Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Gm3 είναι πολεμικό υλικο. Πυρίτιδα ασταθής από λοτ σε λοτ. Η Granular είναι πιο σταθερή κ πιο ήπια σε πιέσεις

Εχεις δικιο.....αυτο γνωριζω και γω.Επεσαν στα χερια δυο διαφορετικα λοτ μου βγηκε η ψυχη να την ''βρω''....τωρα
δουλευω μονο Γκρανουλαρ σε τσιχλοκοτσυφα , και δισκους. Απο το να βγαλει τα ''αντερα'' την εκανα προσαναμα
για το τζακι και καθαρισα...... ;)
ΥΓ. Κανονικα δεν επρεπε να τα κανει ''αυτα'' για ειναι πληρους ζελανιτοποιησης.

Στα φόρουμ υπάρχει ένα μεγάλο κακό. Αν βγει ένας κ πει το τάδε είναι άχρηστο κατευθείαν μεταδίδεται σαν τον καρκίνο το μυνημα αυτό. Σε μια δυο μέρες το έχουν εμπεδώσει πιστέψει σχεδον όλοι. Σε τρεις μέρες όλη η Ελλάδα. Μεγα λαθος. Κάντε δοκιμές κ σχημάτιστε προσωπική γνώμη. Η γνώση ειναι η μέγιστη δύναμη

Προς αποφυγή παρεξηγησεων όταν γράφω πολεμικο υλικό την Gm3, εννοώ ως προς την συμπεριφορά της στον κυνηγοτοπο κ τπτ άλλο
Από ανακύκλωση πολεμικών σφαιρών αυτές που έγραψα... επίσης το βασικό συστατικών τον άλλων πυριτιδων είναι το βαμβάκι για όσους δεν το γνωρίζουν...

Προς αποφυγή παρεξηγησεων όταν γράφω πολεμικο υλικό την Gm3, εννοώ ως προς την συμπεριφορά της στον κυνηγοτοπο κ τπτ άλλο

Εγω το καταλαβαινω αυτο που γραφεις... και οι δυο αυτες κυριες GM3 και GRANULAR δεν σηκωνουν ''στριμωγμα''.....
παντα κατα την γνωμη μου....και μετα απο πολλες δοκιμες. Τις ''στριμωξες'' τις ''εχασες'' σκορποσκαγιαζουν.
Ειναι κατι σαν την sipe..... :)

Από ανακύκλωση πολεμικών σφαιρών αυτές που έγραψα... επίσης το βασικό συστατικών τον άλλων πυριτιδων είναι το βαμβάκι για όσους δεν το γνωρίζουν...

Oυτε αυτο το ηξερα Γιωργο......φροντιστηριο χρειαζομαι!!!.sarcastic.

12/70 - 65,4 -cx2000-1,55x31 -GT24-N6-ρελι με χαρτακι στα 60. Δοκιμασε το. :)
Κυριε Νικο σας ευχαριστω,ετοιμαζω μερικα για δοκιμες:).

Cx 2000 x Diamante 21 x 1.60 x 33 σε δύο στρωσεις 4 - 6. Τα χοντρά μπροστά τα ψιλά κάτω σε αναλογία 60 - 40%.Κλεισιμο με τζαμακι Gualandi
Δημητρη σε ευχαριστω και εσενα,στην καινουρια παραγγελια θα βαλω 4αρια κ 6αρια αντιμονιου κ
επιχαλκωμενα καθως και τον Διαμαντη, ενα σωρο βυσματα εχω αυτος πως μου ξεφυγε.
Να ξερεις οτι εισαι απο τα μελη που τα εχω ψηλα στη λιστα.shake hands..

ΥΓ.Παντος βρε παιδια, το να ριχνεις το θηραμα με δικο σου φυσιγγι ειναι ολα τα λεφτα.

Στα φόρουμ υπάρχει ένα μεγάλο κακό. Αν βγει ένας κ πει το τάδε είναι άχρηστο κατευθείαν μεταδίδεται σαν τον καρκίνο το μυνημα αυτό. Σε μια δυο μέρες το έχουν εμπεδώσει πιστέψει σχεδον όλοι. Σε τρεις μέρες όλη η Ελλάδα. Μεγα λαθος. Κάντε δοκιμές κ σχημάτιστε προσωπική γνώμη. Η γνώση ειναι η μέγιστη δύναμη
Αυτό έχω παρατηρήσει και γω Δημήτρη, όπλα, φυσίγγια, τσοκ όλα σε ένα τσουβάλι και στην πυρά , ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα αυτό που είπες .well done.

Αυτό έχω παρατηρήσει και γω Δημήτρη, όπλα, φυσίγγια, τσοκ όλα σε ένα τσουβάλι και στην πυρά , ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα αυτό που είπες .well done.

Δεν το εχω προσεξει.....ισως γιατι ειμαι καινουργιο μελος στο σαιτ. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ολοι μια
παρεα ειμαστε κυνηγοι και ιδιογομωτες και το καλυτερο ειναι μην κανουμε αρνητικες κριτικες....δεν εχει
νοημα......ουδεις αλανθαστος......και κανεις δεν τα ξερει ολα. Ολοι μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε. Αλλωστε εδω
δεν δινουμε εξετασεις....οτι μπορει και ξερει ο καθε ενας μας προσφερει. Αν πει καποιος κατι λαθος...ε' δεν τον πυροβολουμε.......αν μπορεσει ο ανθρωπος και τιθασευσει αυτο το θεριο που εχει μεσα του....και λεγεται
εγωισμος......τοτε ολα τα πραγματα γινονται απλα και ομορφα !!!! :)

Δεν το εχω προσεξει.....ισως γιατι ειμαι καινουργιο μελος στο σαιτ. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ολοι μια
παρεα ειμαστε κυνηγοι και ιδιογομωτες και το καλυτερο ειναι μην κανουμε αρνητικες κριτικες....δεν εχει
νοημα......ουδεις αλανθαστος......και κανεις δεν τα ξερει ολα. Ολοι μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε. Αλλωστε εδω
δεν δινουμε εξετασεις....οτι μπορει και ξερει ο καθε ενας μας προσφερει. Αν πει καποιος κατι λαθος...ε' δεν τον πυροβολουμε.......αν μπορεσει ο ανθρωπος και τιθασευσει αυτο το θεριο που εχει μεσα του....και λεγεται
εγωισμος......τοτε ολα τα πραγματα γινονται απλα και ομορφα !!!! :)
Αυτά είναι δεδομένα κύριε Νικόλα μια παρέα είμαστε η καλύτερα μια οικογένεια με κοινό ενδιαφέρον και τρέλα. Παλιός η νέος λίγη σημασία έχει για μένα όλοι έχουμε να δώσουμε και να πάρουμε, σίγουρα πρέπει να γίνεται κριτική εποικοδομητική όμως και όχι κακοθελη στα πάντα που μας αφορούν. Στάθηκα στην κουβέντα του Δημήτρη που την ασπάζομαι, πολλές φορές βγάζουμε κάτι άχρηστο η χρήσιμο οτιδήποτε αγαθό ας πούμε βάσει τα λόγια του κάποιου? όμως αυτός ο κάποιος δεν είναι εμείς και δεν είμαστε σίγουροι ότι το τσοκ,φυσιγγι, όπλο ταιριάζει η δεν ταιριάζει σε εμάς.

Ναι συμφωνώ με τα οσα λες....Αυτο που πρεπει να κανει ο καθε ενας απο εμας ειναι να λεει τα πραγματα με το
ονομα τους...δλδ οπως ειναι...και οχι οπως θα ηθελε να ειναι....πανω απο ολα ειλικρινια γιατι αλλιως θα χασουμε
αυγα και καλαθια....και για τα οπλα και τα τσοκ και για τα φυσεκια.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και ιδιογωμοτες ;) ήρθε στα χέρια μου μισό κιλό gm3, έχουμε καμία συνταγή για την κυρία;;;σε αστεροειδή κλείσιμο
1,57*32 με 686 jiovanni 24 η 22 ανα εισαι πολισταδιακος..και με 688 ειναι πολυ καλο

Status
Not open for further replies.
Back