Είσαι ο ηθικός αυτουργός και εμπνευστής για πολλά από αυτά που κάνω....Ειναι μερακλής!!!
Μαλλον εσυ εισαι σε προχωρημενο σταδιο και οχι η παπια...πολυ προχωρημενο!!Τα λάδια από τον μηχανισμό είχαν κάνει τις επαφές να φαίνονται σαν κάρβουνο.....
Έγινε καθαρισμός τοπικά και τα παλιά λάδια άρχισαν να ξερνάνε από το ταλαιπωριμενο ξύλο.....
Επιστρατευθηκε η μέθοδος ενός ελαφρού wood bleaching, ώστε να απομακρυνθούν μελανιές και μαυρίλες στα βαθιά χτυπήματα και άρχισε να φαίνεται πάλι ξύλο.....
Μετά σειρά είχαν η αλκάνα και το stain για να πλησιάσουμε την απόχρωση της "μαμίσιας" εκδοχής του κατασκευαστή...
Η πάπια είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο....
Συνεχίζουμε....
Αντε ρε!Είσαι ο ηθικός αυτουργός και εμπνευστής για πολλά από αυτά που κάνω....
Κ εγω μαγγα μου η αιτια π πας να κανεις κατι σκοπευτικά..Είσαι ο ηθικός αυτουργός και εμπνευστής για πολλά από αυτά που κάνω....
Απο μικρο κι απο ΤΡΕΛΟ,μαθαινεις την αλήθεια!!!Κ εγω μαγγα μου η αιτια π πας να κανεις κατι σκοπευτικά..
Με βλέπεις ...με παρατηρείς και διαπιστωνεις με περίσσιο μεγαλειο ολα αυτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ κάποιος...badboys.ha haaa
Μπραβο παίχτα παπιατζή
Και ουχί ντεμέκ
Και γιαλαντζί...
τα πιο πολλα κοντακια, δεν εχουν ομιομοφα νεα...καποια πλευρα θα ειναι με πιο πολλα νερα απο την αλλη...
Πια πλευρα θεωρηται οτι ειναι η <καλη/φωτογραφικη > πλευα του οπλου σε ενα δικαννο/καραμπινα?.xm.
τα πιο πολλα κοντακια, δεν εχουν ομιομοφα νεα...καποια πλευρα θα ειναι με πιο πολλα νερα απο την αλλη...
Πια πλευρα θεωρηται οτι ειναι η <καλη/φωτογραφικη > πλευα του οπλου σε ενα δικαννο/καραμπινα?.xm.
Διονύση, δεν γνωρίζω επισήμως κάτι, αλλά προσωπικά υποθέτω ότι στις (δεξιές) καραμπίνες η "καλή" πλευρά είναι η δεξιά γιατί μόνο έτσι μπορείς να την τοποθετήσεις ξαπλωμένη ώστε να μην ενοχλεί το κλείστρο αλλά και να φαίνεται και στη φωτό...Βλέποντας εικονες με οπλα απο πειοδικα, το 80-85% τα εχουν με την δεξια πλευρα (ισως και επειδη ειναι τα πιο πολλα για δεξιοχειρες?) στην φωτο..
Διονύση, δεν γνωρίζω επισήμως κάτι, αλλά προσωπικά υποθέτω ότι στις (δεξιές) καραμπίνες η "καλή" πλευρά είναι η δεξιά γιατί μόνο έτσι μπορείς να την τοποθετήσεις ξαπλωμένη ώστε να μην ενοχλεί το κλείστρο αλλά και να φαίνεται και στη φωτό...
Η "καλη"οψη,μπαινει κατα κανονα,στην ορατη πλευρα του οπλου,οπως το κραταει ο χρηστης του.
Για εναν δεξιοχειρα,ειναι η δεξια.
Ενα οπλο με cust of,απευθυνεται σε δεξιοχειρα χρηστη.
Λογικο ειναι την ομορφη πλευρα,να την βαλουν στην δεξια πλευρα.
Νομίζω πως μας έχει καλύψει για όλες τις περιπτώσεις ο Γιάννης...Χρηστο, στις καραμπινες εχεις δικιο, αλλα στα δικαννα?.xm.