καλορίζικο και καλοτούφεκο!!!Επιτελους... Μετα απο βασανα ,φασαριες,τηλεφωνηματα κλπκλπκλπ
Μάλλον φρεναρουν τον συγκεντρωτηρα. Αυτες οι γραμμές είναι λιες ή σαγρε. ?Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω μια απορία. Μαζί με την καραμπίνα που πήρα μου έδωσε το παλικάρι και ενα τσοκ που μου είπε οτι είναι για πολύ μακρινές τουφεκιες . Το τσοκ πανω γράφει truglo gt154x . Παρατηρώντας το εσωτερικά έχει γραμμές τις οποίες τα υπολοιπα τσοκ δεν τις έχουν τι ακριβως κανουν αυτές οι γραμμές ;
Όπως λέει ο Γιώργος φρενάρουν τον συγκεντρωτηρα ,εχει τρύπες μπροστά? Μάλλον είναι κάποιο τσοκ για κυνήγι αγριογαλλου που δίνει σφιχτές τουφεκιές τετοια βγάζει συνήθως αυτη η εταιρεία χρησιμοποίησε το για καρτερισιες τουφεκιές.Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω μια απορία. Μαζί με την καραμπίνα που πήρα μου έδωσε το παλικάρι και ενα τσοκ που μου είπε οτι είναι για πολύ μακρινές τουφεκιες . Το τσοκ πανω γράφει truglo TG154X . Παρατηρώντας το εσωτερικά έχει γραμμές τις οποίες τα υπολοιπα τσοκ δεν τις έχουν τι ακριβως κανουν αυτές οι γραμμές ;
Δεν εχεις αναγκη απο τσοκ εσυ με τα φυσιγγια που φτιαχνεις και κυλινδρο να βαλεις πανω θα εχεις επιτυχιες και στα μακριναΈχοντας το κικς ic από πέρσι που το κυνηγισα αλλά και φετος Στην αρχή μου προκάλεσε έκπληξη. Τορα κάθε που περνω πουλιά στα 40μ απλά γελάω. Εγώ ένα 4* ήθελα.
Nαι Γιώργο αυτη την δουλειά κανει.Οι γραμμές είναι πιο χαμηλες απο το κυρίως σωμα του τσοκ είναι λείες απο όσο μπορω να δω 8 στον αριθμο . Το παλικάρι που το είχε μου είπε οτι το δούλευε στα υδρόβια και σε πολύ μακρινές βολές και οτι δουλεύει καλά με χοντρά νούμερα σκάγια . ( οχι βεβαια ατσαλινα ) απλα μου έκαναν εντύπωση οι γραμμές που είχε ως προς το τι ακριβως κανουν !
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
Βασίλη προσωπικα θα πηγαινα σε συμβατικο τσοκ. Οταν καποιος εχει μαθει μια ζωη να κυνηγαει με εναν τροπο και ξαφνικα του βάλεις ενα τσοκ που θελει να κανεις restart στο σκοπευτικο σου υποσυνείδητο, το πιο πιθανόν είναι να μπερδέψεις τον αλλον παρα να τον βοηθήσεις.Το τσοκ θέλω να το κάνω δώρο στον πατέρα μου, με σκοπό να το βιδωσει πάνω και να μην το βγάλει ποτέ
Σαμ επειδη και εγω κυνηγαω τριχωτο, για αρκετους παραγοντες προτιμώ να μην το βαζω το anaconda στο βουνο. Ενω ειναι καλο τσοκ σε αποδωση, προτιμω οταν παω για λαγο να εχω τη δυνατότητα της μακρυας ατρακτου μιας και βαζω προσκοπευση ειδικα σε συνθήκες πιεσης. Επισης θελω να εχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιησω μονοβολο καθως στο βουνο υπαρχουν πολλα ζωα οπως αγριόχοιροι...Το kicks για παράδειγμα το skeet είναι τόσο αυστηρό? Παρόλο την ανοιχτή σύσφιξη που έχει?
Γι'αυτό το λόγω ακριβώς βάζω συμβατό παρόλο που εχω το πμ κλασικΣαμ επειδη και εγω κυνηγαω τριχωτο, για αρκετους παραγοντες προτιμώ να μην το βαζω το anaconda στο βουνο. Ενω ειναι καλο τσοκ σε αποδωση, προτιμω οταν παω για λαγο να εχω τη δυνατότητα της μακρυας ατρακτου μιας και βαζω προσκοπευση ειδικα σε συνθήκες πιεσης. Επισης θελω να εχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιησω μονοβολο καθως στο βουνο υπαρχουν πολλα ζωα οπως αγριόχοιροι...
Ετσι ακριβώς. Το τσοκ πρεπει να ωφελεί στο κυνηγι που προοριζεται. Ο λαγος ειναι ενα κυνηγι, που δεν μας ενδιαφέρει να "σκασει" το θηραμα. Μας ενδιαφέρει να μπει στην τσαντα ακομα και με 2 3 σκαγια. Είναι ίσως το μοναδικο κυνηγι που και με την περιφερια να τον χτυπησεις, μπορεις να ωφελισεις τους σκυλους σου ( καταδιωξη, πιασιμο κτλ)Γι'αυτό το λόγω ακριβώς βάζω συμβατό παρόλο που εχω το πμ κλασικ
Αμα τις πετυχω κατι θα γινειΣορρη....μασας ηθελα να γραψω......
Χα χα χα........βαρα και για εμενα κανα δυο που δεν μπορω να παω.......
Πέτρο κι εγω μια απ τα ίδια με το black duck σε φασσες αλλα με μολυβδινα 6αρια.την Κυριακή στη πάπια δούλεψα τα code black duck σε συνδυασμό με labor steel classic 30γρ νμρ.4 τέτοια αυστηρότητα δεν έχω ξαναδεί..αν και ξεκίνησα καλά με την πρώτη τουφεκιά στα 35+ έπεσε νεκρή, στην συνέχεια το ντάουλο πήγαινε σύννεφο ηδίος στα κοντινά. Έβαλα ένα ντενεκεδάκι red bull στα 35 βήματα και έγινε σουρωτήρι! φρενάτο και ατσάλινο πολύ δύσκολη υπόθεση..
Μη ντρεπεσαι...για πες για πες να εχουμε κι εμεις παρεα...Πέτρο κι εγω μια απ τα ίδια με το black duck σε φασσες αλλα με μολυβδινα 6αρια.
Γρήγορες επωμισεις με ενστικτώδης προσκοπευση σε οριακά πουλιά.....ξερά.
Στρωτα πουλιά με χρόνο επωμισης και σκεπτόμενη προσκοπευση...... γελαγαν και οι κάλυκες.
Είναι απόλυτο το τσοκ με τρομερα σφιχτές συγκεντρώσεις και δεν επιδέχεται κανένα λάθος στην σκοπευση.
Πάντως πήρα 2 πουλιά που ντρέπομαι να αναφέρω την εκτίμηση μου για την απόσταση