Φίλε μου πολύ καλό τσοκ το είχε φίλος αν το θες για μπεκάτσα καλό για πέρδικα ξεχνατο...Δεν είδα να έχει θέμα από τις τρύπες
Οι συγκεκριμένες τρύπες έχουν διάταξη τέτοια, υποτίθεται για την εκτόνωση των αερίων της γόμωσης και την μικρότερη αναπήδηση του στομίου και όχι τέτοια ώστε να επεμβαίνουν στην βυσματωση όπως τα τσοκ "φρένου"...
Δεν έχεις κανένα θέμα
Δεν έχεις κανένα θέμα
Οι συγκεκριμένες τρύπες έχουν διάταξη τέτοια, υποτίθεται για την εκτόνωση των αερίων της γόμωσης και την μικρότερη αναπήδηση του στομίου και όχι τέτοια ώστε να επεμβαίνουν στην βυσματωση όπως τα τσοκ "φρένου"...
Για μπεκάτσα το θελω και ελικοιδες διασποράς..Φίλε μου πολύ καλό τσοκ το είχε φίλος αν το θες για μπεκάτσα καλό για πέρδικα ξεχνατο...Δεν είδα να έχει θέμα από τις τρύπες
Προχωρά ρε!( Θα μας τρελάνεις εσύ. )Για μπεκάτσα το θελω και ελικοιδες διασποράς..
Ευχαριστώ πολύ..
Δεν είναι καλο;;; μην με καιες και εσυΠροχωρά ρε!( Θα μας τρελάνεις εσύ. )
Κανένα θέμα.......
Πάρε μια benelli γ@μώ την πουτ@νούλα μου να σε δει ο ήλιος ... πήγες και πήρες το ραβδωτό για μπεκάτσα.Δεν είναι καλο;;; μην με καιες και εσυ
Δημόσια παραδοχή,...οι beneles είναι μπεκατσοντουφεκα!!!!!!!!!!!!!!!Πάρε μια benelli γ@μώ την πουτ@νούλα μου να σε δει ο ήλιος ... πήγες και πήρες το ραβδωτό για μπεκάτσα.
Τις τρούπες τι τις θες ? Για να βάζεις κατσαβίδι να το ξεβιδώνεις ?
ps
πάρτο ...
Για μπεκάτσα το θελω και ελικοιδες διασποράς..
Ευχαριστώ πολύ..
Προχωρά ρε!( Θα μας τρελάνεις εσύ. )
Τις τρούπες τι τις θες ? Για να βάζεις κατσαβίδι να το ξεβιδώνεις ?
ps
πάρτο ...
Να μην πάρει κανένα !!! Το να πάρει κάποιος αφτερμάρκετ τσοκάκι για να ρίχνει φυσίγγια διασποράς, και μάλιστα με ελικοειδή, ή με ανάστροφο αποκεντρωτήρα (υπερ-διασποράς δηλαδή), το θεωρώ εντελώς "κουφό" !!!Με ελικοειδή διασπορέα και μισοταπα ίσως να έχει μολυβδωσεις στις τρύπες, νομίζω καλύτερα δίχως αυτές.
Μεινε με τον κύλινδρο σου όπως σου είπε και ο Στέλιος από πάνω ή αν τρώγεσαι να δώσεις λεφτά πάρε κάποιο ραβδωτο αυτο δεν θα σου δώσει κάτι καλύτερο από τον κύλινδρο σου. Αυτα τα SK είναι και περίεργα εγώ είχα πάρει κάποτε ένα για ένα δίκανο και μου έβγαινε πιο σφιχτό από τα 4 άστρα
Κοντινες-μπηκτες-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…..Να μην πάρει κανένα !!! Το να πάρει κάποιος αφτερμάρκετ τσοκάκι για να ρίχνει φυσίγγια διασποράς, και μάλιστα με ελικοειδή, ή με ανάστροφο αποκεντρωτήρα (υπερ-διασποράς δηλαδή), το θεωρώ εντελώς "κουφό" !!!
Το πιο ανοιχτό μαμά τσοκ που έχει το όπλο του (5***** ή 4****) είναι αρκετό ... και είναι ΟΚ ο Νικόλας !!!
Από όσα έχω δει, μια χαρά είναι οι τουφεκιές που μας έχει δείξει, μια χαρά είναι και το όπλο του, και τα φυσίγγια που φτιάχνει ... και μπεκάτσες αρκετές παίρνει ...
Τώρα, αν χάνει και μερικές, ή παίρνει μερικές τραυματισμένες, πιστεύω απόλυτα ότι γι' αυτό δεν φταίει ούτε το όπλο του, ούτε τα τσοκ, ούτε τα φυσίγγια του, ούτε οι πυρίτιδες που χρησιμοποιεί ... Και αδίκως τα "ψειρίζει" τόσο αυτά τα θέματα ...
Λίγο παραπάνω εξάσκηση θέλει στις κοντινές μπηχτές τουφεκιές ... Αν ήταν εύκολο σε κάποιο σκοπευτήριο που και που ...
Και λίγη ψυχραιμία τη στιγμή της τουφεκιάς, όχι νευρικές επωμίσεις ... Τίποτα άλλο, κατά τη γνώμη μου ...
Αν τρέμουν τα χέριαΝα μην πάρει κανένα !!! Το να πάρει κάποιος αφτερμάρκετ τσοκάκι για να ρίχνει φυσίγγια διασποράς, και μάλιστα με ελικοειδή, ή με ανάστροφο αποκεντρωτήρα (υπερ-διασποράς δηλαδή), το θεωρώ εντελώς "κουφό" !!!
Το πιο ανοιχτό μαμά τσοκ που έχει το όπλο του (5***** ή 4****) είναι αρκετό ... και είναι ΟΚ ο Νικόλας !!!
Από όσα έχω δει, μια χαρά είναι οι τουφεκιές που μας έχει δείξει, μια χαρά είναι και το όπλο του, και τα φυσίγγια που φτιάχνει ... και μπεκάτσες αρκετές παίρνει ...
Τώρα, αν χάνει και μερικές, ή παίρνει μερικές τραυματισμένες, πιστεύω απόλυτα ότι γι' αυτό δεν φταίει ούτε το όπλο του, ούτε τα τσοκ, ούτε τα φυσίγγια του, ούτε οι πυρίτιδες που χρησιμοποιεί ... Και αδίκως τα "ψειρίζει" τόσο αυτά τα θέματα ...
Λίγο παραπάνω εξάσκηση θέλει στις κοντινές μπηχτές τουφεκιές ... Αν ήταν εύκολο σε κάποιο σκοπευτήριο που και που ...
Και λίγη ψυχραιμία τη στιγμή της τουφεκιάς, όχι νευρικές επωμίσεις ... Τίποτα άλλο, κατά τη γνώμη μου ...
Αυτό είναι sk2 υπερκυλινδρος οχι skit.Μεινε με τον κύλινδρο σου όπως σου είπε και ο Στέλιος από πάνω ή αν τρώγεσαι να δώσεις λεφτά πάρε κάποιο ραβδωτο αυτο δεν θα σου δώσει κάτι καλύτερο από τον κύλινδρο σου. Αυτα τα SK είναι και περίεργα εγώ είχα πάρει κάποτε ένα για ένα δίκανο και μου έβγαινε πιο σφιχτό από τα 4 άστρα
Θέλεις να το κόψω το κυνήγι εεΚοντινες-μπηκτες-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…..
Χμ…
Δεν θελει σκοπευτηριο βρε Στελαρα
Να τον παντρεψουμε θελει
Κρίνοντας από τις δοκιμές, δεν υπάρχει πρόβλημα βλητικό. Από εκεί και πέρα, η κούραση, τα χοντρά ρούχα και η ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ, φέρουν μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση αστοχίας. Επίσης, καλώς ή κακώς δεν γίνεται να παίρνουμε κάθε θήραμα που τουφεκαμε, για πολλούς λόγους, όσο καλό σημάδι και αν ξέρουμε! Ευτυχώς κιόλας, γιατί δεν θα είχε μείνει τίποτα (ίσως υπερβολικό αυτό, αλλά οκ)Αν τρέμουν τα χέρια
ΜΒ36 μονο
Αυτό είναι sk2 υπερκυλινδρος οχι skit.
Θέλεις να το κόψω το κυνήγι εε
Και να κάνω φασηνα
Άλλη κάνουν κώνο για να γίνουν beretta και άλλη βάζουν ανάστροφα τσοκ για να γίνουν benelli ανάλογα τι κυνήγι κάνειςΚρίνοντας από τις δοκιμές, δεν υπάρχει πρόβλημα βλητικό. Από εκεί και πέρα, η κούραση, τα χοντρά ρούχα και η ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ, φέρουν μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση αστοχίας. Επίσης, καλώς ή κακώς δεν γίνεται να παίρνουμε κάθε θήραμα που τουφεκαμε, για πολλούς λόγους, όσο καλό σημάδι και αν ξέρουμε! Ευτυχώς κιόλας, γιατί δεν θα είχε μείνει τίποτα (ίσως υπερβολικό αυτό, αλλά οκ)
Αυτό ψάχνω 18.90 γραφεί η gemini -0.30Εάν θέλει κοντινές επιτυχή ντουφεκιες μόνο με αναστροφο τσοκ και να ρίχνεις ότι φυσίγγι θέλεις.Αναστροφο λέγοντας τουλάχιστον 6/10 ανοικτοτερο του κυλίνδρου του όπλου σου δηλ αν έχεις αυλό 18.4 τσοκ με τελείωμα τουλάχιστον 19 mm.
Άρα έχεις όπλο 18.6 .Δεν σου φτάνει θέλεις τουλάχιστον 19.2 τόσο είχα εγώ με αυλό 18.4 και μέχρι 15/ 18 βαριά μέτρα έριχνες δίπλα και έπεφτε το πουλί με 32 άρια με συγκεντρωτηρα εννοείται ,ήταν ο θάνατος το τσοκ αυτό.Άλλη κάνουν κώνο για να γίνουν beretta και άλλη βάζουν ανάστροφα τσοκ για να γίνουν benelli ανάλογα τι κυνήγι κάνεις
Αυτό ψάχνω 18.90 γραφεί η gemini -0.30