Mafia Calabria
Moderator
Για λεγε μικρε, νικελακια η χαλκό και τι νούμερα?θειο θα μου δωκεις και μενα mixed plate?????
ha haaa
Για λεγε μικρε, νικελακια η χαλκό και τι νούμερα?θειο θα μου δωκεις και μενα mixed plate?????
ha haaa
δεν μπορω να προδωσω τα μυστικα του μαιτρΓια λεγε μικρε, νικελακια η χαλκό και τι νούμερα?
Ευρυπιδη γιαυτο βλεπω κατι κηδειες σε αγριοπεριστερα στη Κρητη τελη Αυγουστου καθε χρονο;δεν μπορω να προδωσω τα μυστικα του μαιτρ
δεν μπορω να προδωσω τα μυστικα του μαιτρ
θειο θα μου δωκεις και μενα mixed plate?????
ha haaa
Απο δω ειμαι, γεννημα θρεμμα. Απλα καμμια φορα αναρωτιεμαι ποσα κιλα σκαγια να θελει η κακομοιρα η τσιχλα να πεσει.
Ευριπιδη, κροτου-λαμψης και τα ρελιαστα με τη C7?
Καλα σκοτονουν και εκει κατο ρε φιλε....απλα με τα δικα μας θα ηταν λιγο ποιο πολη τσαλακομενα.Ευρυπιδη γιαυτο βλεπω κατι κηδειες σε αγριοπεριστερα στη Κρητη τελη Αυγουστου καθε χρονο;
παρε μια stirella να τα σιδερωνεις μεταΚαλα σκοτονουν και εκει κατο ρε φιλε....απλα με τα δικα μας θα ηταν λιγο ποιο πολη τσαλακομενα.![]()
Σκετη φωτοβολιδα θα ειναι.seveys.1,55×28 την στήνουν στην Ιταλία την mb32 σε 6* όμως και γράφουν πολύ θετικά σχόλια....
Αυτο που λεμε κροτου λαμψης δηλαδη.Σκετη φωτοβολιδα θα ειναι.seveys.
Καλα σκοτονουν και εκει κατο ρε φιλε....απλα με τα δικα μας θα ηταν λιγο ποιο πολη τσαλακομενα.![]()
δεν ειναι ρε παιδια κατακαλοκαιρο. 15 σεπτεμβρη σε βουνο και αρκετο υψομετρο ειναιΚαλα δεν πιστευω οτι ο Βικτωρας θα γεμισει φυσιγγι με 35 γρ σκαγια φιλε και μαλιστα για κατακαλοκαιρο!
Mb36.. 1,75/80×34 με 688.και gt21 σκαγια 6/7.πατημα 58,00.ειναι θανατοσ για καλοκαιρινεσ θερμοκρασίες34-35 γρ θα ειναι, δεν μιλαμε για ζεστες, γιατι ειναι υψομετρο. Επισης μιλαμε για ΜΒ36 που βγαζει ωραιες και γλυκιες τουφεκιες. Αλλωστε το αντιστοιχο 35αρι δοκιμαστηκε περσι νταλα καλοκαιρι στον πινακα, και η γενικη εντυπωση ηταν καλη.
δεν ειναι ρε παιδια κατακαλοκαιρο. 15 σεπτεμβρη σε βουνο και αρκετο υψομετρο ειναι
Θέλω κι εγώ !!! ....34-35 γρ θα ειναι, δεν μιλαμε για ζεστες, γιατι ειναι υψομετρο. Επισης μιλαμε για ΜΒ36 που βγαζει ωραιες και γλυκιες τουφεκιες. Αλλωστε το αντιστοιχο 35αρι δοκιμαστηκε περσι νταλα καλοκαιρι στον πινακα, και η γενικη εντυπωση ηταν καλη.
στελιο ειλικρινα αν υπαρχει χωρος θα σε παρουμε. αλλα το θεμα ειναι οτι το μερος μου το εχει δειξει αλλος και δεν εξαρταται απο μενα.αν δεν μαζεψει ο αλλος τη σαρα και τη μαρα εισαι μεσαΘέλω κι εγώ !!! ....
Όχι φυσέκια ... !!! Μόνο να με πάρετε κι εμένα στα αγριοπερίστερα !!!!!!![]()
Tαξε μου να σου πω φησηγγιο για εκει.δεν ειναι ρε παιδια κατακαλοκαιρο. 15 σεπτεμβρη σε βουνο και αρκετο υψομετρο ειναι
Περσι στην κυνηγετικη εκθεση της Vicenza ειχα μιλησει με τον τεχνικο της B&P ο οποιος μου ειχε πει οτι η ΜΒx32 ειναι ιδανικη για γομωσεις στα 34 με 35 γρ και εκει δειχνει πραγματικα το εργο της. Για 30 με 32 γρ μου ειχε μαλιστα προτεινει οχι ΜΒ αλλα GP που δυστυχως δεν φερνουν στην Ελλαδα.Mb36.. 1,75/80×34 με 688.και gt21 σκαγια 6/7.πατημα 58,00.ειναι θανατοσ για καλοκαιρινεσ θερμοκρασίες