Παιδια βρηκα για την gold μου ενα carlson sporting clays ported IM λετε να το χτυπησω?θα εχει διαφορα με το ταπεινο modified μου που δεν ξεκολλα απο την καννη?(το προοριζω για πρωινο υδροβια,φασσα,τρυγονια)..αξιζει το κοπο?
Ηταν καποτε ενα εσω εξω 1αστερι,εφαγε πριν καποια χρονια μια βελτιωση,και αλλη μια τωρα......δεν εχει καμια σχεση με kikcs οι τρυπες του εγιναν ποιο λιγες ποιο μεγαλες και ποιο ξυραφιTο δα ...αλλα εσυ τι καταλαβαινεις απο 2 φωτογραφιες χωρις ιχνος χαρακτηριστικων .... κατι που θελει να μοιασει εμφανησιακα σε kicks μονο βλεπω και το Νικολα να παιδευεται σε χειροκινητο τορνο ....την εποχη των CNC !!!
Φίλε μου και εγώ ΜΟΝΟ με αυτό κυνηγάω υδρόβια, σαφώς πολύ καλύτερο από το μαμαΠαιδια βρηκα για την gold μου ενα carlson sporting clays ported IM λετε να το χτυπησω?θα εχει διαφορα με το ταπεινο modified μου που δεν ξεκολλα απο την καννη?(το προοριζω για πρωινο υδροβια,φασσα,τρυγονια)..αξιζει το κοπο?
Νικό το να κάνεις 2 τρύπες ναι δεν χρησιμοποίησε τορνο ...αλλά δεν ήξερα εξ αρχής τι έκανες και υπεθεσα ότι κάτι θα "άνοιξες"Που τον είδες το τόρνο ρε Τόλη να πούμε και μιας που μιλάς για CNC για πες μας άμα γνωρίζεις πως οι ανταγωνιστές με CNC δεν καταφέρνουν να αντιγράψουν ακόμη τα στροφεία ρελιάσματος Cortini τεχνολογίας 1972 που φτιάχνονται ακόμη και σήμερα στον ίδιο συμβατικό τόρνο; .homework..wash.
Τολι εγιναν 8 τρυπες 6χιλ διαμετρο και μηκος 9,8χιλ μηκους,εγω του ειπα που ακριβωωωωωως τις ηθελα και με ποσες μοιρες κλιση.εσωτερικα δεν πειραχτηκε ακομα...ισως πειραξω ενα αλλο ιδιο που εχω και με διαφορετικο στυλ τρυπες.το συγκεκριμενο τσοκ εβγαζε πολυ ωραιες ντουφεκιες και εστελνε το συγκετροτηρα απο μια ντουφεκια που δοκιμασα σημερα στα 40 μετρα χωρις να τον στραπατσαρη καθαλου...αυριο στο πεδιο δοκιμων θα δω σε τη αποσταση θα φταση μετα το τρυπημα.να ξερεις φιλος πριν βγει οτιδηποτε σε ευρεια παραγωγη πρωτα εχει φτιαχτει σε κατι υπογεια απο κατι μισοπαλαβους....χωρις cncΝικό το να κάνεις 2 τρύπες ναι δεν χρησιμοποίησε τορνο ...αλλά δεν ήξερα εξ αρχής τι έκανες και υπεθεσα ότι κάτι θα "άνοιξες"
Τώρα αν πιστεύεις ότι το manual μπορεί να είναι καλύτερο από ένα υπέρ αυτόματο cnc του €1 μυριου ...εεε Νικό μπορεί να μην είμαι μηχανικός ....αλλά πιστεύω ότι κανείς πολύ λαθος
Περιμένουμε δοκιμές από τη μοντιφα!!!!!! Πρέπει κάπως να το ονομασίες ομωςΤολι εγιναν 8 τρυπες 6χιλ διαμετρο και μηκος 9,8χιλ μηκους,εγω του ειπα που ακριβωωωωωως τις ηθελα και με ποσες μοιρες κλιση.εσωτερικα δεν πειραχτηκε ακομα...ισως πειραξω ενα αλλο ιδιο που εχω και με διαφορετικο στυλ τρυπες.το συγκεκριμενο τσοκ εβγαζε πολυ ωραιες ντουφεκιες και εστελνε το συγκετροτηρα απο μια ντουφεκια που δοκιμασα σημερα στα 40 μετρα χωρις να τον στραπατσαρη καθαλου...αυριο στο πεδιο δοκιμων θα δω σε τη αποσταση θα φταση μετα το τρυπημα.να ξερεις φιλος πριν βγει οτιδηποτε σε ευρεια παραγωγη πρωτα εχει φτιαχτει σε κατι υπογεια απο κατι μισοπαλαβους....χωρις cnc
Το προβλημα δεν ειναι η ονομασια αλλα το χρωμα που θα το βαψω....μπορει σε σομον η ροζακιδοκιμες και συγκριςεις θα γινουν πολλες οταν μαζευτη ολο το team, εγω δεν πετυχαινω στοχους μακρυαΑλλα θα ριξω μια αυριο να δω πως παει ο συγκετροτηρας...παλια πατεντουλα Τολι μην κοιτας που τωρα βγηκανε τα φρεναταΠεριμένουμε δοκιμές από τη μοντιφα!!!!!! Πρέπει κάπως να το ονομασίες ομως
Δηλαδή κάμει πανευκολα π.χ. αυτόΝα στο θέσω λοιπόν πιο απλά Τόλη: το εμπορικό και απείραχτο CNC του 1.000.000 $ δεν μπορεί να κάμει το στροφείο ρελιάσματος του Cortini όσο και να χτυπιέται και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!!! Στην προκειμένη περίπτωση τα CNC κάνουν τεράστιες επαναλείψιμες ταχύτητες κοπής και διαμορφώνουν καμπύλες, ενώ τα συμβατικά χειροκίνητα μηχανήματα δεν μπορούν να πιάσουν με τίποτα τις ταχύτητες ή να κάνουν έστω και μέρος από τις καμπύλες, αλλά όμως μπορούν να κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα...που απλά δεν θα καταφέρουν ποτέ να τα κάνουν το ίδιο καλά τα CNC...τόσο απλά!!!
Ti μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!!Ηταν καποτε ενα εσω εξω 1αστερι,εφαγε πριν καποια χρονια μια βελτιωση,και αλλη μια τωρα......δεν εχει καμια σχεση με kikcs οι τρυπες του εγιναν ποιο λιγες ποιο μεγαλες και ποιο ξυραφι
10 τρύπες;
.shoot..smashfrak..violin..homework.
ΜΟΛΙΣ φαει την σκονη του BLACK BOREθα το φαει το ραφι.Αν μου ρηξη ωμος εχω δυο τετια τσοκακια ,ενα F kai ena xf. κοντα ειναι ο μαστορας.Αν δεν ειναι ο Βενετατος απο πανω του να του ζαλιζει τα............. θα την κανει την δουλειατου.Ti μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!!
8 ΤΡΙΠΕΣ10 τρύπες;
ΜΟΛΙΣ φαει την σκονη του BLACK BOREθα το φαει το ραφι.Αν μου ρηξη ωμος εχω δυο τετια τσοκακια ,ενα F kai ena xf. κοντα ειναι ο μαστορας.Αν δεν ειναι ο Βενετατος απο πανω του να του ζαλιζει τα............. θα την κανει την δουλειατου.
Οπως καταλαβες Παυλο....τωρα το προτζεκτ ε εχει διαφορετικο στυλ σε ενα αλλο...Την κατάλαβα εγώ τη δουλειά!!!
δεν πιστευω να εριξες στα 35 μετραΠρωτη δοκιμη σημερα...το πρωτο θυμα ηταν το δακτυλο μου...ο μαλ....ας ξεχασα να παρω το κλειδι του τσοκ μαζι μουφωτο απο τη κατασταση του συγκετροτηρα πριν και μετα θα ανεβασει ο Πατενταδορος σε λιγογιατι εγω δεν το κατεχω το αθλημα
Στα 36,5 με με 8αρια tordoεχτες ο συγκετροτηρας εφταςε στα 40μετρα,σημερα στα 20 με 25 μετρα απο τη καννη.η ντουφεκια ηταν double powder στα 36 ΑΟ οτι πρεπει δηλαδη για την εποχη πως σου φανηκε το τσοκακι;δεν πιστευω να εριξες στα 35 μετρα