Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
290 ευρώ για μία μηχανή τριών σταδίων? Γιατί δεν δίνεται άλλα 60 να πάρετε ένα 5σταδιακο πρεσάκι CNC-Expert;
https://www.idiogomosi.com/media/kentavros/ergaleia/cncekdromiko.jpg
Μανώλη δε ψάχνω ν αγοράσω τπτ!!! Κ γενικά από τη στιγμή που καλύπτομαι από την απλή μηχανουλα των 2 σταδίων (100ευρο) δε ψήνομαι για κάτι άλλο...
Το 80% των σετάπ που μ ενδιαφέρουν είναι με ρέλι και συνολικά ρίχνω ~ 300 το χρόνο...
Απλά δεν ξέρω αν και τι υπάρχει με αυτά τα στάνταρ που ρωτάω...

Μανώλη δε ψάχνω ν αγοράσω τπτ!!! Κ γενικά από τη στιγμή που καλύπτομαι από την απλή μηχανουλα των 2 σταδίων (100ευρο) δε ψήνομαι για κάτι άλλο...
Το 80% των σετάπ που μ ενδιαφέρουν είναι με ρέλι και συνολικά ρίχνω ~ 300 το χρόνο...
Απλά δεν ξέρω αν και τι υπάρχει με αυτά τα στάνταρ που ρωτάω...
Ε δεν το ξεκαθάρισες ότι ρωτάς πληροφοριακά που να ξέρω?

Εχει το ιδιογομωση μια ωραια χειροκινητη αλλα δεν ξερω τι παιζει με σταδια
Δύο στάδια έχει.
Καλυτερα το 5διακο πρεσακι cnc...μια η αλλη θα σου ερθει με τα μεταφορικα.
Αυτή με μία εύκολη πατέντα μπορεί να γίνει και χειροκίνητη και επίσης μπορεί να πάρει και ένα όποιοδήποτε δραπανοκατσάβιδο για να γίνει και ηλεκτρική. Από τις καλύτερες επιλογές με ελάχιστα χρήματα παραπάνω. Διαφορετικά ίσως μπορεί ο Λανάρας κατα παραγγελία να βγάλει χειροκίνητη τριών σταδίων.

Την εχει δουλεψει καποιος αυτην να μας πει καποιο σεταπ;

View attachment 77456

Που πας και τις ξεθαβεις αυτες βρε Σπυρο μου !!! Οταν κυκλοφορουσε αυτη ημουν νεος...και τωρα ειμαι
γέρος βρε φιλε !! :)

Ο Κουζουλος σιγουρα εχει....Ισως και καποιοι αλλοι φιλοι...Εγω δεν την επιασα στα χερια μου...και δεν εχω σεταπ .

Που πας και τις ξεθαβεις αυτες βρε Σπυρο μου !!! Οταν κυκλοφορουσε αυτη ημουν νεος...και τωρα ειμαι
γέρος βρε φιλε !! :)

Ο Κουζουλος σιγουρα εχει....Ισως και καποιοι αλλοι φιλοι...Εγω δεν την επιασα στα χερια μου...και δεν εχω σεταπ .
Εχω καλες γνωριμιες κυρ Νικο με παλιους και μου δινουν διαφορα τετοια μιας και τα παιδια τους κτλ δεν ασχολουνται😂

Αμε ποσα γρ θες.μπαρουτη θανατος δυπλης βασηςςςςςς μονο επησιμανση πεσμου ειναι ψιλα φηλιδια η μπαλιτσες ασιμη χρωμα???
Γυρω στα 32 (και 31 και 33 μια χαρα με βολευει). Την μορφη της θα σου την πω ή αργα το βραδυ ή αυριο πρωι ηιατο τωρα ειμαι στην δουλεια. Αυτο σε ψιλα σκαγια αν παει και παραπανω σε χοντρα θα με ενδιεφερε για δοκιμη κυριως αλλα και καναν τυχερο αυτιά

Status
Not open for further replies.
Back