Μεγαλη διαφοραΣυνεχεια με μολυβδινα Ν5. Δικο μου με Τεκνα.
View attachment 60569
View attachment 60570
View attachment 60571
View attachment 60572
View attachment 60573
Αυτα για σημερα παλικαρια μου !!!!![]()
Μεγαλη διαφορα![]()
![]()
Αφου το λενε ακομα και οι κατασκευαστες ρε Γιαννη για να παρεις την ιδια διατρηση των μολυβδηνων πρεπει να πας 2 νουμερα κατω σε σκαι στα ατσαλιαΜεγαλη διαφορα![]()
![]()
Ευχαριστώ Νίκο,
Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δοκιμές σου είναι ότι στο ίδιο βάρος σκαγιού και ίδια αρχική ταχύτητα, το μολύβδινο έχει 100% μεγαλύτερη διάτρηση;
Άρα καταλαβαίνω ότι ανάλογα και τις αρχικές που έχει το ατσάλινο πρέπει να πέσεις 3 νούμερα για να πάρεις ισάξια διάτρηση! Πχ αν ρίχνεις με 5άρια μολύβια θέλεις 2άρια ατσάλια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά στη διάτρηση με τόσο μικρή διαφορά στην πυκνότητα διατομής τους.
Μολύβδινο: .025 ΠΔ
Ατσάλινο: .019 ΠΔ
Θα είχε ενδιαφέρον.![]()
Είναι μικρή αυτή η διαφορά?Με τις τιμές αυτές είναι 24% κατω το ατσάλι...Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά στη διάτρηση με τόσο μικρή διαφορά στην πυκνότητα διατομής τους.
Μολύβδινο: .025 ΠΔ
Ατσάλινο: .019 ΠΔ
Η λογική αυτό λέει ,όσο πιο χοντρό το σκάγι για να αντισταθμίσει την έλλειψη βάρους (έναντι μολυβδινου)τοσο πιο πολύ ενέργεια απαιτείΚαι παλι εχω τις αμφιβολιες μου....δλδ να εχουν την ιδια διατρηση....Πιστευω οτι το ατσαλι περα απο το
''βαρος΄΄ του....θελει γκαζια....Ωστοσο λογικο αυτο που λες Γιωργο !!!
Θα το δουμε στις επομενες δοκιμες φιλε!!
Η λογική αυτό λέει ,όσο πιο χοντρό το σκάγι για να αντισταθμίσει την έλλειψη βάρους (έναντι μολυβδινου)τοσο πιο πολύ ενέργεια απαιτεί![]()
Αριθμητικά μπορεί να φαίνεται έτσι, πρακτικά όμως δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη.Είναι μικρή αυτή η διαφορά?Με τις τιμές αυτές είναι 24% κατω το ατσάλι...