Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιζει ρολο κ το υψος του καλυκα... Εγω γενικα κλεινω στα 57,5 αλλα και στα 57 θα δουλεψει μια χαρα κ με ασφαλεια, εχεις κοψει κ μισο γραμμαριο τα σκαγια...
Σιγουρα παιζει ρολο το υψος του καλυκα..Εγω κλεινω παντα μειον 11χιλ.και εχω το κεφαλι μου ησυχο!!παντως η mb θεριζει!!!

Μερες τωρα με τρωει, να μη πω ποιος, να γεμισω χαρτινα με μαλλινοταπα και κλεισιμο σε αστερι. Μπορει να μου πει καποιος πως διαφοροποιουμε μια συνταγη που ειναι για πλαστικο καλυκα και πλαστικο βυσμα, ωστε να γινει για χαρτινο καλυκα και μαλλινοταπα;

Βικτωρα αν δεν κανω λαθος ανεβαζουμε λιγο την πυριτιδα για να αντισταθμισουμε την μεγαλυτερη ανοχη που εχει ο χαρτινος καλυκας σε σχεση με τον πλαστικο ή τον μεγαλυτερο παφιλα... Αναλαγιως κ με τη μαλλινη ταπα...

Αρη το 57 κλεισιμο το βρισκω αρκετο,ξεφευγει απο τα ορια ασφαλειας!!

λοιπον ειναι με Ζ2Μ24 ξςχασα να τογραψω κλεισμενο στα 57 χιλ περιπου..γενικα ηταν πατημενα στα 11,5 χιλ απο αρχικο υψος καλυκα.

κ σε καινουργιους κ σε μεταχειρισμενους δικους μου βλητικα ειχα τα ιδια αποτελεσματα παντα σε 8* κλεισιμο.

τακη μια χαρα μεσα στα ορια ειναι ουτε δυνατα ουτε τιποτα αλλα εαν εχετε πολυ ζεστη στα μερη σας πατηστε το στα 11,4 ή 57,2- 57,4 .
δε τα φτιαχνω για να τους κουναω το μαντηλι αλλα για να σβηνουν .buy..buy. πριν καταλαβουν οτι πατησα τη σκανδαλη..;)

ειχα ενα φυσιγγι με GP τελευταιο απο κουτι που μου χε δωσει φιλος στα 29 γρ 9αρια...λεω δε το βαζψ πρωτο να το ριξω να φυγει, ηταν με piston skeet ταπα..λεω πετανε κ κοντα ιδανικο.
ε φευγει μια τσιχλα 35+ μετρα μαλλια κουβαρια κ τις τραβαω ενα τουφεκιδι με αυτο κ επεσε στουπι... γιατι δε τι φερνουν παλι αυτην να γινει μαχη....

Για ψιλα σκαγια cx2000-1,73-34-z2m21-57,5
και για χοντρα cx2000- 1,77-33,5-z2m21-57,7

καλησπερα σας παιδες. να σας ρωτησω κατι μιας και δεν γνωριζω τιποτα απο ιδιογομωση, οπως και πολλοι αλλοι. τι σημενουν τα νουμερα αυτα? τι θα επρεπε να ξερει καποιος που δεν γνωριζει για να καταλαβει, τι σημενουν αυτα? οπως πχ. τι ειναι το 1,73 τι ειναι το 34 τι το z2m21 και τι το 57,5?

καλησπερα σας παιδες. να σας ρωτησω κατι μιας και δεν γνωριζω τιποτα απο ιδιογομωση, οπως και πολλοι αλλοι. τι σημενουν τα νουμερα αυτα? τι θα επρεπε να ξερει καποιος που δεν γνωριζει για να καταλαβει, τι σημενουν αυτα? οπως πχ. τι ειναι το 1,73 τι ειναι το 34 τι το z2m21 και τι το 57,5?
Λοιπόν Γιάννη πρόκειται για καψύλι, γραμμάρια πυρίτιδας, γραμμάρια σκαγιών, ποτηράκι, μήκος φυσιγγίου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Γιαννη οπως σου ειπε κ ο Μανος αυτη ειναι η αναγραφη μιας συνταγης ιδιογομωσης
cx2000-καψυλιο, 1,73- γρ ποσοτητα πυριτιδας, 34- γρ ποσοτητα σκαγιων, z2m21-συγκεντρωτηρας, 57,5 mm το τελικο υψος του φυσιγγιου μετα το ρελιασμα...

να δωσω και εγω 3 αγαπημενεσ μου συνταγεσ grunular 1,55x32 cheddite 12/70/12 διασπορεα jiovanni 20.πολυ καλη απο οκτωβριο και μετα σε μπεκατσινια/τσιχλοκοτσιφα. s4 για τρυγονια 1,45χ32 gt24 fiem 12/70/12,686 καψουλι,57,7 πατημα./και mb32 1,65x32 aquila22 cheddite 12/70/12.

Ηλια, η τελευταια σου δουλευει καλα;
Την γεμιζω και με 24αρι και οι διαφορες ειναι ελαχιστες.

Την γεμιζω απο το 2008 περιπου, και δεν την αλλαζω, με 24αρι βυσμα ομως. Επειδη ακουσα οτι μπορει να ειναι αδυναμη η τουφεκια γιαυτο ρωτησα. Σε μενα μια χαρα παει παντως

Μια ερώτηση προς όλους,πρόπερσι σε περπατητο τρυγονιού το Σεπτέμβρη (11 το πρωί με ζέστη αρκετή)έριχνα με gevelot 33γρ πήρα 4 τρυγόνια με παρά πολύ κόπο.να τρώνε την τουφεκιά από κοντά κ να πέφτουν μετά από 50μετρα κ πολλά ξεξεπουπουλιασματα.το ίδιο το φυσίγγι τον Οκτώβρη σε τσίχλες ήταν θάνατος κ σε ψηλωμένα πουλια.που οφείλεται αυτό;μήπως η α1 δεν τραβάει στην ζέστη;

Τασο αυτο το φαινομενο μπορει να ωφειλεται εν συντομια σε υπερβολικη διατρηση του φυσιγγιου, ειδικα με ζεστη, κ διαμπερη τραυματα, στα περιφερειακα σκαγια που εβρισκαν το θηραμα κ οχι το κεντρο της τουφεκιας η σε τουφεκιες που εμεναν οριακα πισω...

Δηλαδη Αρι πιστεύεις ότι στη ζέστη η διατρηση ενως φυσιγγίου μεγαλώνει σε σχέση με το χειμώνα;να σημειώσω ότι τα πουλιά έφευγαν ευθεία πορεία,όχι τραβτραβερσα.κ τα 4 ήταν πλημμύρα στο αίμα κ ζωντανά..

Status
Not open for further replies.
Back