Γρηγορη καλη η ιδεα σου θα το δοκιμασω με καποιο μοτερακι απο τα παιχνιδια των ανηψιον μου, αλλα γενικοτερα κοιταω για αναβαθμιση εξοπλισμουΔοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανω
Γρηγορη καλη η ιδεα σου θα το δοκιμασω με καποιο μοτερακι απο τα παιχνιδια των ανηψιον μου, αλλα γενικοτερα κοιταω για αναβαθμιση εξοπλισμουΔοκιμασε να δεσεις κουρευτικη μηχανη στις μουκαλες,τουλαχιστον εγω ετσι κανω
Εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα ογκομετρικα της ΜΕC.προτιμο να γεμιζω με μια luman που εχει busing και εχει μεγαλυτερη ακριβεια απο τη mec. Μια λυση ειναι να στοκαρεις καλυκες με καψουλι,πυριτηδα,βυσμα και οταν θες να γεμισεις ποσοτητα βαζεις σκαγια κλεινεις και εισαι ετοιμος.Γρηγορη καλη η ιδεα σου θα το δοκιμασω με καποιο μοτερακι απο τα παιχνιδια των ανηψιον μου, αλλα γενικοτερα κοιταω για αναβαθμιση εξοπλισμου
Καλημέρα. Υπάρχει καμιά συνταγή για mb32 για 30 γρ. για αστέρι και για ρέλι. Τα όπλα που ρίχνω είναι browning a5 η καινούργια και δίκαννο baikal με τσοκάκια.
Kαλή επιτυχία Βίκτωρα. Αν και η Β&P έχει κάνει κάτι τροποποιήσεις για να την γεμίσει στα 30 περιμένουμε να βγει κάτι καλό.Φετος σκεφτομαι και γω να την δοκιμασω στα 30 γρ, με παραδοσιακο ρελιασμα. Δεν εχω ξεκινησει ακομα τις δοκιμες, μεσα στο καλοκαιρι θα το κανω παντως
ναι εκανε τις τροποποιησεις κι εφτιαξε ενα φυσιγγι πολυ καλο για κρητικους γαμουςKαλή επιτυχία Βίκτωρα. Αν και η Β&P έχει κάνει κάτι τροποποιήσεις για να την γεμίσει στα 30 περιμένουμε να βγει κάτι καλό.
Κροτου λαμψης ε??ναι εκανε τις τροποποιησεις κι εφτιαξε ενα φυσιγγι πολυ καλο για κρητικους γαμους
![]()
Oυτε λαμψης δεν ειναι...μονο κροτου. Νομιζω οτι ο Βικτορας χει γινει πολυ ελαφρης στο περασμα τον χρωνων.κανονικοτατα
![]()
καμμια φορα αναρωτιεμαι ποσα κιλα σκαγια να θελει η κακομοιρα η τσιχλα να πεσει
ρε δεν ειπα για τα δικα σου. για του εμποριου τα 30αρια τα b&p. τα δικα σου το ξερεις πολυ καλα οτι μ αρεσουνεΑπο δω ειμαι, γεννημα θρεμμα. Απλα καμμια φορα αναρωτιεμαι ποσα κιλα σκαγια να θελει η κακομοιρα η τσιχλα να πεσει.
Ευριπιδη, κροτου-λαμψης και τα ρελιαστα με τη C7?
To ξερω βρε, απλα στο ξαναλεω, οτι με βαση τα 30αρια αυτα (που δεν ειναι δικα μου) θα δοκιμασω και θα πειραματιστω για τα 30αρια με την ΜΒ32
Οι δοκιμες θα γινουν με διαφορετικα οπλα, του δικου σου συμπεριλαμβανομενου
θειο θα μου δωκεις και μενα mixed plate?????ααα, εκει εχουμε αλλο πραμα να ετοιμασουμε