Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Για κοντινές αποστάσεις ποιο σφιχτό από κύλινδρο αλλά τσοκ φρένου .
Δεν εχω ασχοληθει με την σειρα code και δεν ειχα σκοπο. Απ αυτα που εχω διαβασει για τα black duck θυμαμαι αποδιδουν με χοντρα σκαγια. Ισχυει το ιδιο??

Δεν εχω ασχοληθει με την σειρα code και δεν ειχα σκοπο. Απ αυτα που εχω διαβασει για τα black duck θυμαμαι αποδιδουν με χοντρα σκαγια. Ισχυει το ιδιο??
Στο σάιτ τους λέει ότι δίνει κατανομές βελτ. κυλίνδρου στο χαρτί μέχρι και 35μετρα αλλά σαν τσοκ φρένου έχει μικρότερη ατρακτο.
Προορίζεται για χοντρά ατσάλινα αλλά θα δεις ότι βγαίνουν και upland, και τα black pigeon που πιστεύω είναι τα ίδια

Σκέφτομαι το Anaconda mid range σε inventor plus για την sx3 με την οποία κυνηγάω λαγό και φάσσα. Έχετε άποψη; Γενικά διαβάζω εδώ πολύ καλά πραγματα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα θηράματα αυτά. Επισης με δεδομένο ότι τα inventor plus ταιριάζουν και στο 525 το short rage μαζί με το mid range λεω να κάνουν καλό συνδιασμό. Τι λέτε;

Γενικά βλέπω ότι τα παραπάνω έχουν καλύτερες κατανομές από την άποψη ότι δεν συγκεντρώνουν τόσο πολύ τα σκάγια στο κέντρο. Μπορεί να μειώνουν λίγο το άνοιγμα της τουφεκιας αλλα το κάνουν πιο ομοιόμορφο. Ισχύει; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια τσοκακια και δεν είναι καιρός για λαθη. Είναι βλέπω πανάκριβα.

Last edited:
Σκέφτομαι το Anaconda mid range σε inventor plus για την sx3 με την οποία κυνηγάω λαγό και φάσσα. Έχετε άποψη; Γενικά διαβάζω εδώ πολύ καλά πραγματα αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα θηράματα αυτά. Επισης με δεδομένο ότι τα inventor plus ταιριάζουν και στο 525 το short rage μαζί με το mid range λεω να κάνουν καλό συνδιασμό. Τι λέτε;

Γενικά βλέπω ότι τα παραπάνω έχουν καλύτερες κατανομές από την άποψη ότι δεν συγκεντρώνουν τόσο πολύ τα σκάγια στο κέντρο. Μπορεί να μειώνουν λίγο το άνοιγμα της τουφεκιας αλλα το κάνουν πιο ομοιόμορφο. Ισχύει; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τέτοια τσοκακια και δεν είναι καιρός για λαθη. Είναι βλέπω πανάκριβα.
Οτι καλυτερο.

πιο παλιά είχα πει πώς θα ήθελα να δοκιμάσω τα extreme chokes ( https://www.extremechokes.com/ ) αλλά λόγω τελωνείου που σίγουρα θα πέρναγαν αφού έρχονται από Αμερική τα είχα ξεχάσει σαν ιδέα

μετά από ψάξιμο βρέθηκαν από Ευρώπη και συγκεκριμένα από Αγγλία και επίσημο αντιπρόσωπο ( https://www.midwalesshootingcentre.com/ )

τα τσοκ είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο είναι 13γρ πιο βαριά από τα Muller ( αλουμινίου ) που είχα και στις συσφίξεις τους δεν χάνουν ούτε χιλιοστό,,,σαν τουφεκιά είναι λίγο πιο σφιχτά από τα Muller με πολύ ωραίες κατανομές

η τιμή τους βγαίνει στα €110 το ένα συν €15 μεταφορικά για 4 τσοκ που έφερα,,,περιμένω και το 15 3.5* να κλείσει το σετ

@τα νούμερα πάνω στα τσοκ είναι η σύσφιξη σε ίνστες π.χ το 5 = 0.005 skeet

30168043_10155679821441799_2153911259739452839_o.jpg

πατέντα όχι Βασίλη ,,,κωνικό παράλληλο είναι αλλά με πολύ μεγάλο παράλληλο,,,ατσάλι ρίχνουν τα 00, 05, 10, 15 που καλύπτει τις συσφίξεις π.χ το 15 σε ατσάλι γίνεται full και πάει λέγοντας...

Υπαρχει καποια δοκιμη με paternmaster anaconda long range ή code black duck-goose με invector ds?εαν οχι με αυτου του ειδος σπειρωμα και τα αναλογα οπλα θα ηθελα να δω δοκιμες απο τα παραπανω τσοκ με οποιοδηποτε αλλο οπλο....οσες περισσοτερες δοκιμες τοσο το καλυτερο ευχαριστω εκ των προτερων...

Back