Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιος φίλε! Καλοριχτα!
Έχω ένα φαρμακερό με tecna... δε σταματάει πουθενά...
Ωραιος..και αυτα με την 32αρα δεν χαριζουν καστανο..με την τεκνα εχω στα σκαρια ενα φυσιγγι..οταν βρω χρονο θα ξεκινησω πειραματα

Καλησπέρα! , Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω φυσίγγια προς κατασκευή, μήπως κάποιος από εσάς (τους Ιδιογομωτές εννοώ) μπορεί να μου προτείνει στα 30 και 32 γρ. σε Νο 8 και 9, Κάποιο σετ απ και ποιά πυρίτιδα θα ήταν καλύτερη από τις παρακάτω!, Psb5, csb5, Akuilla. Τα θέλω για τσίχλες!. Επίσης ποιό καψύλιο θα ήταν καλύτερο με την κάθε πυρίτιδα!. Σας ευχαριστώ!.

Οντως Δημητρη ειναι πολυεργαλειο γι αυτο και παω να καψω το 5ο κιλο απο αυτην
Ο Fantom όμως ξέμεινε....:confused:
Πέρασα τη Δευτέρα που ανέβεικα Πύργο για να πάρω λίγη ακόμη και μου έμεινε η χαρά.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μιλτο πιο κυνηγητικη μπαρατη η ΜΒ
Πολύ γκάζι φίλε η 32αρα...
Σε κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με τη GP μου φάνεικε νευρική πυρίτιδα...πιο νευρική από την MB32.....

Πέρασα τη Δευτέρα που ανέβεικα Πύργο για να πάρω λίγη ακόμη και μου έμεινε η χαρά.....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σε κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με τη GP μου φάνεικε νευρική πυρίτιδα...πιο νευρική από την MB32.....
Η κάθε μία έχει το φορτίο της φίλε. Κάποτε σχεδόν όλοι την κατηγορούσαν την ΜΒ σαν αχρηστη. Τώρα έχει γίνει ανάρπαστη

Κωστα λογικο να ξεμεινει ειναι αυτο που εγραψε ο Δημητρης παρακατω..τωρα που μαθευτηκε εγινε αναρπαστη..μην συγκρινεος παντως mb με gp αλλα φορτια συν το οτι η gp ειναι πολυ πιο γρηγορη σε καυση απο την mb..θεωρειται απο πολλους η γρηγοροτερη πυριτιδα που παραγεται στην Ευρωπη

Καλησπέρα! , Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω φυσίγγια προς κατασκευή, μήπως κάποιος από εσάς (τους Ιδιογομωτές εννοώ) μπορεί να μου προτείνει στα 30 και 32 γρ. σε Νο 8 και 9, Κάποιο σετ απ και ποιά πυρίτιδα θα ήταν καλύτερη από τις παρακάτω!, Psb5, csb5, Akuilla. Τα θέλω για τσίχλες!. Επίσης ποιό καψύλιο θα ήταν καλύτερο με την κάθε πυρίτιδα!. Σας ευχαριστώ!.

Μανωλη δεν δουλευω καμια απο τις μπαρουτες που αναφερεις....μπες στο Σαιτ του Κενταυρου και θα βρεις ακρη
εχει σεταπ και για αυτες τις μπαρουτες φιλε!!! :)

Καλησπερα στην παρεα..
Μου εχει μεινει λιγη πυριτιδα αquilla και ηθελα να την γεμισω στα.30gr πυριτιδα να βαλω στο 1.50;;
Πιστευετε ειναι καλα;
Πιστεύω για χειμώνα καλά θα είναι....Και εγώ εκεί θα τη γέμιζα να σου πω την αλήθεια.

Καλησπερα στην παρεα..
Μου εχει μεινει λιγη πυριτιδα αquilla και ηθελα να την γεμισω στα.30gr πυριτιδα να βαλω στο 1.50;;
Πιστευετε ειναι καλα;

Και στο 1,50χ30 που λεει ο Κωστας θα δουλεψει . Μπορεις να το κανεις και 1,55χ31 SG17-N8 - 68,5- 56.5 ή
1,60χ31-Ζ2Μ21-Ν9.5 -68,5 - 57. :)

Παντα νικελ γεμιζω στα δραμια βοηθαν πολυ στη διατρηση..απο ταχυτητες εκει γυρω 450-470 παιζουν τα χω λιγο τσιμπημενα για πιο βαρυ κρυο..απο συγκεντρωση πανε παρα πολυ καλα τα 40 ειναι σχετικα λιγα ο πατερας μου που τα ριχνει με το φουλ του κανουν ανοιγμα οσο μια παλαμη περιπου στα 40 μετρα
Στην μεση ειναι
455 με 462 μου βγάνει στις μετρήσεις σταθερά

Μα λένε μερικοί ότι με φουλ δεν δουλεύονται τα δράμια φίλε. 8/10 έχει η AL 48?
Άλλο το επινικελομενω. Αυτά γλιστράνε μετάξι τους κ μπαίνουν το ένα πίσω από το άλλο. Στα απλά μαλυβδηνα στομονουν κ παραμορφονοντε
Το καταλαβαίνεις με το που τα πιάνεις στα χέρια σου

Καλησπερα στην παρεα..
Πιστευετε ειναι καλα;
To χαρΤονι ειναι 1*1 και τα σκαγια Νο 9...Ταχυτητα στα 400-405m/s

Attachments

• New Doc 5_3.jpg
    New Doc 5_3.jpg
    127,9 KB · Προβολές: 54
Status
Not open for further replies.
Back