Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα παιδια... εχουμε καννενα setup 34 35 gr με tecna ρελιαστο μαλλινη ταπα για φασσα νο 5??? ευχαριστω εκ των προτερων
φιλε Γιωργο ζητας δηλαδή να δουλεψει υπερπροοδευτικη πυριτιδα σε πολύ χαμηλοτερο από το ονομαστικο της φορτιο σε κοντρα δοση δηλαδή και να καει σωστα με παραδοσιακο κλείσιμο με ρελι και με μαλλινη ταπα ????? τελειως λαθος το στησιμο φιλε , μην παρεξηγηθείς , κουβεντα κανουμε , στα γραμμαρια που ζητας οπως θελεις την συνταγή μπορει να δουλεψει σωστα η S4 από διβασικες

Last edited:
καταλαβα αδερφε..οχι προς θεου καμια παρεξηγιση..απλα θελω να ψιλοαντιγραψω μαλινοταπα τησ nsi πχ αυτα τησ περδικασ η lambro feltro χωρισ να εχω την δυνατοτητα ακομα να κλεινω σε αστερι..καννενα προβλημα λοιπον θα σε ακουσω για s4..ευχαριστω για τον χρονο σου!

καταλαβα αδερφε..οχι προς θεου καμια παρεξηγιση..απλα θελω να ψιλοαντιγραψω μαλινοταπα τησ nsi πχ αυτα τησ περδικασ η lambro feltro χωρισ να εχω την δυνατοτητα ακομα να κλεινω σε αστερι..καννενα προβλημα λοιπον θα σε ακουσω για s4..ευχαριστω για τον χρονο σου!
Κ εγω θεωρω δυσκολα θα σου αποδωσει σωστα η tecna πλεον, σε λιγα γραμμαρια με ρελι... Ωστοσο εγω θα την δοκιμαζα σε καλυκα 65,4 με ρελι στα 60 με καψουλι 688 και πυριτιδα 1,85 με 34 γραμμαρια... Αν δεις οτι καιγεται καλα ανεβασε τη λιγο ακομα, να ανεβουν και οι ταχυτητες σου μιας κ θα ειναι σχετικα χαμηλες για φασσα...

Κ εγω θεωρω δυσκολα θα σου αποδωσει σωστα η tecna πλεον, σε λιγα γραμμαρια με ρελι... Ωστοσο εγω θα την δοκιμαζα σε καλυκα 65,4 με ρελι στα 60 με καψουλι 688 και πυριτιδα 1,85 με 34 γραμμαρια... Αν δεις οτι καιγεται καλα ανεβασε τη λιγο ακομα, να ανεβουν και οι ταχυτητες σου μιας κ θα ειναι σχετικα χαμηλες για φασσα...
οτι σου λεει ο Αρι,ξεκινα απο εκει και ανεβαινε στη πυριτηδα ανα 0,05.μην κοιτας μονο τη συγκαιτροση αλλα και τη διατρηση.για δοκιμασε και s4 απο 1,55++ με 34.η τη sipe

Καλησπέρα παιδιά...μια συνταγή πχ T2 686 1.65 Α1×32 νούμερο 9με gualandi sg22 αν θέλουμε να αλλάξουμε το νούμερο από τα σκάγια σε 7 αλλάζουμε την δοσολογία της πυρίτιδας ?βάζουμε άλλο καψυλιο? ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά...μια συνταγή πχ T2 686 1.65 Α1×32 νούμερο 9με gualandi sg22 αν θέλουμε να αλλάξουμε το νούμερο από τα σκάγια σε 7 αλλάζουμε την δοσολογία της πυρίτιδας ?βάζουμε άλλο καψυλιο? ευχαριστώ
Εξαρτατε γιατι θες το 7αρι

Aν ημουν ευχαριστημενος με τη συνταγη μου σε 9αρι το χειμωνα, προσωπικα δεν θα αλλαζα κατι για να γεμισω σε ν7 για τρυγονια Αυγουστο κ Σεπτεμβρη... Αυτοι μαλιστα κανω κ τωρα, ενα φυσιγγι εχω για μπεκατσινια, το ιδιο γεμιζω ακριβως κ για τρυγονια με μονη αλλαγη το νουμερο των σκαγιων...

σε 7 μπορεις να ανεβεις σε 1.70 , πολύ καλη η 686 χ 1,70 χ 32 σε Α1 , ειδικα αν πας σε 33 γρ αυτή η συνταγή είναι φαρμακι

Υρυγονια
Μια χαρα ειναι για τρυγονια ισως ειναι και λιγο δυνατουτσικη για εναρξη.εγω θα τη δοκιμαζα και με ενα μαλακο βυσμα z2m-θωδη.πολυ καλη και αυτη που εγραψε ο Δημητρης benelli....δοκιμες δοκιμες δοκιμες και το 7αρι ειναι μανα για επιβλαβη.sarcastic.

εχθες γεμισα σε προκομενο καλυκα cheditte στα 65,4 χιλ 1,50γρ πυριτιδα csb5, συγκεντρωτηρα superG guallandi και 28γρ σκαγια Νο 9. το κενο απο τα σκαγια εως το χειλος του καλυκα ηταν 6χιλ. Εβαλα μετα το πλαστικο διαφανες ταπακι και το κλεισιμο μου εφτασε στα 60,3χιλ. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο συγκεντρωτηρας φαινοταν αρκετα πατημενος και το χειλος της παφυλας εχει παραμορφωθει (το χειλος που παταει στο κοντρα στροφειο εχει παρει μια εσωτερικη κληση καταστρεφοντας την πατουρα). Το βαθος του ρελιου δεν βγηκε ιδιο περιμετρικα γιατι οπως παρατηρησα η κινητη βαση του δραπανου δεν ειναι στεθερη και κατα το πατημα ταλαντωνεται αρκετα. αυτο θα το εξαλειψω βαζοντας δυο ντιζες για κοντρα με την σταθερη βαση της

εχθες γεμισα σε προκομενο καλυκα cheditte στα 65,4 χιλ 1,50γρ πυριτιδα csb5, συγκεντρωτηρα superG guallandi και 28γρ σκαγια Νο 9. το κενο απο τα σκαγια εως το χειλος του καλυκα ηταν 6χιλ. Εβαλα μετα το πλαστικο διαφανες ταπακι και το κλεισιμο μου εφτασε στα 60,3χιλ. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο συγκεντρωτηρας φαινοταν αρκετα πατημενος και το χειλος της παφυλας εχει παραμορφωθει (το χειλος που παταει στο κοντρα στροφειο εχει παρει μια εσωτερικη κληση καταστρεφοντας την πατουρα). Το βαθος του ρελιου δεν βγηκε ιδιο περιμετρικα γιατι οπως παρατηρησα η κινητη βαση του δραπανου δεν ειναι στεθερη και κατα το πατημα ταλαντωνεται αρκετα. αυτο θα το εξαλειψω βαζοντας δυο ντιζες για κοντρα με την σταθερη βαση της
Σταύρο, έχεις στοπ στο δραπανο?

Status
Not open for further replies.
Back