Τουρκικά όπλα

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο τουρκικο φορουμ που να εχει ενοτητα και να μιλουν για κατι Ελληνικο.
Αφου εμεις δεν κατασκευαζουμε οπλα μηπως ασχολουνται πχ με το Ελληνικο σουβλακι.
Η δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας και μονο εμεις εχουμε κρυφοερωτα με αυτους?
400 χρονια , δυσκολο να φυγουν απο πανω μας...

Συμφωνώ απόλυτα. Ο Τούρκος ήταν, είναι και θα είναι πάντα εχθρός μου. Και μπορεί ίσως να έχω καταναλώσει άθελά μου κάποια τουρκικά προϊόντα, αλλά εν γνώση μου δεν θα συμβεί ποτέ. Ειδικά στο κυνηγετικό όπλο που είναι το πάθος μου.

Δεν κακίζω αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να αγοράσουν τουρκικό όπλο. Απλά στο δικό μου το μυαλό δεν χωράει σαν επιλογή. Μπορεί να είμαι εγώ ο μυστήριος, δεν το αποκλείω.

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο τουρκικο φορουμ που να εχει ενοτητα και να μιλουν για κατι Ελληνικο.
Αφου εμεις δεν κατασκευαζουμε οπλα μηπως ασχολουνται πχ με το Ελληνικο σουβλακι.
Η δεν ασχολουνται καθολου μαζι μας και μονο εμεις εχουμε κρυφοερωτα με αυτους?
Φαντάσου για μας τους Μακεδόνες που ήταν σχεδόν 500 τα χρόνια της τουρκοκρατίας (482 για την ακρίβεια ενώ για τη Θράκη 499). .think. Η μακαρίτισσα προγιαγιά μου θυμόταν καλά τους Τούρκους:το 1912 ήταν 15 ετών κοπέλα και την είχαν ήδη αρραβωνιάσει(κάτι φυσικό για τότε)...

Back