Ο Gun Doctor πέθανε λέμε!Δώστου το τηλέφωνο του Doctor, αυτός ξέρει
Ο δικός μας υποπτεύομαι έτρωγε πολύ στην ταβέρνα και δεν προλαβαιναν άλλοι, γιαυτό διαγράφηκε!
Ο Gun Doctor πέθανε λέμε!Δώστου το τηλέφωνο του Doctor, αυτός ξέρει
και καποιος αλλος ρωτησε ,τα παιδια ειπαν πολυ καλο με εντονα κεντρα για το long.Τι γνώμη έχετε για το CARLSONS CREMATOR το εχει δουλέψει κάποιος σε benelli
μπορεί και εγω και να μην θυμάμαικαι καποιος αλλος ρωτησε ,τα παιδια ειπαν πολυ καλο με εντονα κεντρα για το long.
Εγω δεν θα ασχοληθω με αντικειμενοΤι γνώμη έχετε για το CARLSONS CREMATOR το εχει δουλέψει κάποιος σε benelli
Πολύ πάρλα όμως οι τύποι.Ένα βιντεάκι για τσοκ τζεμινι που κατά την προσωπική μου άποψη όσον αφορά τα συμβατικά τσοκ είναι από τα πιο αξιοπρεπή που κυκλοφορούν στην αγορά
Ιταλοί ρε φίλε.ειναι δυνατόν να μη μιλάνε?Πολύ πάρλα όμως οι τύποι.
Για τα τσοκ συμφωνώ.
Έτσι είναι. Όταν γίνεσαι Ιταλακι απ' το urbino κελαηδας ολίγον τι......Ιταλοί ρε φίλε.ειναι δυνατόν να μη μιλάνε?
Άι ρε γκαρτονοιμιτασιονΈτσι είναι. Όταν γίνεσαι Ιταλακι απ' το urbino κελαηδας ολίγον τι......
τι εννοεί ο ποιητής;;;;;;;Άι ρε γκαρτονοιμιτασιον
Το κόστος εκτελωνισμού εξαρτάται από το κόστος αγοράς. Εγώ αγόρασα πρόσφατα κάτι από Αγγλία που κόστιζε 7 ευρώ, και πλήρωσα 3 ευρώ φόρο.Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
(γιατί μάλλον θα βάλουν κάποιον δασμό όντας εισαγωγή εκτός ΕΕ)
Σε Mossberg είναι μάπαΤι γνώμη έχετε για το CARLSONS CREMATOR το εχει δουλέψει κάποιος σε benelli
το κοστος ειναι πανω απο 100δολ?Παρήγγειλα δύο colonial από αμερική. Ενώ περίμενα να έρθουν σε κανένα μήνα τα τσοκάκια ήρθαν σε μία εβδομάδα και ... εχουν κρατηθεί στο τελωνείο τις τελευταίες 3 μέρες. Εχει κανένας συνάδελφος εμπειρία πόσο θα πάρει χρονικά και χρηματικά;
(γιατί μάλλον θα βάλουν κάποιον δασμό όντας εισαγωγή εκτός ΕΕ)
102 δολ. Βαγγέλη και 30 μεταφορικάτο κοστος ειναι πανω απο 100δολ?
ελλαδα ποσο τα εβρισκες?102 δολ. Βαγγέλη και 30 μεταφορικά
Δεν τα εύρισκα στην σύσφιξη που ήθελα. Ο Κουρκουλος που τα είχε μου έλεγε ότι έχει το F ή XF και θα το έφερνε ό ίδιος σε ότι σύσφιξη το ήθελα με περίπου 100€ το ένα - αυτό με ερωτηματικό δεν το θυμάμαι καλά ίσως παραπάνω - . Πάντως εκεί πάνω κάτω , για να πάρω απόφαση να τα παραγγείλω απ' έξω ...ελλαδα ποσο τα εβρισκες;
για ποιο οπλο?Δεν τα εύρισκα στην σύσφιξη που ήθελα. Ο Κουρκουλος που τα είχε μου έλεγε ότι έχει το F ή XF και θα το έφερνε ό ίδιος σε ότι σύσφιξη το ήθελα με περίπου 100€ το ένα - αυτό με ερωτηματικό δεν το θυμάμαι καλά ίσως παραπάνω - .
sx3 και 525 , inventor plus και τα δύο. Μη μου πεις ότι έχεις; ούτε που πήγε το μυαλό μου ...για ποιο οπλο?