Τουρκικά όπλα

Η stoeger δν ειναι τουρκικη παιδια εργοστασιο εχει τουρκια αμερικανικη εταιρεια ειναι ανηκει στον ομιλο μπερετα αλλο που κατασκευαζεται κατι αλλο τι ειναι μην τα μπερδευουμε ειναι η ιδια βλακεια που λενε μερικοι τουρκικα αμαξια γιατι κατασκευαζονται εκει απο εταιρειες οπως χιουνται τογιοτα φορντ φιατ ρενο χοντα μεχρι και η μερσεντες εχει εργοσιασιο τουρκια ...τα αιφον εχουν εργοσιασιο κινα οι μπενελι μοτοσυκλετες επισης ειναι θεμα φορολογιας και φθηνων εργατικων χεριων

Αν πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο και το πηγαίνεις συνέχεια στον κόφτη ,θα φταίει αυτό αν πάθει κάτι;Όσο για θερμοκρασίες, δεν έχουμε διαβάσει για Beretta και Baikal να δυσκολεύονται να ανοίξουν, μετά από απανωτές βολές στο σκοπευτήριο;

Last edited:
Αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι όπλα των 500€ είναι τα ίδια με όπλα των 1500€.
Δεν είναι, πως να το κάνουμε ...
Και την αντοχή δεν την βλέπεις με τα χρόνια κατοχής αλλά με τα πυρομαχικά που έχουν καταναλωθεί !!!!
Μπράβο στους ρώσους, το έχουν πιάσει το νόημα ...

Βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει και αγοράζει.

Τώρα για το θέμα των θερμοκρασιών θα διαφωνήσω μαζί σου ... Χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος για αυτό που θα πω.

Το ότι ανεβάζουν θερμοκρασία δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του μετάλλου.
Με το πάχος ίσως !!!!!
Άλλες γνώμες ;;;
Και βλέπει ότι θέλει να δεί.

Αν πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο και το πηγαίνεις συνέχεια στον κόφτη ,θα φταίει αυτό αν πάθει κάτι;Όσο για θερμοκρασίες, δεν έχουμε διαβάσει για Beretta και Baikal να δυσκολεύονται να ανοίξουν, μετά από απανωτές βολές στο σκοπευτήριο;
Μάλλον δεν είδες το βίντεο ...
Αν το δεις θα καταλάβεις ότι η θερμοκρασία δεν έπαιξε ρόλο στις ζημιές.

Μάλλον δεν είδες το βίντεο ...
Αν το δεις θα καταλάβεις ότι η θερμοκρασία δεν έπαιξε ρόλο στις ζημιές.
Το βίντεο το είδα,εγώ που ρίχνω 1000-1500φυσιγγια 32 γραμμάρια σε τσίχλες το χρόνο (άλλοι ούτε τα μισά) ακολουθώ το βιβλίο χρησης συντήρησης (ιδίως στο ρονταρισμα), για πες μου τι μου προσφέρει αυτό το βίντεο κακοποίησης.

για πες μου τι μου προσφέρει αυτό το βίντεο κακοποίησης.
Νομίζεις ότι μόνο οι τρελλαμένοι Ρώσοι κάνουν τέτοια τεστ ?
Τέτοια τεστ διεξάγονται και από τις εταιρίες κατασκευής όπλων ...
Οπότε μπορείς να ρωτήσεις αυτούς τι τους προσφέρουν.
πχ

Νομίζεις ότι μόνο οι τρελλαμένοι Ρώσοι κάνουν τέτοια τεστ ?
Τέτοια τεστ διεξάγονται και από τις εταιρίες κατασκευής όπλων ...
Οπότε μπορείς να ρωτήσεις αυτούς τι τους προσφέρουν.
πχ
Δηλαδή αν το όπλο ρίχνει μετά από βουτα σε λάσπη είναι καλό.Και πως τα εξαντλητικά τεστ της ρεμιγκτον δεν έδειξαν ότι στη πορεία παθαίνει ρήγμα στη βάση.

Δες καλά το βίντεο με τους Ρώσους.
Θα δεις ότι οι ζημιές δεν προκλήθηκαν από θερμοκρασίες ούτε ελλιπή συντήρηση.
Το βίντεο των Ρώσων το θεωρώ καθαρή παραπλάνηση και μεροληψία υπέρ του μπαικαλ.Αλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις . Είναι δικαίωμα του καθενός να χρησιμοποιεί ένα όπλο που να του αρέσει, αρκεί να είναι ασφαλές .Και ας μην αντέξει για μια ζωή.

Αλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις .
Έχεις καμιά αμφιβολία ότι τα baikal είναι πιο γουμαρο-όπλα από τα Τούρκικα ;
Για τις εγγυήσεις άστο καλύτερα.
Είναι δικαίωμα του καθενός να χρησιμοποιεί ένα όπλο που να του αρέσει, αρκεί να είναι ασφαλές .Και ας μην αντέξει για μια ζωή.
Αυτό είναι το θέμα. Για εμένα δεν είναι ασφαλή ούτε αντέχουν μια ζωή.
Είδες τι έγινε στην Αυστραλία.
Αν το είχαν δείξει θα το αγόραζες;
Τα Rem 1100 1187 έχουν 2 βασικά προβλήματα.
Σχεδιασμού και κατεργασιών.
Όταν το αγόρασα 27 χρονών, δεν ήξερα, ... τώρα ξέρω.

Αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι όπλα των 500€ είναι τα ίδια με όπλα των 1500€.
Δεν είναι, πως να το κάνουμε ...
Και την αντοχή δεν την βλέπεις με τα χρόνια κατοχής αλλά με τα πυρομαχικά που έχουν καταναλωθεί !!!!
Μπράβο στους ρώσους, το έχουν πιάσει το νόημα ...

Βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει και αγοράζει.

Τώρα για το θέμα των θερμοκρασιών θα διαφωνήσω μαζί σου ... Χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος για αυτό που θα πω.

Το ότι ανεβάζουν θερμοκρασία δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ποιότητα του μετάλλου.
Με το πάχος ίσως !!!!!
Άλλες γνώμες ;;;
Καλημέρα κιόλας , Είναι γνωστό πως. Η baikal έχει πολύ καλά μέταλλα Αντοχής ,φτιάχνει πολλά πολεμικά Όπλα επίσης. Νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα γιατίν θερμοκρασία τώρα βέβαια όντως μπορεί και μην ισχύει αυτό αλλά δεν είναι τυχαίο .....!

Παιδιά δεν Είναι μόνο οι Ρώσοι που κάνουν τέτοια βιντεο πριν 10 χρόνια στην Αμερική σε μια μέρα βάλανε κάτω κιαλα οπλα όπως και μια από αυτές ήταν η BAIKAL 153 το πιο άσχημο όπλο για μένα... Και με στόχο 150.000χ φυσίγγια ....
ΕΕ δεν χρειάζεται να σας πω πιο άντεξε....

Αν το βρω το βίντεο θα σας το ανεβάσω Πάντως.

Back