Ναι το έχω δει αυτό που λες κι έχεις δικιοΈχει αποδειχθεί με κάμερες υπερυψηλής ταχύτητας ότι για τα Patternmaster τουλάχιστον αυτό είναι παπάντζα. Τα Kicks δεν τα πήρε η μπάλα σε εκείνη τη δοκιμή αλλά δεν νομίζω να διαφέρουν και τόσο.
Ναι το έχω δει αυτό που λες κι έχεις δικιοΈχει αποδειχθεί με κάμερες υπερυψηλής ταχύτητας ότι για τα Patternmaster τουλάχιστον αυτό είναι παπάντζα. Τα Kicks δεν τα πήρε η μπάλα σε εκείνη τη δοκιμή αλλά δεν νομίζω να διαφέρουν και τόσο.
Διαφέρουν δάσκαλε!Έχει αποδειχθεί με κάμερες υπερυψηλής ταχύτητας ότι για τα Patternmaster τουλάχιστον αυτό είναι παπάντζα. Τα Kicks δεν τα πήρε η μπάλα σε εκείνη τη δοκιμή αλλά δεν νομίζω να διαφέρουν και τόσο.
Δεν τα γκαζωνει.
Η πιο συμπαγής δέσμη "κρατάει"πιο πολύ την ταχύτητα για κάθε σκάγι ξεχωριστά.
Τα τσοκ φρένου γι'αυτόν τον λόγο εφευρέθηκαν.
Να βραδυπορουν το κυαθιο και τα σκάγια να αποσπώνται κατά το δυνατόν μαζεμένα.
Στα σκάγια,σε ότι αφορά την ταχύτητα, ισχύει ότι και με το πρόβατο που φεύγει απ' το μαντρί...
Παρακαλω τα αξιοτιμα και πολυ αγαπητα μελη του φορουμ να μην κανουν παρομοιωσεις με μαντρια αρνια προβατα κλπ γιατι παει ηδη ενας μηνας απο τον 15αυγουστο και εχω πεθυμησει πολυ το αρνι την προβατινα κλπΓέροντα είπαμε ότι τα σκάγια που μένουν στο μαντρί (συγκεντρωμένα) δεν τα τρώει ο λύκος. Αν είναι συγκεντρωμένα μόνο κατά μήκος συμβαίνει αυτό; Όχι κατά πλάτος;
Πολύ soft μου έγινες.αν περίμενα 15αυγουστο να εξαφανίσω το κοπάδι στη πείνα θα ημουναΠαρακαλω τα αξιοτιμα και πολυ αγαπητα μελη του φορουμ να μην κανουν παρομοιωσεις με μαντρια αρνια προβατα κλπ γιατι παει ηδη ενας μηνας απο τον 15αυγουστο και εχω πεθυμησει πολυ το αρνι την προβατινα κλπ
Αλλιως θα αρχισω να παρομοιαζω τα τσοκ με σουβλες που γυριζουν και το πως ανοιγει η κατανομη τους απο την σουβλα στο πιατο και θα πανε τα σαλια ποταμι![]()
Εχουν χαρη αδερφε που δεν εχω πλεον δικα μου και εχουν παει το αρνι στα 15 ευρω το κιλοΠολύ soft μου έγινες.αν περίμενα 15αυγουστο να εξαφανίσω το κοπάδι στη πείνα θα ημουνα
Μούφα η εικόνα που διαδίδουν δηλαδή Λεωνίδα ?
View attachment 91207
Μπράβο.φερε τον έλεγχο να σου βάλω αρισταΔιαφέρουν δάσκαλε!
Το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο.
Το kicks είναι μια κατηγορία μόνο του.
Τσοκολαγνεία λέγεται κι εσύ τσοκολάγνος.
Μπα που να σκάσεις...Φήμες θέλουν γνωστός προπονητής σκοποβολής να έχει σπίτι του ένα κουβά τσοκ![]()
Ε, ναι ... είσαι τσοκολάγνος τελικά !!! Καλά σε είπε ο @leo ...Σωλην που δεν έχω ξαναδουλέψει κι ευκαιρία να δω τι ρόλο βαράνε και τα τιγκουε
View attachment 91261
Καλοριχτο!Σωλην που δεν έχω ξαναδουλέψει κι ευκαιρία να δω τι ρόλο βαράνε και τα τιγκουε
View attachment 91261
Το light full στην Πενέλα για περπατητό είναι. Θέλει και κάνα turkey για το καρτέρι και είναι μάγκας.Καλοριχτο!
Καλή αρχή! Σωστά ξεκίνησες να ψωνίζεις! Άλλοι ξεκινάνε από τις ανοιχτές συσφίξεις,στις μπενέλες το πας ανάποδα!![]()
Και ''καθαρισε'' με τσοκ, ή θελει αλλα δυο τρια τεσσερα ξερω'γω ακομα????Το light full στην Πενέλα για περπατητό είναι. Θέλει και κάνα turkey για το καρτέρι και είναι μάγκας.
Δάσκαλε, μπεκάτσα μπορεί να κυνηγήσει με το 2* μαμά; Ποια η γνώμη σου; Η μήπως να έβαζε τον άσσο;Το light full στην Πενέλα για περπατητό είναι. Θέλει και κάνα turkey για το καρτέρι και είναι μάγκας.
Πάψε εσύ θα σου ρίξω φλιτΔάσκαλε, μπεκάτσα μπορεί να κυνηγήσει με το 2* μαμά; Ποια η γνώμη σου; Η μήπως να έβαζε τον άσσο;
Άλλη φορά να κάθεσαι σε πολυθρόνα μην σπας και κάνα παϊδΕσείς γελάτε αλλά εγώ είχα μία Comfort την οποία την έριχνα μόνο με Briley LF. Μάλιστα την είχα πάρει από τον Χατζιωτη που την είχε αγοράσει για την γυναίκα του "για να μην την κλωτσάει". Ήταν και το τελευταίο Benelli που απέκτησα. Έβλεπα σήμερα τη συνέντευξη του που έλεγε ότι όλα τα όπλα έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση βλητικά και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!