Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γέροντα είπαμε ότι τα σκάγια που μένουν στο μαντρί (συγκεντρωμένα) δεν τα τρώει ο λύκος. Αν είναι συγκεντρωμένα μόνο κατά μήκος συμβαίνει αυτό; Όχι κατά πλάτος;
Κατά μήκος,στον άξονα βολής επηρεάζονται λιγότερο τα πίσω σκάγια επειδή τα μπροστινά κόβουν αέρα.
Κατά πλάτος,όσο μεγαλώνει το μέτωπο των σκαγιών,τόσο πιο πολύ επηρεάζονται.

Έχει αποδειχθεί με κάμερες υπερυψηλής ταχύτητας ότι για τα Patternmaster τουλάχιστον αυτό είναι παπάντζα. Τα Kicks δεν τα πήρε η μπάλα σε εκείνη τη δοκιμή αλλά δεν νομίζω να διαφέρουν και τόσο.
Ναι το έχω δει αυτό που λες κι έχεις δικιο

Έχει αποδειχθεί με κάμερες υπερυψηλής ταχύτητας ότι για τα Patternmaster τουλάχιστον αυτό είναι παπάντζα. Τα Kicks δεν τα πήρε η μπάλα σε εκείνη τη δοκιμή αλλά δεν νομίζω να διαφέρουν και τόσο.
Μούφα η εικόνα που διαδίδουν δηλαδή Λεωνίδα ?
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-17 103435.png

Διαφέρουν δάσκαλε!
Το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο.
Το kicks είναι μια κατηγορία μόνο του.

Δεν τα γκαζωνει.
Η πιο συμπαγής δέσμη "κρατάει"πιο πολύ την ταχύτητα για κάθε σκάγι ξεχωριστά.
Τα τσοκ φρένου γι'αυτόν τον λόγο εφευρέθηκαν.
Να βραδυπορουν το κυαθιο και τα σκάγια να αποσπώνται κατά το δυνατόν μαζεμένα.
Στα σκάγια,σε ότι αφορά την ταχύτητα, ισχύει ότι και με το πρόβατο που φεύγει απ' το μαντρί...
Γέροντα είπαμε ότι τα σκάγια που μένουν στο μαντρί (συγκεντρωμένα) δεν τα τρώει ο λύκος. Αν είναι συγκεντρωμένα μόνο κατά μήκος συμβαίνει αυτό; Όχι κατά πλάτος;
Παρακαλω τα αξιοτιμα και πολυ αγαπητα μελη του φορουμ να μην κανουν παρομοιωσεις με μαντρια αρνια προβατα κλπ γιατι παει ηδη ενας μηνας απο τον 15αυγουστο και εχω πεθυμησει πολυ το αρνι την προβατινα κλπ .big smile.
Αλλιως θα αρχισω να παρομοιαζω τα τσοκ με σουβλες που γυριζουν και το πως ανοιγει η κατανομη τους απο την σουβλα στο πιατο και θα πανε τα σαλια ποταμι.sarcastic.

Παρακαλω τα αξιοτιμα και πολυ αγαπητα μελη του φορουμ να μην κανουν παρομοιωσεις με μαντρια αρνια προβατα κλπ γιατι παει ηδη ενας μηνας απο τον 15αυγουστο και εχω πεθυμησει πολυ το αρνι την προβατινα κλπ .big smile.
Αλλιως θα αρχισω να παρομοιαζω τα τσοκ με σουβλες που γυριζουν και το πως ανοιγει η κατανομη τους απο την σουβλα στο πιατο και θα πανε τα σαλια ποταμι.sarcastic.
Πολύ soft μου έγινες.αν περίμενα 15αυγουστο να εξαφανίσω το κοπάδι στη πείνα θα ημουνα

Πολύ soft μου έγινες.αν περίμενα 15αυγουστο να εξαφανίσω το κοπάδι στη πείνα θα ημουνα
Εχουν χαρη αδερφε που δεν εχω πλεον δικα μου και εχουν παει το αρνι στα 15 ευρω το κιλο
Σοφτ εχουν κανει την σουφρα μας
Θελει ξε θελεις παραπανω χοιρινο καταναλωνεις

Σωλην που δεν έχω ξαναδουλέψει κι ευκαιρία να δω τι ρόλο βαράνε και τα τιγκουε
View attachment 91261
Καλοριχτο!
Καλή αρχή! Σωστά ξεκίνησες να ψωνίζεις! Άλλοι ξεκινάνε από τις ανοιχτές συσφίξεις,στις μπενέλες το πας ανάποδα! .yel.

Καλοριχτο!
Καλή αρχή! Σωστά ξεκίνησες να ψωνίζεις! Άλλοι ξεκινάνε από τις ανοιχτές συσφίξεις,στις μπενέλες το πας ανάποδα! .yel.
Το light full στην Πενέλα για περπατητό είναι. Θέλει και κάνα turkey για το καρτέρι και είναι μάγκας.

Εσείς γελάτε αλλά εγώ είχα μία Comfort την οποία την έριχνα μόνο με Briley LF. Μάλιστα την είχα πάρει από τον Χατζιωτη που την είχε αγοράσει για την γυναίκα του "για να μην την κλωτσάει". Ήταν και το τελευταίο Benelli που απέκτησα. Έβλεπα σήμερα τη συνέντευξη του που έλεγε ότι όλα τα όπλα έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση βλητικά και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!

Back