Ρε φιλε, τι μαρκα ειναι αυτα τα φυσιγγια????
Για λαγο τα θες φανταζομαι.....
Ρε φιλε, τι μαρκα ειναι αυτα τα φυσιγγια????
Θες και να τον μαγειρεύεις επί τόπου?Ρε φιλε, τι μαρκα ειναι αυτα τα φυσιγγια????
Για λαγο τα θες φανταζομαι.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκατάλαβα αν εννοείς αυτά που γράφεις, ή τρολάρεις.
Δεν το κρίνω, δεν με αφορά, αναφαίρετο και σεβαστό δικαίωμα.
Εγώ θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο.
Η ενότητα είναι "Τουρκικά όπλα". Θεωρώ ότι σ΄ αυτήν την ενότητα αναφερόμαστε στις γνώμες, γνώσεις και εμπειρίες μας σχετικά με αυτές τις βιομηχανικές κατασκευές, για κάθε μάρκα αυτής της χώρας, όπως ακριβώς κάνουμε και για κάθε άλλη ευρωπαϊκή, ή αμερικάνικη που έχουμε ανοίξει σχετικές ενότητες.
Θεωρώ ότι δεν είναι αυτός ο κατάλληλος χώρος για εθνικιστικές τοποθετήσεις.
Σαφέστατα και είναι σεβαστές και ενδιαφέρουσες, αλλά όχι σε αυτή την ενότητα.
Μπορούμε να ανοίξουμε μια άλλη και να καταθέτουμε τις απόψεις μας για τους γείτονες και κάθε άλλο λαό.
Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα?εγω δεν κατάλαβα γιατι βάλανε γελάκια καποιοι
ετσι υποδεχοντε ;
εγώ είχα πάρει την βουρσαν την καραμπίνα το 2000-01
μετα κονκουεσ δικαννο
μετα στογκερ
τωρα εχω ιμπαλα και ατα σουπερμποζέ ιδιο με μπερετα
τα σκοτωματά τους καλύτερα από όσα άλλα εριξα
η βουρσαν η στογερ και η ημπαλα καλύτερη απόδοση από τις μπενέλλι που δοκιμάσαμε στο κυνηγι, παρότι λένε ότι είναι αντιγραφες της
πως το εξηγητε εσεις που γελάτε;
ίσως μόνο την κάννη ρεμιγτον δεν την φτανουν, στην πραξη ιδιες με την μπραουνικ την παλια τις μπρεντα με το Ρ καιτις μπερετα κι ανωτερες από τις άλλες αυτά όλα δοκιμασμενα στο κυνήγι σε παγωνιες όχι θεωρίες.
μπαμ και κάτω όχι μπαμ και τρεχα να το πιασεις πριν κρυφτεί, χωρια χωρίς αιματα χωρις διαμπερή κοντα μακριαΑν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα?
Δεν ήξερα ότι η Τυνησία έχει τόσο προηγμένη τεχνολογία στα λειόκαννα.
Εντάξει μωρέ, πταίσμα.Δεν ήξερα ότι η Τυνησία έχει τόσο προηγμένη τεχνολογία στα λειόκαννα.
Καλωσορισες.Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίου;μπαμ και κάτω όχι μπαμ και τρεχα να το πιασεις πριν κρυφτεί, χωρια χωρίς αιματα χωρις διαμπερή κοντα μακρια
Ε ρε γλεντιαααα
Φωτιά στα παρασκευοβραδα
Του οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα είναι χαρακτηριστικά όπλου η φυσιγγίου;
Εχει ειδικο συστημα καθε 2-3 φυσιγγια το γυριζει στο χειροκινητο μονο του αναλογα με τις κα,,,,,,,ες που εχει.Δεν ήξερα ότι η Τυνησία έχει τόσο προηγμένη τεχνολογία στα λειόκαννα.
σωστος εκτος απο ξυλα καυκασου εχουν και ατσαλια καυκασουΤου οπλου ειναι συνονοματε.
Αυτα τα οπλα και χαλικι 3Α να τους βαλεις βγαζουν τουφεκια.
Ειναι ετσι φτιαγμενα τα κραμματα μεταλλου και οι γεωμετρια της κανης!
Αν μπορεις, εξηγησε μας τι εννοεις καλυτερα σκοτωματα, δλδ πως βγαινει αυτο το συμπερασμα
Από τους Δελφούς είσαι ??? Ούτε η Πυθία τέτοια απάντηση.....Πολυπλοκα πραγματα
Κοιτας τα πουλια και το θερμομετρο και βαζεις μια αποσταση στην τυχη
Οπως ο Κοσκινας στο ουρμπινο
Μετα κανεις μια τσιγαρια μασας και λιγα φυλλα δαφνης και βγαζεις το συμπερασμα