Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εχει κανένας δοκιμάσει aftermarket chokeπάνω σε Winchester sx3 και αν ναι ποιο προτείνει
έχω δοκιμάσει τα briley midas συσφίξεις sk,m,im από την αρχή της χρονιάς κατέληξα στα sk,im μέχρι 1 μήνα πριν την λήξη
τότε δοκίμασα το anaconda mid range και πούλησα τα m,im αφού με καλύπτει απόλυτα στο κυνήγι καρτέρι τσίχλας :)

έχω δοκιμάσει τα briley midas συσφίξεις sk,m,im από την αρχή της χρονιάς κατέληξα στα sk,im μέχρι 1 μήνα πριν την λήξη
τότε δοκίμασα το anaconda mid range και πούλησα τα m,im αφού με καλύπτει απόλυτα στο κυνήγι καρτέρι τσίχλας :)
Pattermaster anaconda εννοείς αυτο εδω ;
1029_12ga_Browning_Invector_Plus_Winchester_SX2__SX3_Anaconda
Γίνεται να το παραγγείλω απο εξωτερικό αν ναι ποια σελίδα προτείνεις
Το briley και το browning το Midas δεν σου αρεσε ;
nyflz5bfr

Pattermaster anaconda εννοείς αυτο εδω ;
1029_12ga_Browning_Invector_Plus_Winchester_SX2__SX3_Anaconda
Γίνεται να το παραγγείλω απο εξωτερικό αν ναι ποια σελίδα προτείνεις
Το briley και το browning το Midas δεν σου αρεσε ;
nyflz5bfr
τα briley midas τα δουλεύω χρόνια σε 6 browning και 2 winchester που είχα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....απλά το anaconda μου έκανε αυτό το κλικ που λένε και μ έχει τρελλάνει
πως και που θα το παραγγείλεις,αν το θέλεις,θα σου πούν μέλη από το φόρουμ που ασχολούνται,εγώ δεν το κατέχω :) αυτό που έχω είναι ενός φίλου και το Πασχα μου έρχεται καινούργιο από Αμερική με φιλικό πρόσωπο ;)

Εχω πάρει Patternmaster απο το eshop της εταιρείας πολύ γρήγορη αποστολή περίπου 10 μέρες και επίσης από αλλο ενα αμερικανικό μαγαζί αλλά εκανε 1 μήνα χωρις να μπορώ να ελέγχω την παραγγελία μου το οποίο δεν στο προτείνω

Midas briley από το γερμανικό brownells το οποίο αν τα εχει ετοιμοπαραδοτα στα στέλνει αλλιώς υπολόγισε 15 μέρες ωστε να τα παραγγείλει από το αμερικανικό brownells να του έρθουν και να στα στείλει

Για την sx3 θα σου πρότεινα carlsons sporting clays choke και σίγουρα κάποιο kicks smoke

Pattermaster anaconda, browninng Midas,briley δεν ξερω αν διάβασες πιο πάνω εχω την Winchester sx3
Αν έχετε καποια γνώμη και απο άλλες μάρκες θα με ενδιαφέρε διότι θα αγοράσω πρώτη φορά και θελω γνώμη
Γιώργο το ΜΙΔΑΣ εγώ τα εχω πάρει απο αυτον τον Άγγλο γιατί με Αμερική δεν κατάφερα να βρω άκρη . μεταφορικά 9-10 ευρώ
(*ευχαριστημένος απο τα midas)
http://www.avalon-guns.com/avalon/Browning-Shotgun-Chokes12G.html
ο παρακάτω Αμερικάνος στέλνει Ελλάδα και εχει πολλές επιλογές. αλλά μεταφορικά κοντά στα 50 ευρώ
https://www.cheaperthandirt.com/cat...30&pp=300&page=all&sortby=ourPicksAscend&cx=0

Σαν πρόταση.. πέρα απο τα midas που προτίμησα εγώ, θα σου έλεγα κ εγώ αυτο που σου πρότεινε ο Παύλος , carlsons sporting clays choke . τιμή καλή , ιδίως αν βρεις απο Αμερική και απόδοση εξαιρετική απο αυτα που έχω δει και ακούσει .

Θελω για κυνήγι πάπιας και για μπεκάτσα οποτε πιστεύω αν παρω τα clarson waterfowl το πακέτο των τριών τσοκ που εχει το close range mid range και long range θα ειμαι καλυμμενος.. δεν ειναι μονο για ατσάλινα ετσι ;​

με αυλό 18.7 που έχει το όπλο υπολόγισε τα ως εξής

το IC .720 θα σου βγεί 18.288 κάτι σαν 3*
το MID .710 θα σου βγει 18.035 περίπου 2*
το Full .700 θα σου βγει 17.78 περίπου 1*

ρίχνουν τα πάντα όχι μόνο ατσάλι και θα σε καλύψουν για τα κυνήγια σου

με αυλό 18.7 που έχει το όπλο υπολόγισε τα ως εξής

το IC .720 θα σου βγεί 18.288 κάτι σαν 3*
το MID .710 θα σου βγει 18.035 περίπου 2*
το Full .700 θα σου βγει 17.78 περίπου 1*

ρίχνουν τα πάντα όχι μόνο ατσάλι και θα σε καλύψουν για τα κυνήγια σου
Μαλλον χτυπησε ο δαιμονας του πληκτρολογιου 730-18.54 720-1828 710-18034 εαν δεν κανω λαθος.Τα αγορασα προσφατα και ειναι εξαιρετικα:)

Back