Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Έκατσα λίγο σήμερα να δω την ογκομετρια με τη sipe στα 32 και 33 γραμμαρια.
View attachment 29612
Το πρώτο φυσίγγι cheditte t2 cx2000 1,55x32 n9 με gt24 τελικό 57,9.δε μου αρέσει το κλείσιμο του κάνει λακούβα θέλει διόρθωση...

Το δεύτερο φυσίγγι cheditte t2 cx 2000 1,60 x 33 n6 με v zero 23 τελικό 57,8 (με τη χρήση 3ου σταδίου για να μην κάνει λακούβα)

Το τρίτο φυσίγγι cheditte t2 cx 2000 1,60 x 33
μισοταπα Θώδη 25 ν 7/8 mix τελικό 57,4. Στο τρίτο φυσίγγι μου κάνει εντύπωση με τη μισοταπα πόσο πιο κοντή είναι η στήλη σκαγιων σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Στρατο το 1,55χ32 με τον gt24 κανε το 1,50χ32....Καλοκαιριατικο θα την ακουσεις.....και το φυσιγγιο θα
σκορπισει φιλε!!!
Για τελικο υψος ρελιασματος ....δεν εχω γνωμη....θα ειχα εαν ειχες γραψει τι κενο χωρο ειχες στο
καθε στησιμο φιλε!!!

Εμένα σε NSI κάλυκα με 688 μου άφησε 13 χιλιοστά και το έκλεισα στα 57

Εαν ειχες πραγματικο 13 και απατητο....ηθελε στα 56,5....αυτη ειναι η γνωμη μου....Με 13 απατητο
και στα 57 χιλιοστα....θα λιγα καταλοιπα....κοιταξε το....

Στρατο το 1,55χ32 με τον gt24 κανε το 1,50χ32....Καλοκαιριατικο θα την ακουσεις.....και το φυσιγγιο θα
σκορπισει φιλε!!!
Για τελικο υψος ρελιασματος ....δεν εχω γνωμη....θα ειχα εαν ειχες γραψει τι κενο χωρο ειχες στο
καθε στησιμο φιλε!!!
68,9 αρχικό ύψος κάλυκα και 11,5 περίπου ο ελεύθερος χώρος Νίκο...

68,9 αρχικό ύψος κάλυκα και 11,5 περίπου ο ελεύθερος χώρος Νίκο...

Στρατο μου , εαν θελεις την γνωμη μου....κοβε ολους τους καλυκες 68,5 και τοτε θα βαζεις την
μεζουρα σου και βγαζεις ογκομετρια....Αλλιως με 68,9 -69,7 - 69 δυστυχως αλλα δεν θα εχεις ποτε
σταθερο φυσιγγιο ρελιαζοντας παντα στο ιδιο υψος.
Το σταθερο υψος καλυκα και η σωστη ογκομετρια σε οδηγει στο υψος που θα κλεισεις...αναλογα
με τα σταδια που κλεινεις...
Το 68,7 -68,8 - 69...δλδ το μη σταθερο υψος καλυκα....το θεωρω εντελως ατεχνο κλεισιμο.
Φιλικα στα λεω....και δεν θελω να παρεγηγησεις φιλε!!!!

Στρατο μου , εαν θελεις την γνωμη μου....κοβε ολους τους καλυκες 68,5 και τοτε θα βαζεις την
μεζουρα σου και βγαζεις ογκομετρια....Αλλιως με 68,9 -69,7 - 69 δυστυχως αλλα δεν θα εχεις ποτε
σταθερο φυσιγγιο ρελιαζοντας παντα στο ιδιο υψος.
Το σταθερο υψος καλυκα και η σωστη ογκομετρια σε οδηγει στο υψος που θα κλεισεις...αναλογα
με τα σταδια που κλεινεις...
Το 68,7 -68,8 - 69...δλδ το μη σταθερο υψος καλυκα....το θεωρω εντελως ατεχνο κλεισιμο.
Φιλικα στα λεω....και δεν θελω να παρεγηγησεις φιλε!!!!
Δεν παρεξηγώ Νίκο απλά θεωρώ ότι το 68,8 με το 69 δεν είναι μετρήσιμη διάφορα...βέβαια αν θέλουμε να είμαστε σωστοί σε όλα πρέπει να έχουμε ομοιομορφία στα πάντα.

Δεν παρεξηγώ Νίκο απλά θεωρώ ότι το 68,8 με το 69 δεν είναι μετρήσιμη διάφορα...βέβαια αν θέλουμε να είμαστε σωστοί σε όλα πρέπει να έχουμε ομοιομορφία στα πάντα.

Στρατο ειναι μετρησημη .....καθε δεκατο του χιλιοστου = + - 10 - 15 bar φιλε....αναλογα την πυριτιδα.

Κάθε δέκατο του χιλιοστού στο αρχικό ύψος του κάλυκα ή στο τελικο ύψος κλεισίματος;

Με υψος καλυκα 68,5 ....στο τελικο υψος κλεισιματος - ρελιασματος....

Εαν δεν εχεις σταθερο υψος καλυκα...πρεπει να μετρας αρχικο υψος καλυκα σε καθε κλεισιμο
και να εχεις το κομπιουτερακι στο χερι για υπολογισμους !!!!

Βρε Νικόλα μην είσαι πάντα απόλυτος....δν χρειάζεται...αν δν δοκιμάσουμε,δν μας λύνεται η απορία...!!

Καλημερα Κωστη μου !!! Εαν δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε το αστειο απο το σοβαρο....παιξαμε
και χασαμε φιλε!!! ;) :)

Back