Λογικά θα χρησιμοποιείς καλυκα 67 χιλ. Ή όχι;γειας σας παιδια και απο εδω εμεις βικτωρα τα εχουμε πει και στο παρελθον απο αλλο σαιτ αν σου λεει κατι tsixlogianos.εχω γεμιση με την τελεια που τοσα χρονια εμπιστευομαι και εχω μαθει μβ32 1,50 29, guallandi 22 και φελο 2χιλ δηλαδη 24 συγεντρωτηρα και δεν χανω κουνουπι λακτισμα μηδεν
οχι φιλε μου δεν κλεινω με ρελι 70μμ αστεροειδες με ρελι φτιαχνω μονο τα φυσιγκια μου για την μπεκατσα η περδικαΛογικά θα χρησιμοποιείς καλυκα 67 χιλ. Ή όχι;
Εμπορικά Sipe 32gr και Euromix 31gr σε -8 και -5 αντίστοιχα μου δούλεψαν μια χαρά. Οι αποστασεις που εριχνα ήταν φυσιολογικές και τα τσοκ 2* και 1*.Το πρόβλημα εχει να κανει με την πυκνοτητα του αερα που μεταβαλετε αναλογος την θερμοκρασια,σε χαμηλες θερμοκρασίες η πυκνοτητα του αερα γινετε μεγαλητερη ετσι ώστε να χανετε σημαντικο μερος κινιτηκης ενεργειας από τα σκαγια.Σε γενικες γραμμες οι διαφορες στην πυκνοτητα του αερα από 15 βαθμούς στους 0 βαθμούς δεν είναι τοσο τραγικη δηλαδή αν ένα φυσιγγιο σου δουλευει καλα στους 20 βαθμούς θα σου δουλεψει και στους 0 βαθμούς με μια μικρη πτωση της ενεργειας η οποια μπορει να αντιμετοπιστει με ένα νουμερο ποιο χοντρα σκαγια.
Τωρα για - 10 και κατω βαθμούς εδώ εχουμε πρόβλημα.Αν προκειτε για εργοστασιακο φυσιγγιο πας στα εξειδικευμένα δηλαδή αυτά που προοριζει ο καθε κατασκευαστης για πολύ χαμηλες θερμοκρασίες.
Στην ιδιογομωση το προβλημα αντιμετοπιζετε με τις λεγομενες κοντρα δοσεις για τις ζωηρες πυριτιδες και με στρωματοποιηση κεντρικης ανάφλεξης στις προοδευτικες
Σε τοσο χαμηλες θερμοκρασίες θα εχεις σιγουρα πρόβλημα ειδικα σε θηράματα με μεγαλη δερματικη αντισταση όπως υδροβια και φασσες.είναι δηλαδή τόσο εσθητό στους -15 που δέν θα πάρεις το πουλί ας πουμε αν βάλεις με φυσίγγι που δέν κάνει για κρύα? ή δεν μιλάμε για τόσο εσθητό αποτέλεσμα όπως απλα μια έσθηση μητρότερης ανάκρουσης ?
Η ευκολη λυση στις δυσκολες συνθηκες ειναι να πεφτουμε ενα νουμερο στα σκαγια... Αντισταθμιζουν αρκετα τις απωλειες...![]()
Η ευκολη λυση στις δυσκολες συνθηκες ειναι να πεφτουμε ενα νουμερο στα σκαγια... Αντισταθμιζουν αρκετα τις απωλειες...![]()