Η πατέντα για τον μηχανισμό εννοείς μάλλον.Εδω μιλάμε για όλο το όπλο.Ειναι ίδιο με μια m2καλημερα,η πατεντα της benelli εχει ληξει οποτε μπορει να την αντιγραψει και επισης θυμιζω πως η beretta εχει και τουρκικα!
Η πατέντα για τον μηχανισμό εννοείς μάλλον.Εδω μιλάμε για όλο το όπλο.Ειναι ίδιο με μια m2καλημερα,η πατεντα της benelli εχει ληξει οποτε μπορει να την αντιγραψει και επισης θυμιζω πως η beretta εχει και τουρκικα!
Καρμπον.Με ονομασία trust.....ούτε κανΚαλημέρα την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είδα αυτό το βίντεο με την αντιγραφή τής maxus 1 της πρώτης έκδοσης και με κοντάκι για δεξιόχειρες με palm
Πατέντα ειναι μονο ο μηχανισμος οχι ο σχεδιασμοςΗ πατέντα για τον μηχανισμό εννοείς μάλλον.Εδω μιλάμε για όλο το όπλο.Ειναι ίδιο με μια m2
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθρός μου. Και μπορεί ίσως να έχω καταναλώσει άθελά μου κάποια τουρκικά προϊόντα, αλλά εν γνώση μου δεν θα συμβεί ποτέ. Ειδικά στο κυνηγετικό όπλο που είναι το πάθος μου.400 χρονια , δυσκολο να φυγουν απο πανω μας...
Φαντάσου για μας τους Μακεδόνες που ήταν σχεδόν 500 τα χρόνια της τουρκοκρατίας (482 για την ακρίβεια ενώ για τη Θράκη 499).Πολυ θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο τουρκικο φορουμ που να εχει ενοτητα και να μιλουν για κατι Ελληνικο.
Αφου εμεις δεν κατασκευαζουμε οπλα μηπως ασχολουνται πχ με το Ελληνικο σουβλακι.
Η δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας και μονο εμεις εχουμε κρυφοερωτα με αυτους?
400 χρονια , δυσκολο να φυγουν απο πανω μας...
Και έτσι να μην το βλέπει κανείς ας το σκεφτούμε άλλιώς . Να έχεις παιδιά ή δικούς σου ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά , απέναντι από τα προβλήματα που δημιουργεί το τουρκικό κράτος . Αντέχει κάποιος να σκέφτεται ότι τα χρήματα που πλήρωσε σε κάποιο τουρκικό προϊόν είναι αυτά που χτύπησαν ή ακόμη χειρότερα πλήρωσαν την σφαίρα που σκότωσε τον δικό του άνθρωπο ; Όχι μόνο ηθελημένα από το τούρκικο κράτος , μπορεί και από ατύχημα που προκάλεσαν οι προκλήσεις του . Όλα αυτά ούτε εμένα μου επιτρέπουν να πληρώσω εν γνώση μου κάτι τούρκικο. Βέβαια μπορεί να είμαι και εγώ μυστήριος, δεν το αποκλείω.Συμφωνώ απόλυτα. Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθρός μου. Και μπορεί ίσως να έχω καταναλώσει άθελά μου κάποια τουρκικά προϊόντα, αλλά εν γνώση μου δεν θα συμβεί ποτέ. Ειδικά στο κυνηγετικό όπλο που είναι το πάθος μου.
Δεν κακίζω αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν τουρκικό όπλο. Απλά στο δικό μου το μυαλό δεν χωράει σαν επιλογή. Μπορεί να είμαι εγώ ο μυστήριος, δεν το αποκλείω.
Πολύ σωστά μιλάς.Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Για το 2023 οι εξαγωγές της Τουρκίας στην Ελλάδα ήταν 4,17 δισεκατομμύρια $ USA, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων COMTRADE των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές εμπόριο.Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Τουλάχιστον δεν φωνάζουμε ''Heil Hitler''...Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Συμφωνώ. Αυτό με τους τούρκους όμως συμβαίνει ακόμη και τώρα , μπορεί να κρατάει από παλιά, αλλά ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να γίνετε . Δεν είναι κάτι που έγινε , πέρασε , και δεν περιμένουμε να επαναληφθεί ( που βέβαια κανείς μας δεν το ξέρει ) . Δεν λέω όποιος στο παρελθόν έβλαψε την χώρα μας πρέπει να του το κρατάω ακόμη (αν έλεγα αυτό τότε δεν θα έπρεπε να μιλάω με κανέναν γείτονα ) . Στο «σήμερα» αναφερόμουνα .Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bm ;;
Ανάλογες πρέπει να έχουμε εμείς προς αυτούς.Για το 2023 οι εξαγωγές της Τουρκίας στην Ελλάδα ήταν 4,17 δισεκατομμύρια $ USA, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων COMTRADE των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές εμπόριο.
https://tradingeconomics.com/turkey/exports/greece
Ο Τούρκος συνεχίζει να σ ενοχλεί και να σε απειλεί, αυτή είναι η διαφορά.Εδω ειναι φόρουμ για το κυνηγι και τα όπλα. Έχοντας στην ιστορία μας το Δίστομο κλπ θα έπρεπε αγοράζουμε γερμανικά όπλα ,mercedes, bmw ;;
Ίσως να υπάρχουν και μηνύσεις η να έχουν πληρώσει και να έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία ποιος ξέρειΡε παιδιά μην το πάμε αλλού το θέμα.Ας έρθουν εδώ είμαστε καν τους περιμένουμε.
Το θέμα ήταν πως μπορούν και αντιγράφουν τόσο και όχι απλά μηχανισμούς αλλά ολόκληρο το όπλο χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.