Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Γρηγορη ΟΧΙ ειναι πιο ανοιχτο απο ΙΜ , σαν 2,75* να λεγαμε! Βρε επεσαν πολλα πουλακια μακρινα αλλα στα royal και ψιλες εισερχομενες δεν μπορεις να πεις/μετρησεις σωστα αποστηαη .... σε αυτη μου τη βολη ητνα μεγαλη ευκαιρια και την μετρησα.... οκ αλλος μπορει να ριχνει και στα 60+ μετρα , μαγκια του, εγω γραφω ομως για το τσοκακι και τις συνεχομενες ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ καταβολες που εχω σε ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ!
αλλα κα ιστα "κοντινα" 30 μετρα που βαρεσα...δεν τα πηγαινε μπαλα να πεις οτι τα σκαιει.... απλα καπως κρατα καλη περιφερεια και κεντρο απο νωρις και το συνεχιζει παραλληλα χωρις να ανοιγει πολυ γρηγορα οσο περνουν τα μετρα οπως θα επρεπε
Ok Τολι...μην βαρας....και μην λες για 60+ μετρα και εχουμε ιστοριες...αυτο το ειδα σημερα απο το anaconta long σημερα σε σχεση με τον ασσο που φτιαξαμε με τον παπενταδορο,με το anaconta ντουφεκουςα ψηλα αλλα και στα 20-30 μετρα ενω με τον ασσο δεν μπορουσα να ντουφεκισω ευκολα κοντα αλλα μακρια αν πιστευα το ποσο μπροστα ηθελε τα πουλια εβγαζαν καπνα

με το anaconta ντουφεκουςα ψηλα αλλα και στα 20-30 μετρα

Γρηγορη αν ψαξεις να βρεις τι ειχα γραψει παλια για αυτο ακριβως το τσοκ ειναι ακριβως το ιδιο. Δεν εχω δει ακομη στην αγορα τσοκ με αυτη την ιδιοτητα. Μπορεις ανετα να βρεις τσοκ που να βαζει περισσοτερα σκαγια στο χαρτονι χωρις αμφιβολια αυτο ομως με το ενα τσοκ και κοντα και μακρια ειναι μεγαλη δουλεια.

tolis εάν στο οπλο δεν είχες κάνει κώνο, θα είχες τα ιδια αποτελέσματα ? Μήπως με αυτή την διαδικασία είσαι 1 με 2 τσοκ ποιο σφικτος ?

αυτό είναι σίγουρο ότι μετά τον κώνο κατεβαίνεις 1-1,5 τσοκ ,,,το είδα με το kicks smoke skeet που έγινε σαν IC και μπουμπούνιζα προχθες στα ύψη

tolis εάν στο οπλο δεν είχες κάνει κώνο, θα είχες τα ιδια αποτελέσματα ? Μήπως με αυτή την διαδικασία είσαι 1 με 2 τσοκ ποιο σφικτος ?
Τασο σιγουρα ειμαι σαν 1 νουμερο πιο κλειστος ...αλλα αυτο εινια παρεμφερες για ολα τα τσοκακια μου, παντως οπως και το anaconda εχει το πλεονεκτημα να ριχνει και κοντα και να μην τα κανει κιμα και μακρια σωστα.

Παυλο και Γρηγορη, ναι με τα λιγα που εχω ριξει με τα anaconda, οντως το χει αυτο ... στην Αφρικη θα γινει ομως το μεγα συγκριτικο, BRAIN TM vs Anaconda M Range ....με το V3! Παυλο φιλε ...εσυ εχεις ριξει 100αδες φυσιγγια με τα anaconda και οντως το λες απο παλια αυτο, ΑΛΛΑ οταν δοκιμασεις το brain κατω , πιστευω οτι θα γραψεις οτι εχουν παρεμφερες ιδιοτητες ...δε λεω ιδιες ή καλυτερες αλλα παρεμφερες.

Ok Τολι...μην βαρας....και μην λες για 60+ μετρα και εχουμε ιστοριες...αυτο το ειδα σημερα απο το anaconta long σημερα σε σχεση με τον ασσο που φτιαξαμε με τον παπενταδορο,με το anaconta ντουφεκουςα ψηλα αλλα και στα 20-30 μετρα ενω με τον ασσο δεν μπορουσα να ντουφεκισω ευκολα κοντα αλλα μακρια αν πιστευα το ποσο μπροστα ηθελε τα πουλια εβγαζαν καπνα
Αυτη πιστευω οτι ειναι η δυσκολια μας ...ολα σκοτωνουν λιγο - πολυ .... τη σωστη βολη δεν εχουμε και μας φταινε ολα μετα .sarcastic.

Γρηγορη αν ψαξεις να βρεις τι ειχα γραψει παλια για αυτο ακριβως το τσοκ ειναι ακριβως το ιδιο. Δεν εχω δει ακομη στην αγορα τσοκ με αυτη την ιδιοτητα. Μπορεις ανετα να βρεις τσοκ που να βαζει περισσοτερα σκαγια στο χαρτονι χωρις αμφιβολια αυτο ομως με το ενα τσοκ και κοντα και μακρια ειναι μεγαλη δουλεια.

Παύλε θυμάμαι στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις που είχαμε και μου τόνισες αυτή την ιδιότητα του συγκεκριμένου τσοκ πριν αποφασίσω να το αγοράσω. ;)

Αυτο ειδα Παυλο και κοντα αλλα και μακρια πολυ...μονο ενα τσοκ briley το εκανε αυτο αλλα δεν βαρουσε τοσο μακρια η ψηλα.το αλλο καπνιζει ασχημα αλλα θελει καλο σημαδι και να εισαι σε φορμα..μαλλον το anaconta θα ειναι μονιμο στα παπια και το αλλο σε ειδικες αποστολες.sarcastic.θα σου το εδινα να το κυνηγησεις αλλα εχεις καννη ρεμ πανω.hair.

Τελικα ποτε θα ερθετε με τον γιωργο κατω να τα δεις live απο κανα οπλο τις προκοπης....γιατι με αυτες τις rem και τα αλλα μπασταρδεμενα οπλα που εχετε μπλεξη......hair.

Αυτο ειδα Παυλο και κοντα αλλα και μακρια πολυ...μονο ενα τσοκ briley το εκανε αυτο αλλα δεν βαρουσε τοσο μακρια η ψηλα.το αλλο καπνιζει ασχημα αλλα θελει καλο σημαδι και να εισαι σε φορμα..μαλλον το anaconta θα ειναι μονιμο στα παπια και το αλλο σε ειδικες αποστολες.sarcastic.θα σου το εδινα να το κυνηγησεις αλλα εχεις καννη ρεμ πανω.hair.

μονιμα ανακοντα κυνηγαω Γρηγορη

Τελικα ποτε θα ερθετε με τον γιωργο κατω να τα δεις live απο κανα οπλο τις προκοπης....γιατι με αυτες τις rem και τα αλλα μπασταρδεμενα οπλα που εχετε μπλεξη......hair.
ερχομαι τρεχοντας αν και ειναι λιγο αγριοι οι ντοπιοι εκει που κυνηγας. Μονο μην μας διωξουν με αυτα που θα βλεπουν.sarcastic.

ερχομαι τρεχοντας αν και ειναι λιγο αγριοι οι ντοπιοι εκει που κυνηγας. Μονο μην μας διωξουν με αυτα που θα βλεπουν.sarcastic.
Μπααααα δεν υπαρχει προβλημα ετσι και αλλιως μπεκατσα κυνηγανε οι περισοτεροι στη τσιχλα δυσκολευονται λιγουλακι.sarcastic.

Θα τον επησκευτουμε μια απο αυτες τισ μερες..sarcastic.Αλλα δεν θα του το πουμε θα του πιασουμε το ποστο..seveys..vert funny.Γιατη αυτος κημαται .count sheep.

Την περασμένη Πέμπτη που παρέλαβα τα τσόκ από την brain , μου έδειξε ο Κος Σωτηρόπουλος διάφορα e-mail πελατών του με φωτογραφίες μαζί με τις ευχαριστίες τους προς την brain .
Κάποιος από αυτούς είχε μια Browing και νομίζω ότι είναι και μέλος εδώ , είχε απελπιστεί τόσο πολύ με τα μαμίσια τσόκ του και είδα φωτογραφία με τα χάλια της . μετά μου έδειξε μια άλλη φωτογραφία με brain αυτή την φορά με σαφώς καλύτερες κατανομές.
Η φωτογραφία με τα μαμίσια τσόκ ήταν τόσο χάλια με πολλά κενά στην περιφέρεια και στο κέντρο και μου μέτρησε κάπου 15-16 γκρουπάκια με σκάγια.
Φαντάζομαι ο ανθρωπος με την Browing θα βρήκε την υγειά του.
Παρεπτιπτόντως να προσθέσω ότι με ενημέρωσε ο Κος Σωτηρόπουλος ότι το σαϊτ θα είναι έτοιμο Τετάρτη με Πέμπτη με πολύ πλούσιο ρεπερτόριο.
Επίσης μας επιφυλάσσει μια έκπληξη ακόμα σε καινούργια τσόκ.

Καλησπέρα, εγώ έχω μια breda astro magnum με εσωτερικά τσοκ.Την πήρα μεταχειρισμένη και ο προηγούμενος μου έδωσε 4 τσοκ, *,**,**** και ***** τα οποία φαντάζομαι είναι τα εργοστασιακά. Είπα λοιπόν να αγοράσω ένα *** που μου λείπει και με αυτά που διαβάζω τείνω προς το Kicks Smoke Modified. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι τύπο φοράει.. Νομίζω πως είναι mobilchoke, ξέρει κανένας να μου πει σίγουρα; Επίσης, εσείς αγοράζετε από το σαιτ της kicks ή από αλλού; Γιατί εκεί βλέπω 45$ μεταφορικά... Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, εγώ έχω μια breda astro magnum με εσωτερικά τσοκ.Την πήρα μεταχειρισμένη και ο προηγούμενος μου έδωσε 4 τσοκ, *,**,**** και ***** τα οποία φαντάζομαι είναι τα εργοστασιακά. Είπα λοιπόν να αγοράσω ένα *** που μου λείπει και με αυτά που διαβάζω τείνω προς το Kicks Smoke Modified. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι τύπο φοράει.. Νομίζω πως είναι mobilchoke, ξέρει κανένας να μου πει σίγουρα; Επίσης, εσείς αγοράζετε από το σαιτ της kicks ή από αλλού; Γιατί εκεί βλέπω 45$ μεταφορικά... Ευχαριστώ!
καλησπερα αλεξ....τα kicks τα εισαγει ο πανας στο περιστερι....τηλ 2105726079

Alex mobile σπειρωμα εχεις!!:)

Back