Αν κυνηγας φερμα ξεχνα το kicks. Θα στα στραπατσαρει πολυ τα πουλιαΚαλησπέρα παιδιά......έχει κάποιος δοκιμάσει kicks smoke 4* σε benelli 53cn cryo plus???? Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο για κυνήγι πέρδικας ν7 Έχετε να μου προτείνετε κάτι????
Αν κυνηγας φερμα ξεχνα το kicks. Θα στα στραπατσαρει πολυ τα πουλιαΚαλησπέρα παιδιά......έχει κάποιος δοκιμάσει kicks smoke 4* σε benelli 53cn cryo plus???? Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο για κυνήγι πέρδικας ν7 Έχετε να μου προτείνετε κάτι????
Αν κυνηγας φερμα ξεχνα το kicks. Θα στα στραπατσαρει πολυ τα πουλια[/QUOTE Πέρδικα που ρίχνεις Κ στα 40 μέτρα στραπάτσο το πουλί;
Τα kicks φημίζονται για τα έντονα κέντρα αυτό εννοεί ο Ευριπος ,χρήσιμα στα κυνηγια καρτεριου σε κυνήγι φερμας δεν τα εχω δοκιμάσει και δεν εχω γνώμη, ένα οποιοδήποτε συμβατικό light modified η modified θα σου φανεί ποιό χρήσιμο λόγω μεγαλύτερης περιφέρειας των σκαγιων σε μεσαίες αποστάσεις .
Υπ οψιν οτι στο βουνο λογω πυκνότητας του αερα η τουφεκια σφίγγει κι αλλο
Αυτο!!Υπ οψιν οτι στο βουνο λογω πυκνότητας του αερα η τουφεκια σφίγγει κι αλλο
Με τα μαμά κυνηγάω πέρδικα και συγκεκριμένα με το 3* και formula 206 της NOBEL SPORT αυτό είχε αποσπώμενο πάτο και σφιχτή ντουφέκια......για αυτό σκέφτομαι τα kicks σε 4* για να μπορέσω να πάρω ανάλογο αποτέλεσμα .ε περισσότερα ελπίζω φυσίγγια.......Βαγγελη,με τα μαμα δεεεννν???
Βαγγελη χωρις αυτο να ειναι απολυτο, σε δικες μου δοκιμες τα φυσιγγια της NSI με αποσπωμενο συγκεντρωτηρα απεδιδαν καλυτερα σε συμβατικα τσοκ απο οτι σε τσοκ φρενου... Αν σε ενδιαφερει μονο αυτο το φυσιγγι εγω θα διαλεγα καποιο συμβατικο τσοκ χωρις φρενο καλυτερα, κατα τα αλλα τα Kicks ειναι παρα πολυ καλα κ αποδοτικα...Με τα μαμά κυνηγάω πέρδικα και συγκεκριμένα με το 3* και formula 206 της NOBEL SPORT αυτό είχε αποσπώμενο πάτο και σφιχτή ντουφέκια......για αυτό σκέφτομαι τα kicks σε 4* για να μπορέσω να πάρω ανάλογο αποτέλεσμα .ε περισσότερα ελπίζω φυσίγγια.......
Βαγγελη χωρις αυτο να ειναι απολυτο, σε δικες μου δοκιμες τα φυσιγγια της NSI με αποσπωμενο συγκεντρωτηρα απεδιδαν καλυτερα σε συμβατικα τσοκ απο οτι σε τσοκ φρενου... Αν σε ενδιαφερει μονο αυτο το φυσιγγι εγω θα διαλεγα καποιο συμβατικο τσοκ χωρις φρενο καλυτερα, κατα τα αλλα τα Kicks ειναι παρα πολυ καλα κ αποδοτικα...
Πλαγιόκαννο 5*-3* σταθερό τσοκάρισμα.Φίλε Sam έτσι είναι.......Η τρέλα μου.......Έχω γεράσει κυνηγώντας πέρδικες και αλλάζοντας όπλα και κανες.......Οι συνάδελφοι έχουν δίκιο..... ουσιαστικά ψάχνω γωνία στο Φάληρο......το ζητούμενο δεν είναι για μένα μεγαλύτερη καρπωση......οι πέρδικες λίγες ....εγώ μεγάλωσα..... πονεμένη ιστορία.......το θέμα μου είναι μια άψογη ντουφέκια που θα καταβάλει άμεσα το πουλί από τα είκοσι έως τα σαράντα μέτρα........ξέρω ότι με κύλινδρο η διασποράς θα έχω περισσότερες επιτυχιες αλλά και τραυματισμούς......έχω δει και διασποράς στα βουνά......απαράδεκτο......για ένα θήραμα σαν αυτό......θέλει σεβασμό......η την περνεις η οχι......
ε οχι και μεγάλωσες ... τι να πούμε κι εμείς. Πάντως ρε Βαγγέλη θυμάμαι δεκαετία 80 βρίσκαμε πέρδικες χαμηλά , θέλω να πώ σε υψόμετρο 800 μ και πολύ πριν το αλπικό. Είμαστε κοντά - εγώ κυνηγάω Βόιο Γρεβενά - και θεωρητικά δεν έχουμε μεγάλες αποκλίσεις. Είχε ο παππούς ένα αμπέλι έξω από το χωριό , μη νομίζεις ψηλά στα 800 μ. - και θυμάμαι οταν πηγαίναμε εκεί απ' τα γύρω χωράφια φεύγανε πέρδικες. Τώρα εκεί που παλιά βλέπαμε πέρδικες... τίποτα. Ασε που για να δω πέρδικες πήγα με έναν φίλο στην Νιάλα στα Αγραφα και μου βγήκε ο πάτος. Μιλάμε για πολύυυυυυ ανηφόρα.Φίλε Sam έτσι είναι.......Η τρέλα μου.......Έχω γεράσει κυνηγώντας πέρδικες και αλλάζοντας όπλα και κανες.......Οι συνάδελφοι έχουν δίκιο..... ουσιαστικά ψάχνω γωνία στο Φάληρο......το ζητούμενο δεν είναι για μένα μεγαλύτερη καρπωση......οι πέρδικες λίγες ....εγώ μεγάλωσα..... πονεμένη ιστορία.......το θέμα μου είναι μια άψογη ντουφέκια που θα καταβάλει άμεσα το πουλί από τα είκοσι έως τα σαράντα μέτρα........ξέρω ότι με κύλινδρο η διασποράς θα έχω περισσότερες επιτυχιες αλλά και τραυματισμούς......έχω δει και διασποράς στα βουνά......απαράδεκτο......για ένα θήραμα σαν αυτό......θέλει σεβασμό......η την περνεις η οχι......
ουσιαστικά ψάχνω γωνία στο Φάληρο