Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ξερω αρκετούς τσοπανηδες και μόνο ένας είναι πραγματικά μαλακας. Και είναι ο νεότερος. Οι μεγαλύτεροι είναι άλλη στόφα. Εχουν φάει την ζωή τους στο βουνό. Σε βλέπουν και χαίρονται που βρίσκουν άνθρωπο να πουν δυο κουβέντες.

Ξερω αρκετούς τσοπανηδες και μόνο ένας είναι πραγματικά μαλακας. Και είναι ο νεότερος. Οι μεγαλύτεροι είναι άλλη στόφα. Εχουν φάει την ζωή τους στο βουνό. Σε βλέπουν και χαίρονται που βρίσκουν άνθρωπο να πουν δυο κουβέντες.
Εγώ με έναν τσοπάνη στην περιοχή μου έχουμε γίνει κολληταρια. Χρυσός άνθρωπος με πεντακάθαρη ψυχούλα! Χαίρομαι να τα λέμε όποτε τον πετυχαίνω!

Να σας πω ένα περιστατικό που έγινε στο διπλανό χωριό
Ήταν ένας Αστυνομος στο χωριό και τρελαμένος Κυνηγος
Υπήρχαν κοπάδια με ζώα πολλά αλλά και πολλούς λύκους που τρώγανε αρκετα ζώα
Έλεγαν οι τσοπάνηδες ένας λύκος ένα αρνί η κατσίκι οτι είχαν
Φωνάζει λοιπόν ο τσοπάνης των αστυνόμο να σκοτώσει το λύκο του στήνει παραμονή των σκοτώνει
Των βρίσκει λέει των σκότωσα είναι εκεί κανόνισε το κατσίκι
Την επόμενη μέρα πάλι τρώει γίδια
βρίσκει των αστυνομο δεν των σκότωσες των λύκο μου έφαγε πάλι ζώο
Αφού στον έδειξα λέει ο Αστυνομος
Δεν ήταν αυτός λέει ο τσοπάνης για να μην δώσει το κατσίκι
Σε κάνα δυο μέρες των κόβει καμία δεκαριά
Τρελαμένος ο τσοπάνης των φωνάζει έλα
Καλά λέει έρχομαι αλλά θα είσαι και εσυ μαζί
Παραμονή και οι δυο περνάει ο λύκος ρίξε λέει ο τσοπάνης δεν έριχνε ο άλλος ρίξε ρε τι κανείς
Και του λέει δεν είναι αυτός ο λύκος άλλος είναι
Ωραίος!!!!
Εμένα στο χωριό μου είναι ένας και έλεγε στο καφενείο φέτος ότι έκανε 100 τσιχλες.

Του λέει και ένας άλλος έκατσα με το αεροβόλο καρτέρι στην αποθήκη και σκότωσα 150 ποντικούς.

Του λέει αυτός με τις 100 τσιχλες πολλούς ποντικούς λες κόψε κάτι...

Του απαντάει και ο άλλος κόψε τσιχλες να κόβω ποντίκια.

🤣😂🤣😂🤣

Πρώτη χρονιά και δεν έχω όρεξη να βγω αύριο για καμιά τσίχλα και μετα θα γκρινιάζω ολη μέρα .
Πρέπει να το κοιτάξω :cool:
Δεν είσαι ο μόνος, εγω έχω 3 ημερο ρεπο και θα πάω μονο Κυριακη. Λιγο του οτι θελω ενα 40 αρι τη φορα, λιγο οτι δεν εχει φετος, λιγο οτι ενα καρτερακι που δούλευε πριν 2 εβδομαδες εκανα πουλακια αλλα με ειδαν κι αλλοι οι οποιοι τωρα το πιανουν απο τις 5 μιση το πρωι, με κάνουν να βγω μετρημένα πλεον.

Δεν είσαι ο μόνος, εγω έχω 3 ημερο ρεπο και θα πάω μονο Κυριακη. Λιγο του οτι θελω ενα 40 αρι τη φορα, λιγο οτι δεν εχει φετος, λιγο οτι ενα καρτερακι που δούλευε πριν 2 εβδομαδες εκανα πουλακια αλλα με ειδαν κι αλλοι οι οποιοι τωρα το πιανουν απο τις 5 μιση το πρωι, με κάνουν να βγω μετρημένα πλεον.
Ε τράβα και πιάστο απ' της 05:00

Ε τράβα και πιάστο απ' της 05:00
Εφόσον ο άνθρωπος λέει ότι θέλει 40€ τη φορά,θα είναι πολύ μακριά από το σπίτι του το μέρος αυτό.Άρα για να είναι εκεί 5 π.μ. μάλλον δεν θα κοιμηθεί σχεδόν καθόλου ώστε να πάει έγκαιρα... 😟

Εφόσον ο άνθρωπος λέει ότι θέλει 40€ τη φορά,θα είναι πολύ μακριά από το σπίτι του το μέρος αυτό.Άρα για να είναι εκεί 5 π.μ. μάλλον δεν θα κοιμηθεί σχεδόν καθόλου ώστε να πάει έγκαιρα... 😟

Έτσι ακριβώς, δυστυχώς μένω Αθήνα, ακόμα και περιξ Θηβας να πας μιαμιση ωρα την θέλεις.

Φαντασου να εισαι εσυ ξεγνιαστος και καποιος να σου ριξει μια τουφεκια διπλα σου δεν θα φοβηθεις .
Και μετα θα αρχισεις τα κ@ντηλια.χαχα
Ρώτα και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ στην Φιλαδελφεια πριν 15 μέρες....
Μονο αυτός τα καντίλια τα άκουσε από τους συμπαίχτες του 2 λεπτα μετα. .big smile.
Από εμάς τους ...ευγενείς ΑΕΚτζήδες, έλαβε τις θερμές ευχαριστίες μας.
Οι τσίχλες ορέεε - που είναι ορεεεε??? (On Topic έτσι??? :) )

Ναι μωρέ πλάκα κάνω.....κάποτε το είχα κάνει αυτό και μετά πήγα για περπατητο.....δεν έβλεπα μπροστά μου, φυσικά και δεν αξίζει.

Status
Not open for further replies.
Back