Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλησπέρα! Δοκιμών συνέχεια! Έχει δουλέψει κάποιος αυτά τα τσόκ? Από τα πρώτα Helix έχω 2 , τα οποία τα έχω υποβάλλει σε δοκιμές, από τα Hunter τα οποία είναι καινούργιο μοντέλο, παρέλαβα σήμερα το ανοικτό (βγάζει 3 σε αυτόν τον τύπο). Την Κυριακή μάλλον θα τελειώσω τις δοκιμές και από βδομάδα θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου! Πάντως με αυτά που βλέπω κοντεύει να μου φύγει το τσερβέλο!
Περιμένουμε τα συμπεράσματα σου ,δεν θα παραξενευτω αν τα μαμά βγουν τουλάχιστον εφάμιλλα να μην πω... με τα αφτερ στις νορμάλ αποστάσεις.

Ούτε τα έχω δει Μανώλη ...

Περιμένουμε ...
Ο Μανδηλαράς τα έχει μόνο, είναι καινούργιο μοντέλο και μου είπε ότι είναι καλύτερο από τα άλλα! Θα το δώ και αυτό! Δεν ξέρω εάν αγοράσω και Gemini για να το συγκρίνω και αυτό!.

Κοιτάξτε στα νορμάλ πράγματα και συνθήκες ίσως να μην ξεχωρίζουν οι διαφορές οι οποίες για μένα είναι αισθητές σε ένα κύκλο κυνηγίων με διάφορες συνθήκες και διάφορα φυσιγγια είτε γρ είται νουμ σκαγιων,είναι δεδομένο ότι υπερέχουν οι κριογενεις κάνες.Στις οποίες χωρίς να υπερβάλλω εάν κάτσω σε απόσταση και δύο έχουν μπενελι ο ένας Κριό ο άλλος όχι και παρακολουθήσω ένα καρτεροκυνηγι από τα σκοτωματα που θα δω θα τις ξεχωρίσω ,όπως ξεχωρίζουν και τα σκοτωματα της Ρεμί.Περίεργο μπορεί να το ακούγεται αλλά το ακαριαίο σκότωμα των θηραμάτων ειδικά άνω των 35 μέτρων το κάνουν λίγα όπλα ,πέφτουν από όλα τα όπλα τα θηράματα αν σκοπεύεις αλλά το πώς έχει μεγάλη διαφορά και δείχνει σκοπευτή και όπλο όχι μόνο σκοπευτή και φυσίγγι που πιστεύουν πολλοί.
Εγώ είχα crio όπλο πριν χρόνια ποτέ δεν είδα διαφορά μάλιστα και η δικιά μου και του φίλου μου ήταν ποιο ιδιότροπες στα φυσίγγια

Εγώ είχα crio όπλο πριν χρόνια ποτέ δεν είδα διαφορά μάλιστα και η δικιά μου και του φίλου μου ήταν ποιο ιδιότροπες στα φυσίγγια
Στην δοκιμή συμμετέχουν 2 Μ2 και η δική μου power bore, περίμενε λιγάκι!

Στην δοκιμή συμμετέχουν 2 Μ2 και η δική μου power bore, περίμενε λιγάκι!
ώπα άλλο crio σκέτη και άλλο crio power bore! Αλλά η κριογενης μέθοδο δεν έχει καμία σχέση και καμία βλητική υπέροχη εκτός από την αντοχή της κανης σε πολλές επαναλαμβανόμενες τουφεκιές. Η crio power bore όμως έχει διαφορά γιατί έχει άλλη εσωτερική διαμόρφωση

Η crio power bore όμως έχει διαφορά γιατί έχει άλλη εσωτερική διαμόρφωση
Δεν νομίζω ...

Νομίζω ότι οι όποιες διαφορές έχουν να κάνουν με τον αυλό μιας και χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια τσοκ.
Είδομεν ...

Δεν νομίζω ...

Νομίζω ότι οι όποιες διαφορές έχουν να κάνουν με τον αυλό μιας και χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια τσοκ.
Είδομεν ...
Αυτό θέλω να πω γενικά η power bore εχει διαφορετική διαμόρφωση μπορεί κώνο μπορεί καλύτερη λείανση αφού δεν γράφει τι εχει σαν εταιρία υποθέσεις κάνουμε και εμείς

Αυτό θέλω να πω γενικά η power bore εχει διαφορετική διαμόρφωση μπορεί κώνο μπορεί καλύτερη λείανση αφού δεν γράφει τι εχει σαν εταιρία υποθέσεις κάνουμε και εμείς
Μπορεί να υπάρχει διαφορά στην λείανση εφόσον χρωμιωνονται;

Καλησπέρα! Δοκιμών συνέχεια! Έχει δουλέψει κάποιος αυτά τα τσόκ? Από τα πρώτα Helix έχω 2 , τα οποία τα έχω υποβάλλει σε δοκιμές, από τα Hunter τα οποία είναι καινούργιο μοντέλο, παρέλαβα σήμερα το ανοικτό (βγάζει 3 σε αυτόν τον τύπο). Την Κυριακή μάλλον θα τελειώσω τις δοκιμές και από βδομάδα θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου! Πάντως με αυτά που βλέπω κοντεύει να μου φύγει το τσερβέλο!
Τα εχω και τα δυο .Καλα τσοκακια ,το IC το εχω δουλεψει ποιο πολυ Και στη περδικα και στην τσιχλα στο περασμα Πολυ καλο ολα τα πουλια ξερα .Το mod το πηρα για ποιο μακρινες ντουφεκιες .Ειμαι ευχαριστημενος

Πρώτη έξοδο της diamond σε τσίχλες την κυριακή. Πριν καν παραλάβω το όπλο είχα αγοράσει ήδη τα τσοκ που θα ήθελα να δουλέψω. Αγαπημένο και κολλημένο στο άλλο benelli που κυνηγάω, anaconda mid. Τώρα είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο που μου είχε κεντρίσει καιρό το ενδιαφέρον, αλλά δεν το αγόραζα μέχρι τη στιγμή που θα έπαιρνα καινούρια καραμπίνα , έτσι πήρα το carlson cremator ported mid και ένα στάνταρ που ξέρω την αξία του, anaconda long.
Βιδωμένο την κυριακή το Carlson και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα. Απίστευτα σκοτώματα, καρτερίσιες μεσαίες και πέρα αποστάσεις(εντός ορίων), να σκάει το πουλί στο αέρα και εννοώ για σερί επιτυχημένες ντουφεκιές με όλα τα πουλιά να έχουν δεχτεί ακαριαίο πλήγμα, απ τα σκοτώματα που σου μένουν σαν εικόνα. Αργότερα στη μέρα είχα και τις αστοχίες μου εννοείται , αλλά καθαρές αστοχίες, το ένιωθα στην επώμηση το λάθος ,είτε λόγω βιασύνης είτε λόγω περίεργης πορείας τσίχλας και σίγουρα όσο κι αν το πάλεψα με τις φλάντζες το όπλο, όλο και κάποιο διόρθωμα θα θέλει. Πάντως ότι τσίχλα πήρα κεραυνοβολήθηκε. Για αυτό μένει και ο πίνακας για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και σίγουρα αρκετά κυνήγια. Με 30-40 φυσίγγια δεν νοείτε ασφαλή τεστ, ούτε και σε πίνακα έριξα, δεν ξέρω ούτε κατανομές ούτε δραστικότητα σε ντενεκέδες κτλ. Αυτό που είδα στο θήραμα μοιράζομαι ,χωρίς υπερβολές αλλά με αρκετό ενθουσιασμό. Ποιος ξέρει, μπορεί και η Διαμάντω να είναι καλή στα σκοτώματα και να παίρνει αδίκως το τσοκ όλα τα εύσημα :cool:, το σίγουρο είναι ότι θέλει και ένα κυνήγι με τα ίσως "αδικημένα" μαμά τσοκ.
Επίσης 3-4 χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τα ίδια φυσίγγια, Nsi Gm3 8άρια.

Back