Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Rem express 35,5gr παντός καιρού και (μεγάλου) θηράματος χωρίς να παίζεις ζάρια.
Είναι πανάκριβο όμως.
Ναι πράγματι! Αυτό καθώς και το federal prairie storm! Τα αγαπημένα μου φυσίγγια για μεγάλα θηράματα! Πανάκριβα βεβαίως βεβαίως!!

Δεν πειράζει!
Το θήραμα είναι δυσεύρετο!
Βάλε το καλύτερο που μπορείς κι ας είναι ακριβό!
Αυτό κάνω Γιάννη ... σιγά μην ασχολούμαι με τας καιρικάς συνθήκας και την πρόγνωση του αυριανού καιρού 🤣
🤪

Αυτό κάνω Γιάννη ... σιγά μην ασχολούμαι με τας καιρικάς συνθήκας και την πρόγνωση του αυριανού καιρού 🤣
🤪
Και καλά κάνεις!!
Μην είμαστε ακριβοί στα πιτουρα και φτηνοί στ'αλευρια!!
Δίνουμε ένα κάρο λεφτά για μετακινήσεις, ρούχα, άρβυλα,τουφέκια και κάνουμε θέμα το φυσιγγι!

Αυτό είναι το ζητούμενο! Να έχω ένα φυσίγγι που να καλύπτει σχεδόν τα πάντα!

Όσο για τις πιο βαριές γομωσεις, δεν ξεπερνάω τα 50γρ. Αναγκαστικά σε εμπορικά... Στατιστική και πιθανότητες κατά βάση, σφιχτά τσοκ κτλ.
Η Ελλαδα δε χρειαζεται καλυκες των 76 & 89mm...
Τα 2¾ ειναι επαρκές για τα πάντα!!
Βαλτο καλα στο μυαλο σου, πριν αρχησεις την ιδιογομωση...θα το διαπιστώσεις εκει, οταν με το καλο αρχισεις, με τα "θαύματα" που θα βλεπεις.

Βαλτο καλα στο μυαλο σου, πριν αρχησεις την ιδιογομωση...θα το διαπιστώσεις εκει, οταν με το καλο αρχισεις, με τα "θαύματα" που θα βλεπεις.
Φίλε Κώστα, λογικό είναι να μην χρειάζεται στην ιδιογομωση. Όταν μπορώ να στήσω ένα φυσίγγι πχ 36γρ με αλεύρι και να βγάζω στο νερό ενα ποσοστό ας πούμε 80%, τότε τι να τα κάνω τα παραπάνω γραμμάρια σκαγιων!

Κάτσε να έρθουν τα ατσάλια ... για μολύβι ναι.

Φίλε Κώστα, λογικό είναι να μην χρειάζεται στην ιδιογομωση. Όταν μπορώ να στήσω ένα φυσίγγι πχ 36γρ με αλεύρι και να βγάζω στο νερό ενα ποσοστό ας πούμε 80%, τότε τι να τα κάνω τα παραπάνω γραμμάρια σκαγιων!
Ακριβως....
Θα παρεις 2 πυριτιδες...μια ×32 ή ×28 (οτι θες) κ μια ×36 κ τελειωσες....

Ακριβως....
Θα παρεις 2 πυριτιδες...μια ×32 ή ×28 (οτι θες) κ μια ×36 κ τελειωσες....
Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?

Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?

Αυτες που σου ειπε ο Αρης.....Στην πορεια θα παρεις και MG2 ...ειναι αξιολογη πυριτιδα και θα την
ευχαριστηθεις !!!

Μεγαλη μπουκια να φας....μεγαλο λογο ΜΗΝ λες.....Στην ιδιογομωση και στο κυνηγι δεν σταματας....
Παντα σε τρωει το σαρακι της αναζητησης!!!

Οι F2 δεν υπάρχουν. Τις άλλες, πάρτες όλες να γουστάρεις. Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω, πάντα θα σε τρώει το σαράκι της αναζήτησης.

Μεγαλη μπουκια να φας....μεγαλο λογο ΜΗΝ λες.....Στην ιδιογομωση και στο κυνηγι δεν σταματας....
Παντα σε τρωει το σαρακι της αναζητησης!!!
Την αποψη μου ειπα...το τη θα φτιαξει ο καθε ενας, ειναι δικο του καπέλο.

θα παρεις 2 πυριτηδες για αρχη και μετα που θα μπει το μικροβιο μεσα σου !! αστα βραστα .yelling. εγω με 2 ξεκινησα για 2 χρονια τωρα εχω 14!!!!

Status
Not open for further replies.
Back