A
AltairLusso
Θα μας πουν καλύτερα οι ειδικοί, εγώ την έχω βρει σε φυσίγγια από 40 και πάνω.
Με το ιδιο βαρος πυριτιδας και γομωσης(1,90χ36)???Βαλε 688 αρι βαλε 688 βαλε 688.......οχι 2000. και μην κοιτας και πολυ τον πινακα
Μονο να βλεπατε τη κανει στα44+2αλεβρο.σε νο 3,//0,// και ΒΒΘα μας πουν καλύτερα οι ειδικοί, εγώ την έχω βρει σε φυσίγγια από 40 και πάνω.
Λογικα θα ειναι για δυσκολες συνθηκες. απο Ταχυτητα κ ανακρουση τι λεει η ριξια? Αν την ηθελες για πιο παπιοκατασταση ... θα δουλευε στα 34 που γραφει ο Παυλος (κοντρα) ή παει και σε 36-38?Μονο να βλεπατε τη κανει στα44+2αλεβρο.σε νο 3,//0,// και ΒΒ![]()
Εμενα παντως με τα λιγα φυσιγγια που δοκιμασα με εντυπωσιασε.Ενα κουτι ετοιμα εμποριου 40η42γρμ δεν θυμαμαι ακριβως που μου εδωσε ενας πολυ καλος φιλος και δοκιμασα εκαναν "παπαδες".Καποια στιγμη δοκιμασα και γεμισα και γω λιγα φυσιγγια με ΑΟ και 684 καψυλι στα 40γρμ.Μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν συνεχισα γιατι δεν εβρισκα καλυκες ετοιμους καψουλωμενους με 684.Εχει μεινει ομως στο πισω μερος του μυαλου μου και σιγουρα καποια στιγμη θα την δοκιμασω και παλι.Ποιος είπε ότι είναι καλή;
Εγώ έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα φυσίγγι 42γρ που την είχα ρίξει. Ποιο αργά και απο replay και δεν σκότωναν τίποτα.
Τα magnum είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Η ΑΟ Χρηστο ειναι μονοβασικη υπερπροοδευτικη πυριτιδα και προοριζετε για μαγκνουμ και σεμι μαγκνουμ γομωσει.Δηλ για 40 γρμ και πανω.Τα τελευταια χρονια σε αυτα τα βαρη εχουν κερδισει εδαφος η τεκνα και η Μ92ς και για αυτο δεν την εχεις και τοσο ακουστα.Παλιοτερα μαζι με την Jk3 ηταν οι πιο φημισμενες πυριτιδες στα "βαρια" φυσιγγια.Δηλαδη Γιωργο η ΑΟ εφαρμοζεται μονο για φυσιγγια μαγκνουμ;
Φανταζομαι.. φανταζομαι...Μονο να βλεπατε τη κανει στα44+2αλεβρο.σε νο 3,//0,// και ΒΒ![]()
Ειναι πυριτιδα που κρατα τις πιεσεις και δινει υψηλες ταχυτητες.Εκεινα που εχα φτιαξει εγω και απο ανακρουση ηταν ΟΚ.Τωρα η κοντρα δοση ειναι και στην τεχνικη του ιδιογωμοτη.Πιθανος να μπορει να φτιαξει διαφορα... .Στα 40γρμ που ειχα δοκιμασει εγω ηταν μια χαρα.Λογικα θα ειναι για δυσκολες συνθηκες. απο Ταχυτητα κ ανακρουση τι λεει η ριξια? Αν την ηθελες για πιο παπιοκατασταση ... θα δουλευε στα 34 που γραφει ο Παυλος (κοντρα) ή παει και σε 36-38?
...
Η ΑΟ Χρηστο ειναι μονοβασικη υπερπροοδευτικη πυριτιδα και προοριζετε για μαγκνουμ και σεμι μαγκνουμ γομωσει.Δηλ για 40 γρμ και πανω.Τα τελευταια χρονια σε αυτα τα βαρη εχουν κερδισει εδαφος η τεκνα και η Μ92ς και για αυτο δεν την εχεις και τοσο ακουστα.Παλιοτερα μαζι με την Jk3 ηταν οι πιο φημισμενες πυριτιδες στα "βαρια" φυσιγγια.
Alter για να κρατησουν τις πιεσεις χαμηλα οι κατασκευαστες (700 bar) τα φυσιγγια ειναι φυσιολογικο να ειναι αργα.αντε να αποδοση αυτο σε μια κακοκαιρια στο βαλτο αυτοι ομως δεν εχουν υποψη τους εμας αλλα το γενικο συνολο των κυνηγωνΠοιος είπε ότι είναι καλή;
Εγώ έχω τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα φυσίγγι 42γρ που την είχα ρίξει. Ποιο αργά και απο replay και δεν σκότωναν τίποτα.
Τα magnum είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Τολι οπως το εγραψες με κεφαλαια ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ.εγω τη εχω δουλεψει απο φουλ κοντρα με προσαναμα στα 36 μεχρι τα 50 και τωρα 52/54 σε 3μιση για τον τον sbe του sky fall.Λογικα θα ειναι για δυσκολες συνθηκες. απο Ταχυτητα κ ανακρουση τι λεει η ριξια? Αν την ηθελες για πιο παπιοκατασταση ... θα δουλευε στα 34 που γραφει ο Παυλος (κοντρα) ή παει και σε 36-38?
Το αλευρι σπαει τουλαχιστον 10-15 μετρα μετα το στομιο τις κανης οποτε δεν εχεις προβλημα.Φανταζομαι.. φανταζομαι...
Την φανταζομαι ομως και με επιχαλκωμενα 4αρια χωρις αλευρα(μου την δινει η σκονη στα ματια οταν γυριζεις κοντρα στον αερα)![]()
Παιδια ειναι η ποιο αχρηστη πυριτηδα που υπαρχει βγαζει πολα bar,μεγαλες ταχυτητες,διατρησεις,συγκετροσεις απιστευτες,και με ελαχιστες μεταβολες σε σχεση με τις αλλες,αχρηστη τελειως σας λεω μην τη αγοραζετε παιδια αφηστε να τη καβατσαρουμε ολη εγω μαζι με το sky fall..............
Τώρα υπάρχει σε φυσίγγια εμπορίου;
Xωρις να παιρνω ορκο, η μαμα Nobelsport δεν γεμιζει με πυριτιδες της Vectan. Πχ με την Α1 νομιζω δεν γεμιζει κανενα