση μου δινει εμενα προσωπικα...

Αν παντως επρεπε να παρω ενα τσοκ δωρο για τον πατερα μου, μαλλον θα πηγαινα στο ταπεινο πλην τιμιο Gemini Η Carlson, που το πιθανοτερο(γιατι αβυσος η ψυχη του οπλου) ειναι οτι θα ειναι καλυτερο απο τα μαματο κ θα ειναι κ λιγο πιο βοηθητικο σκοπευτικα... Αν επαιρνα ενα τσοκ για μενα θα επαιρνα το Kicks...

Εγώ που δοκίμασα το smoke skeet χθες θα μπορουσα να πω εμπειρικά ότι είναι πιο αυστηρό απο ενα IC μαμά.
Την επόμενη κυριακή θα ρίξω σε χαρτόνι με το μαμα IC και με το Skeet να έχουμε κάποια εικόνα να βγάλουμε συμπεράσματα.

Αν παντως επρεπε να παρω ενα τσοκ δωρο για τον πατερα μου, μαλλον θα πηγαινα στο ταπεινο πλην τιμιο Gemini Η Carlson, που το πιθανοτερο(γιατι αβυσος η ψυχη του οπλου) ειναι οτι θα ειναι καλυτερο απο τα μαματο κ θα ειναι κ λιγο πιο βοηθητικο σκοπευτικα... Αν επαιρνα ενα τσοκ για μενα θα επαιρνα το Kicks...

Ακριβώς αυτό θα έκανα και εγώ

99lTk56.png

Ανεβάζω ένα πινακάκι της Kicks ind και δίπλα έχω γράψει τις αποστάσεις σε μέτρα.

την Κυριακή στη πάπια δούλεψα τα code black duck σε συνδυασμό με labor steel classic 30γρ νμρ.4 τέτοια αυστηρότητα δεν έχω ξαναδεί..αν και ξεκίνησα καλά με την πρώτη τουφεκιά στα 35+ έπεσε νεκρή, στην συνέχεια το ντάουλο πήγαινε σύννεφο ηδίος στα κοντινά. Έβαλα ένα ντενεκεδάκι red bull στα 35 βήματα και έγινε σουρωτήρι! φρενάτο και ατσάλινο πολύ δύσκολη υπόθεση..

Το ίδιο παρατήρησα και εγώ Πέτρο.
Με το Kicks High Flyer Mod πήρα παπιά τα οποία έπεφταν ''πατσαβούρια'' με τριάρια ατσάλινα σε αποστάσεις πέρα των 35 μέτρων.
Έχασα όμως και κάτι κοντινά το σούρουπο στην βοσκή που τραβούσα τα μαλλιά μου.

Με το Kicks High Flyer Mod πήρα παπιά τα οποία έπεφταν ''πατσαβούρια'' με τριάρια ατσάλινα σε αποστάσεις πέρα των 35 μέτρων.
έτσι ακριβώς! Με ατσάλινο και φρενάτο δεν συγχωρούν ούτε το παραμικρό λάθος ούτε μπροστά ούτε λίγο πάνω ούτε λίγο κάτω..πρέπει να είσαι καρφίτσα πάνω στο πουλί..

Back