Για τις μπεκάτσες δεν είπες ότι το θες;Αν ρίχνει μονοβολα και μπίλιες γιατί οχι
Για τις μπεκάτσες δεν είπες ότι το θες;Αν ρίχνει μονοβολα και μπίλιες γιατί οχι
Και τι να μην ρίχνει μονοβολα να με φάει κανας φερμαριστος ΚΑΠΡΟΣΓια τις μπεκάτσες δεν είπες ότι το θες;
Πάρε αυτό με τις ραβδώσεις καλύτερα
Θα έχεις μεγαλύτερη απόλαυση!Αν ρίχνει μονοβολα και μπίλιες γιατί οχι
Αυτή που τον τρώει ρε μάστορα, όχι αυτός που τη φοράει...Θα έχεις μεγαλύτερη απόλαυση!
Θα έχεις μεγαλύτερη απόλαυση!
Το παμε και αυτό το θέμα για σημείο 'G'Αυτή που τον τρώει ρε μάστορα, όχι αυτός που τη φοράει...
Το πρόβλημα είναι ότι τα διασποράς τσοκ δεν θα ρίχνει μονοβολα και μπίλιες... το τσοκ αν δεν παίζεις με τα φυσίγγια για μενα δεν αξίζει.Το διασποράς το έχει βγάλει η μπερετα 30 ευρώ
Καλό είναι
Γιατι άμα ρίξεις μονοβολο τι θα πάθει?Το πρόβλημα είναι ότι τα διασποράς τσοκ δεν θα ρίχνει μονοβολα και μπίλιες... το τσοκ αν δεν παίζεις με τα φυσίγγια για μενα δεν αξίζει.
Οχι οτι ξέρω αλλά πιστεύω μην κάνει ζημιά; ;;Γιατι άμα ρίξεις μονοβολο τι θα πάθει?
(δεν ξέρω σοβαρά)
Με κύλινδρο ριχνω τώρα και είναι καλά...Ειδικά μονοβολα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχει θέμα λειτουργικό... Θέμα απόδοσης οκ δεν ξέρω
Για Μπίλιες δεν είναι το. Ιδανικό σίγουρα αλλά μήπως είναι ο κύλινδρος?
Ρίχνε σε γρνια και μετά φόρτωσε τον χομπίστα για εμάςΚαι τι να μην ρίχνει μονοβολα να με φάει κανας φερμαριστος ΚΑΠΡΟΣ
Οχι οτι ξέρω αλλά πιστεύω μην κάνει ζημιά; ;;
Δικανη καραμπίνα!!Use for “Bullet shooting”
Thanks to its particular internal shape and the profiles which characterize it, the Paradox manages to convey even to the rifled slug in the smooth barrel such a rotation to increase the accuracy of the shot, maintaining constant performance. Seeing is believing! You will get very similar results, testing it empirically with numerous consecutive shots from the same position.
For this application we recommend the use of Paradox only with slug bullets or with sub-calibrated sabot ones such those marketed by Sauvestre and a few others. Hence we suggest you don't use Paradox choke tube combined with slug bullets equipped with helical ridges (Gualandi, Solengo, Brenneke etc.); in fact they have already been profiled to create a gyroscopic stabilization in the smoothbore barrel and the same land on their surface could be in conflict with the rifling of the Paradox choke tube, compromising the effectiveness of the shot.
This type of choke can be mounted to any types of shotgun, both for hunting and shooting, but we warn you that the use for sport shooting is very limited.
https://store.geminichokes.com/en/blog/paradox-or-spreader-n9
ζημιά δεν παθαίνει ... πόσα μονόβολα να ρίξεις στα γουρούνια ?
Το ιδανικό βέβαια είναι μια δίκανη καραμπίνα με διαφορετικό τσοκ σε κάθε κάνη.
Με κύλινδρο ριχνω τώρα και είναι καλά...
μεινε και εκει και ασε τα πειραματα παλι!και μολις τελειωση το κυνηγι ξεκινα που και που και καμμια επωμισουλα !ελικοιδες διασποράς
Θα το δει αυτό ο ποιντερ-μαν και θα έχεις γκρίνια χθες έβγαλα και αλλοΡίχνε σε γρνια και μετά φόρτωσε τον χομπίστα για εμάς
Εχω να παω φουλ για κυνήγι 1 μήνα δεν έχω χρόνο και που πήγα 1 ώρα το απόγευμα πανε τα πέταλα ένα πίσω το αλλομεινε και εκει και ασε τα πειραματα παλι!και μολις τελειωση το κυνηγι ξεκινα που και που και καμμια επωμισουλα !
Βρε μη στεναχωριέσαι!Εχω να παω φουλ για κυνήγι 1 μήνα δεν έχω χρόνο και που πήγα 1 ώρα το απόγευμα πανε τα πέταλα ένα πίσω το αλλο
Θα πλακώσω τα ντενεκια μετά