Εχω παρατηρησει αλλοι γραφουν bar, αλλοι ταχυτητα, αλλοι και τα 2 (δορκας) και αλλοι τπτ! Δεν λεω ας γραψουν ενα μεσο ορο ρε παιδι μουΟπως εγραψε καποτε κ ο Στοκας αυτο το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι..
Λεω τωρα εγω..Μα τι να γραψουν λες και ξερουν οι περισσοτεροι???
Φαντασου κ τους δυναμιτες μικρων βιοτεχνιων να εγραφαν πιεσεις.....
Εν παση περιπτωση το θεωρουν κατι πολυ περιττο..
Εχω ξαναπει οτι ειχα τηλ πιτσιρικας σε ενα κατασκευαστη για το ποσες πιεσεις εχει το ταδε φυσιγγι του κ μου λεει σοβαρα-σοβαρα κατι εχει..αλλιως θα επεφταν τα σκαγια απο την καννη..
Τασο γι αυτο τα 5 στα 10 δικανα κουνιουντε γιατι ειναι μερικα φουρνελαΟπως εγραψε καποτε κ ο Στοκας αυτο το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι..
Εχω ξαναπει οτι ειχα τηλ πιτσιρικας σε ενα κατασκευαστη για το ποσες πιεσεις εχει το ταδε φυσιγγι του κ μου λεει σοβαρα-σοβαρα κατι εχει..αλλιως θα επεφταν τα σκαγια απο την καννη..
Οπως εγραψε καποτε κ ο Στοκας αυτο το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι..
Οι περισοτεροι ακόμα και σήμερα γράφουν απλά ένα high velocity και καλά μας είναι.Δεν ξερω αν ρωταω στην σωστη κατηγορια αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γραφουν (ως επι τω πλειστον οι Ελληνες κατασκευαστες) τις ταχυτητες των φυσιγγιων τους?
Δεν μπορω να καταλαβω.....δεν εχουν ενα ταχογραφο?
Ούτε αυτός δεν θα ήξερε Τάσο, τα φράγκα τα ήθελε όμως αλλά από απάντηση.
Οι περισοτεροι ακόμα και σήμερα γράφουν απλά ένα high velocity και καλά μας είναι.
Συχνές αλλαγές σε υλικά όσο λιγότερα ξέρει ο πελάτης καλύτερα γι'αυτούς.Δεν μπορω να καταλαβω.....δεν εχουν ενα ταχογραφο?
Μου φαινεται καπως περιεργο! Θυμαμαι ενα αρθρο που ενας κατασκευαστης ελεγε οτι δεν γραφω τις ταχυτητες για να μην μπερδευτει ο αγοραστης ο οποιος δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις και αν καποτε τις γραψω θα τις γραψω υπο προυποθεσεις....και ελεγε οτι οσοι γραφουν ταχυτητες δεν ειναι και ακριβειςΣυχνές αλλαγές σε υλικά όσο λιγότερα ξέρει ο πελάτης καλύτερα γι'αυτούς.
Μπορεί και να μην έχουν.
Γι αυτόν τον λόγο δεν πέφτω κάτω από 76 πόντους εγώ..Τα φυσίγγια του εξωτερικού που αναγράφουν τις ταχύτητες μετριούνται σε κανονάκι με 80εκ κάννη φουλ τσοκ. Αυτό δίνει τις μεγαλύτερες μετρήσεις. Φαντάζεστε να ανάγραφαν πάνω στο κουτί 420μ/δευτ. και να πηγαίνατε να το ταχογραφήσετε και να πέρνατε ταχύτητες 380μ/δευτ? Γιατί τόσο θα απέδιδε η κάννη σας! Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!!
Ενοια σου και άμα μινουν στο ράφι τα ιταλικά παλί δε θα στέλνουν πυριτιδεςΩραία ποιοτικα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα για την νέα σεζόν! Φαίνονται ενδιαφέροντα όλα! Μένει μόνο να δοκιμαστούν και να υπάρχει διαθέσιμη κάθε χρόνο η συγκεκριμένη πυρίτιδα για να μην σταματήσουν και αυτά....
Δε του ειπες πατερα τότε δεν είχανε ένα μεροκάματο και υπηρχαν και και λεφτά φιλικά έτσι σεβασμός στον κυνιγο πατεραΒασικο αυτο που λες...ή μαλλον το πιο βασικο...παντως ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια να κατασκευαστουν φυσιγγια Ελληνικα τα οποια συναγωνιζονται στα χαρακτηριστικα τα εισαγωμενα. Αυτο που λεμε συνεχεια (στην περιπτωση των δραμιων) οτι τα Αμερικανικα ειναι σταθερα ή περισσοτερο σταθερα απο τα αλλα....ειδωμεν!!! Ο πατερας μου παντως λεει "ρε αγορι μου τι δοκιμαζεις συνεχεια φυσιγγια....εγω απο οταν πηρα καραμπινα ('80 την auto5) μονο remington εριχνα και ριχνω....
Αν είχε κυνιγια οπως τότε πιός θα ασχολούταν με τα χαρτονια φιλέ μου τώραΣτο εξωτερικο μια εταιρεια ομως αν τους στειλεις mail σε ενημερωνουν οτ
Αυτο συμβαινει! Οντως θα εχω διαφορα με το οπλο
Εκει δικιο εχεις!! Απλα με βλεπει και αυτος να παλευω με τα χαρτονια να μετραω να κοιταω...και σου λεει τι κανει αυτος...βλεπεις οι δοκιμες θεωρουνται εξωγηινες διαδικασιες
Ναι....Για να δικαιολογήσει τη θέση τη δική του....και ελεγε οτι οσοι γραφουν ταχυτητες δεν ειναι και ακριβεις
Ταχυτητες ε?γρηγορα φυσιγγια κ γρηγορα..αμαξια..Μου φαινεται καπως περιεργο! Θυμαμαι ενα αρθρο που ενας κατασκευαστης ελεγε οτι δεν γραφω τις ταχυτητες για να μην μπερδευτει ο αγοραστης ο οποιος δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις και αν καποτε τις γραψω θα τις γραψω υπο προυποθεσεις....και ελεγε οτι οσοι γραφουν ταχυτητες δεν ειναι και ακριβεις
εκοινο το τυπου τυροπιτας λες εΟταν βλεπω μονοβολα κλεισμενα με αστερι με πιανει πονοκεφαλος
Κορόιδα ειναιΔεν ξερω αν ρωταω στην σωστη κατηγορια αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γραφουν (ως επι τω πλειστον οι Ελληνες κατασκευαστες) τις ταχυτητες των φυσιγγιων τους?
Εχω εναν φιλο ιδιογομωτη που τα κλεινει ετσι! Ειναι λαθος?Οταν βλεπω μονοβολα κλεισμενα με αστερι με πιανει πονοκεφαλος