ΓΙΑ αυτο και εγω.....Ειναι πολυ καλη οντως. Και η τιμη της ΔΕΝ δικαιολογει το κοστος του κουτιου
Εγω εχω με την παλια τιμη ακομα καμια 10αρι κιλα 7,5.και αλλα τοσα 9αρια..αν δεν πεσουν τα σκαγια δεν τα αγοραζω με 4 ευρο.με τιποταΑν δεν πεσουν τα σκαγια δε μπορω να γεμισω.
Και μενα μου αρεσε η ακουιλα πολυ που την δοκιμασα τον γεναρη/Φλεβάρη.σιγουρα θα την τιμησο και φετοσΝαι εριξα μερικα κουτια Σουπερ κιλλ κοκκινα με αυτην την πηρητιδα και μου αρεσε πολυ.ΑΛΛΑ τα πληρωσα για αστακο.
Αυτα που εριξα εγω ειχαν 3000. μετα εβαλε ακουιλα??Εγω εχω με την παλια τιμη ακομα καμια 10αρι κιλα 7,5.και αλλα τοσα 9αρια..αν δεν πεσουν τα σκαγια δεν τα αγοραζω με 4 ευρο.με τιποτα
Και μενα μου αρεσε η ακουιλα πολυ που την δοκιμασα τον γεναρη/Φλεβάρη.σιγουρα θα την τιμησο και φετοσ
Και μετα gm3 και μετα παλι g3000.buy buy.να ειναι καλα η Ισπανία φετοσΑυτα που εριξα εγω ειχαν 3000. μετα εβαλε ακουιλα??
Ναι το χερι σου και η ζυγαριαΚανενα ογκομετρικο δοκιμασμενο για της b&p υπαρχει ;;;;
Ωραιότερο ογκομετρικο δεν υπάρχει!!!Ναι το χερι σου και η ζυγαρια
Gaep το εχω εγω ακριβεστατο με mb32/36Κανενα ογκομετρικο δοκιμασμενο για της b&p υπαρχει ;;;;
και εγω, εαν δεν πεσουν τα σκαγια και δεν παν τουλαχηστο στα 3 ευρω το κιλο δεν γεμηζω , γιατι δεν συμφερη τα δικα μας φυσιγγια να ειναι ποιο ακρυβα απο τα ετοιμα , εας ειναι τουλαχηστο τα ιδια με τα ετοιμα , και εχω μια ΑΠΟΡΙΑ , αφου ακρωβηναν τα σκαγια λογο μολυβδου , γιατι τοτε η τυμη στα ετοιμα φυσιγγια παραμενη το ιδιο οπως παλιαΕγω εχω με την παλια τιμη ακομα καμια 10αρι κιλα 7,5.και αλλα τοσα 9αρια..αν δεν πεσουν τα σκαγια δεν τα αγοραζω με 4 ευρο.με τιποτα
Και μενα μου αρεσε η ακουιλα πολυ που την δοκιμασα τον γεναρη/Φλεβάρη.σιγουρα θα την τιμησο και φετοσ
Ηλια εχεις αυτο με τον δονητη η το παλοτερο;;Gaep το εχω εγω ακριβεστατο με mb32/36
Δοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανωΗλια εχεις αυτο με τον δονητη η το παλοτερο;;
Εγω εχω 1 ρυθμιζομενο της mec χωρις bushing και ζυγιζω καθε μια δοση οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, αλλα θελει χτυπημα καθε φορα για να παει απο αριστερα προς δεξια, ψαχνω κατι με πιο ομαλη λειτουργια και λιγοτερες απωλειες μου γεμιζει τον παγκο πυριτιδα. Με τις m&p δοκιμασα το κολπακι με το βαριδιο αλλα πηρα αντιθετα αποτελεσματα. Ρεουν καλυτερα με την προσθηκη γραφιτη αλλα δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει την καυση τους κατι τετοιο κ περα απο πειραματισμο δεν το ξαναδοκιμασα
Αν δεν εχετε ποιοτηκα ογκομετρικα, και σας ενδιαφ.η ποιοτητα και η σταθεροτητα μονο στο χερι.εγω το 90%τα γεμιζω στο χερι. λιγα λιγα, χοντρα η ψηλα κανω μια καβα και οτι αφερω προσθετο.Ηλια εχεις αυτο με τον δονητη η το παλοτερο;;
Εγω εχω 1 ρυθμιζομενο της mec χωρις bushing και ζυγιζω καθε μια δοση οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, αλλα θελει χτυπημα καθε φορα για να παει απο αριστερα προς δεξια, ψαχνω κατι με πιο ομαλη λειτουργια και λιγοτερες απωλειες μου γεμιζει τον παγκο πυριτιδα. Με τις m&p δοκιμασα το κολπακι με το βαριδιο αλλα πηρα αντιθετα αποτελεσματα. Ρεουν καλυτερα με την προσθηκη γραφιτη αλλα δεν ξερω κατα ποσο επιρεαζει την καυση τους κατι τετοιο κ περα απο πειραματισμο δεν το ξαναδοκιμασα
εση εισαι φαλακρος ρε φιλε δεν σου χριαζετε... αλλο μπορει να την θελει.Δοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανω
Το παλιο ειναι πολυ καλόΗλια εχεις αυτο με τον δονητη η το παλοτερο;;