Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειτε κλεινει η εταιρια ειτε σταματαει η εισαγωγη, φροντιστε να στοκαρετε
Βικτωρα καλα τρελο κλαμα δεν θα κανω για την fiocchi..εκει ομως που θα μου στοιχισει ειναι αν σταματησουν οι gordon..εχω μεγαλο κολλημα μαζι τους

Θα κλαψουμε σιγουρα Μιλτο. Εβλεπα δοκιμες χτες, ειχε ερθει ο Νικολης, και εκτος των αλλων, εριξε και μερικα F2 Classic. Ο καλυκας δεν ειχε καμμια σχεση, ως πλαστικο, με αυτο που ξερα.

Βλεπουμε βεβαια στο μελλον
Τι εννοεις καμια σχεση;ειδες τιπορα περιεργο ή καλυτερο απο αυτο που ξεραμε..εχω κανα χρονο να παρω και ηθελα τωρα να τους ξαναριξω

Δε ξερω πλεον αν φερνει κανενας, παλιοτερα εφερνε ο Κενταυρος. Ειναι διαφορετικο το πλαστικο, σκληρο αλλα πολυ γυαλιστερο και οχι ιδιας υφης με τα προηγουμενα. Ισως να ειναι βεβαια παρτιδα, παλιοτερα το ειχα δει και σε σκοπευτικα φυσιγγια

Ειτε κλεινει η εταιρια ειτε σταματαει η εισαγωγη, φροντιστε να στοκαρετε
δεν ειναι και κατι φοβερο και να κλεισει η εταιρια , μονο καλυκες και καψουλια βγαζει , και ετοιμα φυσιγγια , που υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα , τους καλυκες παρομοιους τους βρησκουμε και αλλου , καθος και τα καψουλια 616 = 2000cx , 615= cx1000 οποτε βρησκουμε ομοια καψουλια σε ισχης

Καλησπερα στην παρεα.
Ηθελα να ρωτησω στο τριτο σταδιο αφηνουμε εντεκα χιλιοστα ελευθερο χωρο;
Σε καποια φυσιγγια που ειχα φτιαξει αστερι,3ο σταδιο,ρελιασμα μου φουσκωναν στην μεση στο αστερι.
Ανεβασα το 3ο σταδιο μηπως παταγε πολυ.παλι το ιδιο.
Εκλεισα αστερι ρελιασμα δεν ειχα αυτο το φουσκωμα.τι μπορει να γινετε στραβα;

δεν ειναι και κατι φοβερο και να κλεισει η εταιρια , μονο καλυκες και καψουλια βγαζει , και ετοιμα φυσιγγια , που υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα , τους καλυκες παρομοιους τους βρησκουμε και αλλου , καθος και τα καψουλια 616 = 2000cx , 615= cx1000 οποτε βρησκουμε ομοια καψουλια σε ισχης
Είναι όλα διαφορετικά φίλε Νίκο... και οι κάλυκες άλλοι και από άλλο πλαστικό.. καψούλια όλα διαφορετικά αυτά που αναφέρεις μεταξύ τους... αν ήταν ίδια ποιος ο λόγος ύπαρξης τους;

Ο βασικός κανόνας λέει ότι χρησιμοποιούμε ισχυρά καψύλλια για ελαφρύτερες γομώσεις και μεσαία καψύλλια για βαρύτερες γομώσεις, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων του κανόνα.
Έχουμε τρεις βασικές κατηγορίες καψυλλίων ως προς την ισχύ τους,

Υψηλή ισχύ
  • 616 Silver & Gold
  • 688
  • CX2000
  • 616
Μεσαία ισχύ
  • 686
  • CX1000
  • 615
Χαμηλή ισχύ
  • 684
  • 614
Δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται αλλά το 616 παλαιότερα παρουσίαζε αστάθεια. Πότε συμπεριφερόταν σαν μέσης ισχύος
και πότε σαν ισχυρής, το δε cx1000 σε κάποιες παρτίδες είχε την συμπεριφορά του cx2000. Δεν το έχει γράψει λάθος
ο Νίκος απλά δεν ήξερε αυτή την λεπτομέρεια για να το διευκρινίσει.
Εν κατακλείδι όταν π.χ γεμίζουμε μία πυρίτιδα από 1,60-1,65 με ισχυρής ισχύς καψύλλι, με μέσης ισχύος καψύλλι θα
ανέβουμε στο 1,65-1,70. Όσον αφορά τα σκάγια διατηρώ τα ίδια γραμμάρια αλλά δεν είναι απαγορευτικό αν χρειάζεται
να ανέβουμε και 1gr παραπάνω με μέσης ισχύος καψύλλι.

Έχω κάλυκες «ΜAYROULIS» με καψύλλι 616 (δεν βγαίνουν πλέον) από δύο διαφορετικές αγορές.
Ενώ στη μία αγορά το καψύλλι είναι 616 silver (ασημί στο χρώμα) στην άλλη αγορά είναι 616 gold
(χρυσαφί στο χρώμα). Το silver έχει την συμπεριφορά το cx 2000 άρα υψηλής ισχύος, το gold
συμπεριφέρεται σαν μέσης ισχύος καψύλλι, όπως το 686.

και μια ερωτηση , εαν εχουμε ενα σεταπ καλο 6αστερο , οταν παμε σε 8αστερο με το ιδιο σεταπ χωρης να το αλαξουμε αλλο , θα ειναι το ιδιο καλο με το 6αστερο , η θα πρεπει στο 8αστερο να αλαξουμε την δοση των υλικων, και ποια μικρο διαφορα θα εχει το 8αστερο , με το 6αστερο προς το καλυτερο , το ιδιο , η χειροτερο

Status
Not open for further replies.
Back