440VΣημερα εριχνα στις κιχλες. sipe 1,45/cx2000/31gr vo7,5/sug26/κλ57,5.ηλ.ρευμα.
Σημερα εριχνα στις κιχλες. sipe 1,45/cx2000/31gr vo7,5/sug26/κλ57,5.ηλ.ρευμα.
Παυλο θελεις συνταγή για το οπλο σου και για πολυ υγρασία ?
αφου ριχνεις ισως το καλυτερο φυσιγγι εμποριου δεν εχει καμια αξια η γνωμη μου , εχεις βρει την προσκοπευση και το σημαντικοτερο , αισθάνεσαι σιγουρος με αυτό το φυσιγγι , βλέπεις φιλε όλα ξεκινανε και τελειωνουν από το μυαλο μας , μην αλλαξεις το παραμικροΔημητρη εχω βολευτει τρομερα με Β&P F2 classic ακομη και στην απολυτη ομιχλη
στα30.gr.βαζω 1,50×30 με 686πολυ καλο και αυτοHλια, η AS ανεβαινει εως και 30 γρ, δεν την εχω δοκιμασει ομως. Οσα εχω ριξει παντως σε κυνηγι 28αρια, γεμισμενα μ'αυτην, ηταν πολυ καλα. Και δε σου κανουν και το κεφαλι καζανι
Βίκτωρα το καλοκαίρι, πήρα τα NSI classica σε Νο 8 & Νο 7,5 για τρυγόνια, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση που ήταν διαφορετική (το Νο 7,5 ήταν σε ημιδιαφανή καλυκα και 16χιλ μέταλλο) εσωτερικά, 2 που ''εσφαξα'', είχαν ακριβώς τις ίδιες αναλογίες μπαρουτης/σκαγιών μόνο που το Νο 7,5 ήταν με τη νέα κοπής πυρίτιδα, σαν απόδοση δεν παρατήρησα διαφορές, σαν ανάκρουση όμως το Νο 7,5 με την νέα κοπής C7 το ενιωσα κάπως πιο ''ζωηρό''.Σημερα εριχνα C7 καινουριας κοπης, σε ριγμενο καλυκα πρασινο ημιδιαφανο Nobelsport, 1.6 βαρος, καψουλι cx2000, βυσμα Aquila 22, 31gr No 8½. κλεισιμο αστερι και ελαφρυ ρελι. Πηρα καποια πουλια απο αποστασεις που δεν το περιμενα, και το κυριοτερο, κανενα μα κανενα ειλικρινα δεν επεσε ζωντανο.
Ναι με βύσμα antigelo και τα 2, μόνο που στο Νο 8 ήταν το ποτηράκι ελαφρά χαραγμένο σεΣπυρο, δε τα εχω ριξει, και δε μπορω να σου πω. Τη C7 την ειχα και καθοταν, και σκεφτηκα φετος να την γεμισω σιγα σιγα, κριμα ειναι. Στον πινακα μου δωσε ωραιες κατανομες, σφιχτες με το LM και πιο ομοιομορφα κατανεμημενες με το U2 αλλα σημερα αυτο που ειδα και μαλιστα σε 3 συνεχομενες τσιχλες ηταν απιστευτο για τα δεδομενα μου. Η νεα C7 ειναι πιο ζωηρη οντως, σε συγκριση με τη παλια (δοκιμη με ιδια υλικα-αναλογιες απλα αλλαζοντας τις 2 πυριτιδες) αλλα στα 31 γρ μου φαινεται εξαιρετικα ευχαριστο φυσιγγι. Μη ξεχνας αλλωστε οτι με δικανο τα εριχνα, οποτε η ανακρουση ειναι κατι που το καταλαβαινεις εντονοτερα, και μαλιστα ειναι απο τις παραμετρους που κοιταω να μειωνω.
Βυσμα τα Classica να υποθεσω, ειχαν τον κλασσικο antigelo?