Ωραιος..και αυτα με την 32αρα δεν χαριζουν καστανο..με την τεκνα εχω στα σκαρια ενα φυσιγγι..οταν βρω χρονο θα ξεκινησω πειραματαΩραιος φίλε! Καλοριχτα!
Έχω ένα φαρμακερό με tecna... δε σταματάει πουθενά...
Ωραιος..και αυτα με την 32αρα δεν χαριζουν καστανο..με την τεκνα εχω στα σκαρια ενα φυσιγγι..οταν βρω χρονο θα ξεκινησω πειραματαΩραιος φίλε! Καλοριχτα!
Έχω ένα φαρμακερό με tecna... δε σταματάει πουθενά...
Πολύ γκάζι φίλε η 32αρα...Ωραιος..και αυτα με την 32αρα δεν χαριζουν καστανο..με την τεκνα εχω στα σκαρια ενα φυσιγγι..οταν βρω χρονο θα ξεκινησω πειραματα
Γι αυτο τις αγαπαω τις ιταλιδουλες..και η f2x32 πιστευω ακομα πιο σταθερη και γκαζιαρα απο την αδερφη τηςΠολύ γκάζι φίλε η 32αρα...
Μιλτο πιο κυνηγητικη μπαρατη η ΜΒΓι αυτο τις αγαπαω τις ιταλιδουλες..και η f2x32 πιστευω ακομα πιο σταθερη και γκαζιαρα απο την αδερφη της
Οντως Δημητρη ειναι πολυεργαλειο γι αυτο και παω να καψω το 5ο κιλο απο αυτηνΜιλτο πιο κυνηγητικη μπαρατη η ΜΒ
Ο Fantom όμως ξέμεινε....Οντως Δημητρη ειναι πολυεργαλειο γι αυτο και παω να καψω το 5ο κιλο απο αυτην
Μιλτο πιο κυνηγητικη μπαρατη η ΜΒ
Σε κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με τη GP μου φάνεικε νευρική πυρίτιδα...πιο νευρική από την MB32.....Πολύ γκάζι φίλε η 32αρα...
Η κάθε μία έχει το φορτίο της φίλε. Κάποτε σχεδόν όλοι την κατηγορούσαν την ΜΒ σαν αχρηστη. Τώρα έχει γίνει ανάρπαστηΟ Fantom όμως ξέμεινε....
Πέρασα τη Δευτέρα που ανέβεικα Πύργο για να πάρω λίγη ακόμη και μου έμεινε η χαρά....
Σε κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με τη GP μου φάνεικε νευρική πυρίτιδα...πιο νευρική από την MB32.....
Κωστα λογικο να ξεμεινει ειναι αυτο που εγραψε ο Δημητρης παρακατω..τωρα που μαθευτηκε εγινε αναρπαστη..μην συγκρινεος παντως mb με gp αλλα φορτια συν το οτι η gp ειναι πολυ πιο γρηγορη σε καυση απο την mb..θεωρειται απο πολλους η γρηγοροτερη πυριτιδα που παραγεται στην ΕυρωπηΟ Fantom όμως ξέμεινε....
Πέρασα τη Δευτέρα που ανέβεικα Πύργο για να πάρω λίγη ακόμη και μου έμεινε η χαρά....
Σε κάτι λίγες δοκιμές που έκανα με τη GP μου φάνεικε νευρική πυρίτιδα...πιο νευρική από την MB32.....
Καλησπέρα! , Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω φυσίγγια προς κατασκευή, μήπως κάποιος από εσάς (τους Ιδιογομωτές εννοώ) μπορεί να μου προτείνει στα 30 και 32 γρ. σε Νο 8 και 9, Κάποιο σετ απ και ποιά πυρίτιδα θα ήταν καλύτερη από τις παρακάτω!, Psb5, csb5, Akuilla. Τα θέλω για τσίχλες!. Επίσης ποιό καψύλιο θα ήταν καλύτερο με την κάθε πυρίτιδα!. Σας ευχαριστώ!.
Πιστεύω για χειμώνα καλά θα είναι....Και εγώ εκεί θα τη γέμιζα να σου πω την αλήθεια.Καλησπερα στην παρεα..
Μου εχει μεινει λιγη πυριτιδα αquilla και ηθελα να την γεμισω στα.30gr πυριτιδα να βαλω στο 1.50;;
Πιστευετε ειναι καλα;
Καλησπερα στην παρεα..
Μου εχει μεινει λιγη πυριτιδα αquilla και ηθελα να την γεμισω στα.30gr πυριτιδα να βαλω στο 1.50;;
Πιστευετε ειναι καλα;
Στην μεση ειναιΠαντα νικελ γεμιζω στα δραμια βοηθαν πολυ στη διατρηση..απο ταχυτητες εκει γυρω 450-470 παιζουν τα χω λιγο τσιμπημενα για πιο βαρυ κρυο..απο συγκεντρωση πανε παρα πολυ καλα τα 40 ειναι σχετικα λιγα ο πατερας μου που τα ριχνει με το φουλ του κανουν ανοιγμα οσο μια παλαμη περιπου στα 40 μετρα
Άλλο το επινικελομενω. Αυτά γλιστράνε μετάξι τους κ μπαίνουν το ένα πίσω από το άλλο. Στα απλά μαλυβδηνα στομονουν κ παραμορφονοντεΜα λένε μερικοί ότι με φουλ δεν δουλεύονται τα δράμια φίλε. 8/10 έχει η AL 48?
688 x 1.70 x 30Καλησπερα στην παρεα..
Πιστευετε ειναι καλα;
Και με cx 2000. Όταν βγάλει κρύο πήγαινε σε 688Δημητρη με cx2000 μπορει να γινει;
To χαρΤονι ειναι 1*1 και τα σκαγια Νο 9...Ταχυτητα στα 400-405m/sΚαλησπερα στην παρεα..
Πιστευετε ειναι καλα;