Και αυτά....Και κάτι αλλά με 460....Μετραγες τις σερπατινες μου 1.90X36 διασποράς![]()
Και αυτά....Και κάτι αλλά με 460....Μετραγες τις σερπατινες μου 1.90X36 διασποράς![]()
Την Τετάρτη πήγα στο Κένταυρο και ρώτησα. Η απάντηση του Γιώργου είναι ότι θα έρθουν σύντομα. Ρώτησα κυρίως για τις s4, sipe, tecna.Ξέρει κανενας αν θα έρθουν ξανα άλλες πυρητιδες α1 / σιπε/σ4/c7 !!!!
ΜακαριΤην Τετάρτη πήγα στο Κένταυρο και ρώτησα. Η απάντηση του Γιώργου είναι ότι θα έρθουν σύντομα. Ρώτησα κυρίως για τις s4, sipe, tecna.
εχω δοκιμασει και χαραξε η κανη σε ενα ποζε με σταθερό φουλ στο σημείο του τσοκ .Εχει δοκιμασει κανεις μπιλιες απο ρουλεμαν για δραμια ;
Με φουλ και συ!! δεν ηξερες οτι δεν ριχνουμε ατσαλια με πιο πολυ απο 3* , λεω να φτιαξω κανενα πυραυλοκινητο με καμια 700 +++ μ/δ να δω τι διατρηση θα εχουν σε σχεση με τα μολυβιαεχω δοκιμασει και χαραξε η κανη σε ενα ποζε με σταθερό φουλ στο σημείο του τσοκ .
τοτε που δοκιμαζα δεν το γνωριζα,υπάρχουν ρουλεμαν που έχουν διαφορά στο βάρος στην ίδια διάσταση προφανώς λογο υλικού ,στο μαγαζί που παω το τρακτέρ για σέρβις ειχε αρκετά σπασμένα ,με αυτην την ταχύτητα και με αλατι να γεμίσεις οτι ριξεις θα παει αδιάβαστο!!Με φουλ και συ!! δεν ηξερες οτι δεν ριχνουμε ατσαλια με πιο πολυ απο 3* , λεω να φτιαξω κανενα πυραυλοκινητο με καμια 700 +++ μ/δ να δω τι διατρηση θα εχουν σε σχεση με τα μολυβια
Ήρεμα ....Εχει δοκιμασει κανεις μπιλιες απο ρουλεμαν για δραμια ;
Καμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.να δω τι διατρηση θα εχουν σε σχεση με τα μολυβια
Καλητερα τα στραγαλια,αλα προσοχη οχη τα αφραταΚαμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.
το θεμα μου ειναι οτι αυτα που βρηκα ειναι μεγαλα δεν τα εχω μετρισει ακομα αλλα πρεπει να ειναι γυρω εκει στα 9 χιλ δεν πρεπει να μπαινουν σε συγγεντρωτηρα και θα εχω θεματακια !!!!Καμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.
ΕγκλημαΕχει δοκιμασει κανεις μπιλιες απο ρουλεμαν για δραμια ;
στο Οριεντ εξπρες ???Εγκλημα
το θεμα μου ειναι οτι αυτα που βρηκα ειναι μεγαλα δεν τα εχω μετρισει ακομα αλλα πρεπει να ειναι γυρω εκει στα 9 χιλ δεν πρεπει να μπαινουν σε συγγεντρωτηρα και θα εχω θεματακια !!!!![]()
![]()
Να μην το κάνεις τότε.το θεμα μου ειναι οτι αυτα που βρηκα ειναι μεγαλα δεν τα εχω μετρισει ακομα αλλα πρεπει να ειναι γυρω εκει στα 9 χιλ δεν πρεπει να μπαινουν σε συγγεντρωτηρα και θα εχω θεματακια !!!!![]()
![]()
Πάντα θεωρητικά μιλάω ...Καμία σχέση αν βάλεις τα τούρμπα.