Παλιοτερα ..........ειναι καλο....Τα έχεις δοκιμάσει Βαγγέλη να δεις ευθυβολια??
Παλιοτερα ..........ειναι καλο....Τα έχεις δοκιμάσει Βαγγέλη να δεις ευθυβολια??
Αμε λέγεΜε μπρούτζινους κάλυκες έχει γεμίσει ποτέ κανένας για να ρωτήσω μερικά πράγματα;
Εγώ τους έχω ανηξη την τρύπα πισο και βάζο τα κλασικά καψηλια,αλααα,μέσα θα βαλης πηθμενιο από κλασικό μπαφηλα το μέσα,θα του βαλης λίγη λόγκο και θα το πατισης μέσα,ο λόγος οτη είναι φλατ μέσα ο μπαφηλας με αποτέλεσμα το καψιλη να βγενη πόλη πιο πάνω από την μπαρουτη.καλημπραρισμα θελη όλος μετά,θα τον λαδονης καλά και μετά καλημέρα.πος θα τους κλίνης από πάνω?????
Το κλείσιμο με κερί δεν το προτιμο βάζο σιλικόνη ζεστή,ξερελιαζη πιο δύσκολαΤο να κλείσει απο πάνω είναι το πιο εύκολο, με κερί, όπως στο βίντεο. Το καλυμπράρισμα είναι αδύνατον να κάνω.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Τα 12call βύσματα κολυμπάνε μέσαΜε μπρούτζινους κάλυκες έχει γεμίσει ποτέ κανένας για να ρωτήσω μερικά πράγματα;
Με μαλλινες φραζουν .Τα 12call βύσματα κολυμπάνε μέσα
Με φαντομ γνήσιες που έχω οχιιι οι παλιοί ρωσική αν τις κεροσεις μονοΜε μαλλινες φραζουν .
615@Giannis k Η ισχύς του Large Pistol Primer έχεις ιδέα που κατατάσσεται; Είναι χαμηλής, μέσης ή υψηλής ισχύος; Η ισχύς του μοιάζει περισσότερο με το 615, το 616, το 2000 ή το 688 ?
#2 "απλά".Ωραίο το φυσίγγι σου, ωραίος και ο Λαναράς!
Τι σκάγια έβαλες και για τί θήραμα προορίζεται;
Ναι, Αννούλα μου....Περιμένοντας το χιονιά...
Και γιατι δεν το εκανες με θωδη 16 σε απλο καληκα αστερι ! Τα ιδια αποτελεσματα θα παρεις !!Μου πε ένας τσοπάνης που διαβάζει τα μερομήνια,θα κάνει πολύ χειμώνα φέτος....
Προς δοκιμή λοιπόν,κάποια στιγμή το χειμώνα....
Κάλυκας μάγκνουμ κουρεμένος ακριβώς 70mm, cx2000,psb2 special 2.1, s.g.magnum,40 gr #2 και ρέλι στα 65 ακριβώς!
Περιμένοντας το χιονιά...