Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mια ακαδημαικη ερωτηση.

1) Τι κερδιζετε απο την μιξη πυριτιδων και πως ειστε σιγουροι πως οι πιεσεις ειναι σε ασφαλες επιπεδο;

Και μιλαω για αυτο το φυσιγγι που θα ριξετε με το οπλο σας, και οχι με καποιο που εριξε καποιος καπου και το μετρησε

Έχει κανονάκι ο τεο (η ο φίλος του αν θυμάμαι καλά) το έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν
Το κανονάκι μας το έχει χαρίσει ένας φίλος που δουλεύει στη Winchester είναι παλιό θα πηγενε για σκραπ αλλά δουλεύει πολύ καλά το έχει ένας φίλος στο κτήμα του στη Virginia όταν έχω χρόνο πηγενω και κάνουμε πολλές δοκιμές έχω δοκιμάσει πολλές μίξεις με αμερικανικές πυρίτιδες και τα μπαρ είναι σε λογικά πλαίσια όπως και με κανονικές δεν ξέρω με τοις δικές μας αλλά φαίνεται να είναι το ίδιο πράγμα

Οπότε συμπίπτουν οι απόψεις μας για 1.75 στην PSB 1 Γιάννη. Με ισπανικο καψουλι καίγεται τέλεια κ βγάζει κ βλητικες τιμές τέλειες φίλε. Κ σε ισπανικο κάλυκα ακόμα καλύτερα
Συμφωνώ,άλλωστε εκεί ψηλά δείχνει τα δόντια της,απλώς η νέα σοδιά πρέπει να ειναι ενα κλικ χαμηλότερη σε προοδευτικότητα.Φετος αμα ''φαω'' τούτες που εχω μαζέψει,πάλι εκει θα γυρίσω και θα δοκιμάσω και τη psb3 ,πρέπει να κάνει ωραία πράματα στα 32γρ.

Το κανονάκι μας το έχει χαρίσει ένας φίλος που δουλεύει στη Winchester είναι παλιό θα πηγενε για σκραπ αλλά δουλεύει πολύ καλά το έχει ένας φίλος στο κτήμα του στη Virginia όταν έχω χρόνο πηγενω και κάνουμε πολλές δοκιμές έχω δοκιμάσει πολλές μίξεις με αμερικανικές πυρίτιδες και τα μπαρ είναι σε λογικά πλαίσια όπως και με κανονικές δεν ξέρω με τοις δικές μας αλλά φαίνεται να είναι το ίδιο πράγμα
Εχω συγγενεις στη virginia οταν ερθω θατα πουμε απο κοντα

Συμφωνώ,άλλωστε εκεί ψηλά δείχνει τα δόντια της,απλώς η νέα σοδιά πρέπει να ειναι ενα κλικ χαμηλότερη σε προοδευτικότητα.Φετος αμα ''φαω'' τούτες που εχω μαζέψει,πάλι εκει θα γυρίσω και θα δοκιμάσω και τη psb3 ,πρέπει να κάνει ωραία πράματα στα 32γρ.
2 γρ πάνω πάντα. Όπως οι 3 Μ

Παιδια να κανω μια ερωτηση?? Τι διαφορα εχει το καψυλλιο cx2000 με το 616? Αν εχω μια συνταγη σταθερη ως προς την πυριτιδα, βυσμα κλπ. και αλλαξω τα παραπανω καψυλλια αλλαζει κ το φυσιγγι??

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή κυνηγετική χρονιά!
Αναφορικώς με την επιθυμία μερικών συναδέλφων πιο πάνω να φτιάξουν φυσίγγια very long range, σας στέλνω επίσημες και δοκιμασμένες οδηγίες.
Μπορείτε να τις εκτυπώσετε και να τις κάνετε πράξη.
Είναι από Αμερικανικό βιβλίο συνταγών, δοκιμασμένες με όλες τις μεθόδους και κατά συνέπεια ασφαλείς, εφόσον ακολουθηθούν οι αναγραφόμενες οδηγίες.
Προσωπικά την έχω δοκιμάσει στα μπασίματα της τσίχλας, με την δική μου συνταγή και χωρίς μπάφερ, αλλά όλα τα αλλα όπως αναφέρονται. Τα αποτελέσματα ήταν εξωπραγματικά.
Δεν ξέρω αν ήταν εκατό μέτρα, δεν ήταν όμως απλά πολύ μακρυνές βολές αλλά εξωπραγματικές.
Η συγκέντρωση ήταν τέτοια που έσκαγε την τσίχλα στον αέρα.
Όμως είχα παρά πολλές απώλειες λόγω υπερσυγκέντρωσης.
Αν η συνταγή δοκιμαστεί με χοντρά χάλκινα σκάγια και μπάφερ, τότε θα εκπλαγείτε.
Εάν κάτι δεν είναι κατανοητό και λόγω αγγλικής γλώσσας, είμαι στη διάθεσή σας, όταν μπορώ λόγω ωραρίου εργασίας.
Η συνταγή ξεκινάει από την παράγραφο building advanced hunting loads.

Attachments

• 28711632-1005-4EED-9985-43E3F56FE5FC.jpeg
    28711632-1005-4EED-9985-43E3F56FE5FC.jpeg
    373,6 KB · Προβολές: 94
  • F1E3E49E-F824-47B8-B113-6A8B5C7A7F31.jpeg
    F1E3E49E-F824-47B8-B113-6A8B5C7A7F31.jpeg
    375 KB · Προβολές: 92
Αναφορικώς με την επιθυμία μερικών συναδέλφων πιο πάνω να φτιάξουν φυσίγγια very long range, σας στέλνω επίσημες και δοκιμασμένες οδηγίες.
Είναι από Αμερικανικό βιβλίο συνταγών, δοκιμασμένες με όλες τις μεθόδους και κατά συνέπεια ασφαλείς, εφόσον ακολουθηθούν οι αναγραφόμενες οδηγίες.
Προσωπικά την έχω δοκιμάσει στα μπασίματα της τσίχλας, με την δική μου συνταγή και χωρίς μπάφερ, αλλά όλα τα αλλα όπως αναφέρονται. Τα αποτελέσματα ήταν εξωπραγματικά.
Δεν ξέρω αν ήταν εκατό μέτρα, δεν ήταν όμως απλά πολύ μακρυνές βολές αλλά εξωπραγματικές.
Αν η συνταγή δοκιμαστεί με χοντρά χάλκινα σκάγια και μπάφερ, τότε θα εκπλαγείτε.
Εάν κάτι δεν είναι κατανοητό και λόγω αγγλικής γλώσσας, είμαι στη διάθεσή σας, όταν μπορώ λόγω ωραρίου εργασίας.
Θα παρεις μέρος κ εσύ δηλαδή τον άλλο μήνα στο έργο;;;

Επηδη δεν τοχουμε ορησμενη με τα αγγλικά μπορεις αν γηνετε να μας πεις​

Status
Not open for further replies.
Back